SexySingles

Deze datingsite is voor mannen, vrouwen en stellen van 18 jaar of ouder die op zoek zijn naar spannende contacten. Dagelijks schrijven honderden nieuwe deelnemers zich bij ons in. Inschrijven is gratis! Eenmaal ingeschreven kan je profielen bekijken, je eigen profiel aanmaken en foto's toevoegen, tevens bepaal jezelf wie jouw foto's wel of niet mogen zien. Wanneer je een iemand vind die je leuk vind kan je contact opnemen door een privébericht te sturen of direct de live chat te starten.

SexySingles Reviews

  Fakesite

  Krijg bijna dagelijks bericht, de site geeft aan louter met fictieve profielen te werken waarmee fisiek contact niet mogelijk is!\\r\\nEn wat voor berichten ontvang je berichten die thuis horen op een datingapp, de profielen zoeken allemaal fisiek contact!\\r\\nWaardeloze geldlopers, inclusief die James die met elke vrouw ongeacht de leeftijd contact heb.\\r\\nWas er ook bijna ingetrapt maar had gelukkig de eerdere revieuws gelezen.\\r\\nWelke van R erg duidelijk waren, knap gedaan van je, je zal wel genaaid zijn door een heer anders stop je er niet zoveel uitpluiswerk in.\\r\\nNou ik gaf dus ook aan dat er onderling gekonkel is, kunnen ze niet tegen dus eraf gegegooid.\\r\\nAlles is FAKE op deze site, het is fictief maar doen of ze zoekende zijn, kutzooi daar!

  Sterke punten
  FAKE EN ONBETROUWBAAR

  Zwakke punten
  ALLES IS ZWAK AAN DEZE SITE, MOET VERBODEN WORDEN BIJ WETGEVING

  Oplichters

  Krijg dagelijks bericht zoals alle betalende profielen, echter reageert geen enkele online man wat aangeeft dat deze site louter bestaat uit fictieve profielen!
  Klopt er is contact tussen de fictieve man/ vrouwen profiel dat zie je duidelijk na lezen van eerdere reviews.
  Ene die zo genaamde James heeft iedere avond druk contact met z'n vrouwelijke collega's!
  Een nette vent op de foto 65 jaar die chat met mokkeltjes van 20-40 jaar belachelijk gewoon!!!
  Oplichting en misleiding een volle site met fictieve profielen die je proberen je geld uit je zak te kloppen!!
  Krijg nog 50 credits volgens site, ge krijg er 5, 1 bericht haha, sukkels.
  Waar zouden al die foto's gejat worden?????

  Sterke punten
  MISLEIDING MET FAKE PROFIELEN!!!!

  Zwakke punten
  ALLES IS ZWAK INCL DIE ORDINAIRE LIVEWEBCAME!!!!

  FAKE EN OPLICHTINGSSITE

  LAAT JE NIET BELAZEREN DOOR HET CONTACT AAN TEGAAN DIE JO DAGELIJKS ONTVANGT, JO BENT NIET DE ENIGE IEDEREEN DIE BETALEN MOET KRIJG DIT BERICHT!!

  Sterke punten
  LEUGENS EN MISLEIDING

  Zwakke punten
  ALLES IS ZWAK AAN DEZE FUCKSITE

  Oplichtingsite

  Hoe herken je een fictief profiel op deze site:
  ÷ Nickname langer dan 8 tekens/letters, betalend lid kan maar 8 tekens/ letters invullen.
  ÷ Het profiel wat jij aangeklikt of bekeken heeft bekijkt jou profiel niet.
  Betalend lid moet verplicht op het bezoekersvakje drukken om de melding uit te zetten, fictief profiel hoeft dit niet te doorlopen.
  ÷ Heel de site is fictief opna een enkel betalend lid.
  ÷ De heren zijn niet meer geinteresseerd nadat ik heb uitgelegd hoe deze site werkt bij sexy singles.
  ÷ De dames sturen dagelijks aan alle betalende heren een misleidend bericht in de hoop dat je terug reageert.
  ÷ Ze kunnen niet meer foto's laten zien louter omdat ze het zelf niet zijn op de foto, er word gebruik gemaakt van overjarige foto's zie kleding, of een foto wat niet overeenkomt met de tekst of persoonlijke info.
  ÷ Ben je op zoek naar date of relatie bezoek een normale datingsite met betaalbaar lidmaatschap.
  Moet je voor een berichtje betalen weet dat ze je zolang mogelijk op de site willen houden met leugens en beloftes daar bestaat deze site van en advertenties, adverteerders welke niet weten dat ze hun advertentie op een misleidende site zetten, en er niet openlijk voor uitkomen dat ze fictief zijn, geven juist aan ook gewoon een lid te zijn opzoek naar date relatie.
  ÷ Ieder profiel heeft een script een eigen verzonnen verhaal
  ÷ Dagelijks zijn er 2 nieuwe damesprofielen die dan contact opnemen met de betalende leden, foto van die dames hoeft niet goedgekeurd te worden staan direct met foto erop.
  Regelmatig maken ze een nieuw profiel met de oude profielen welke al jaren actief zijn.
  ÷ Je heb dagelijks de vaste damesprofielen online welke in contact staan met het fictieve herenprofiel, ze sturen elkaar op slinkse wijze berichten, er is geen contact met betalende leden.
  ÷ James 65 jr Amsterdam heeft 306 fictieve profielen waaronder het profiel waar ik contact mee heb gehad, James heeft elke avond contact met zijn fictieve collega's!
  ÷ Al met al maakt deze site zich schulding aan misleiding/ oplichting doordat ze bewust niet kenbaar maken dat men fictief schrijft!
  Oplichters aanpakken!!!

  Sterke punten
  MISLEIDING EN LEUGENS

  Zwakke punten
  NIET AANGEVEN DAT ZE FICTIEF SCHRIJVEN MET JE!
  GEVEN JUIST AAN DAT ZE DE BESTE INTENTIES MET JE HEBBEN ZODAT JIJ CREDITS BLIJFT KOPEN!!!

  FAKE OPLICHTINGS SITE 100%

  Deze site hangt aan elkaar van de leugens, 99,9% schrijft voor de site!!
  Een nepprofiel benaderd alle vrouwelijke of mannenlijke profielen die moeten betalen voor contact.
  Beloven veel komen niks na, kutsite!!

  Sterke punten
  Deze site is geen ster waard.
  Sterk punt is LIEGEN EN BEDROG

  Zwakke punten
  DEZE SITE BESTAAT UIT LOUTER FAKE PROFIELEN, OP HET OOG EEN DATINGSITE EN JIJ MAAR BETALEN VOOR CREDITS, ZE GEVEN JE GEEN PERSOONLIJKE INFO

  Nep Fake Oplichters

  Nep Fake Oplichters.

  Heb een lege profiel aangemaakt binnen 3 dagen 15 redacties als je een man bent moet je toch te raden gaan of dit echt of nep is toch ikzeg 100%NEP

  Sterke punten
  Sterke punten mooie Nep foto's van mooie vrouwen

  Zwakke punten
  Zwakke Punten Dat ze NEP zijn

  Fake fake fake

  Ik had gehoopt dat ik hier serieus genomen werd en had misschien eerst moeten kijken of er review waren heb me afgemeld ben een serieuze man op zoek na een verlies op een serieuze kennismaking en dan is dit zoals al eerder omschreven een site die alleen maar uit is op credits uit je zak te plukken en je opnieuw te laten betalen. Wordt het te serieus dan hebben ze geen antwoorden en praten ze er maar om heen. Jammer dat mensen zich hier voor lenen. Genoeg gezegd niet op in gaan op deze site

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  VELE

  nep vrouwen

  ik zit nu al een paar maanden op deze site en met 5 vrouwen gepraat . maar een date ho maar wel credits verslindend elk mailtje kost je 5 credits daar om gaat ik deze site ook Rapporteren bij het ACM.dat zou iedereen moeten doen!!!!

  Sterke punten
  ik kan er niet een vinden!!!

  Zwakke punten
  heel erg zwak

  sexysingles is fake

  A girl contacted me with a promising image. upon search i found this image is belongs to a person in Canada, not Rotterdam or Delft...

  the person on sexysingles with this link is fake..

  I doubt that there are many genuine profiles on that site.. the only reason is to bait you into spending money..

  Profile 483080 on sexysingles dot nl the image used belongs to this person ..

  "Colourmyworld23" is a fake profile on sexysingles ...picture and profile belong to the same Person in Canada ;

  Many contributors on sexysingles obviously are involved in identity theft!!

  beware!

  Sterke punten
  none

  Zwakke punten
  Fake accounts.. fakes, fakes, fakes.. or uglies

  fakedy fake

  Ook nog maar eens bevestigen wat hier staat. Deze "dames" lijken op het eerste zicht vriendelijk en proberen contact met je te leggen. Zo voel jij je gewild. Maar ze delen allemaal eenzelfde thema. Als je vraagt voor een ander medium om contact te leggen zijn ze meteen geschrokken en willen ze niet. Duidelijk niet op zoek naar "de ware" lijkt mij maar eerder naar jouw portefeuille.

  Sterke punten
  Als je graag betaald voor een babbeltje te slaan en je tijd te verdoen, doe gerust. Vriendelijk zijn deze fake dames absoluut.

  Zwakke punten
  100% fake, val niet voor deze act!

  Oplichters

  Ik dacht laat ik het eens proberen maar ze zijn er enkel op uit om credits uit je zak te trekken en meer niet. Pure oplichterij. Trap er niet in. GEEN AANRADER TENZIJ JE VAN JE GELD AF WIL.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel gelul maar weinig aktie.

  Oplichters

  Inderdaad zoals hierboven omschreven. Veel credits melken maar afspreken lukt niet. Je zit te schatten met een vent met haar op zijn rug die alleen maar aan het melken is.

  We laten uitzoeken waar de IP adressen vandaan komen en gaan op jacht.

  Een grote fake site helaas

  Ik dacht laat ik het eens proberen terwijl ik eigenlijk al aanvoelde dat deze site niet klopte. Zoals mijn voorgangers al gemeld hebben, gaat het erom om je zoveel mogelijk credits te laten gebruiken

  Sterke punten
  Hoewel je aanvoelt dat het een nep site is probeer je het toch

  Zwakke punten
  Meeste foto's zijn niet in NL genomen en leeft met foto klopt in de meeste gevallen niet bijv bij iemand van 50 staat een foto van iemand die duidelijk rond de 30 is.

  in amerika zeker

  van alle fotoos kun je werkelijk niet een vinden die in nederland gemaakt is als je op de achtergronden let als je een beetje rond kijkt op google kom je verdacht veel fotoos tegen die gebruikt worden als profielfoto op deze site en inderdaad niemand van deze dames is ook maar geintereseert voor een ontmoeting je krijgt antwoorden terug die totaal niet op je vraag aansluiten zodat je maar weer een bericht terug blijft sturen

  Sterke punten
  leuk opgezet

  Zwakke punten
  maar voor de slimme kijker nep

  Zo nep als wat

  Ik sta al geruime tijd ingeschreven en voor elke dag krijg je 1 credit, elk bericht kost je vijf credits, dus na 20 dagen kan je wat proberen maar het gaat je NIET lukken.

  even een voorbeeld hoe ze je aan de lijn houden

  Hottie haar profieltekst: Ik fantaseer over billenkoek, en vastbonden worden. Handboeien aan de polsen en enkels, en dan een blinddoek om! ;-)

  Ik: "Hoi Hottie Je wilt dus gedomineerd worden door een man die jou het hoofd volledig op hol brengt en billenkoek geeft, ik zou graag jou fantasie werkelijkheid willen maken, hoe komen we in contact zodat we nader kennis kunnen maken?"

  Hottie: "Hallo ja als ik een leuke man vind dit mij aanspreekt dit kan ik zo nog niet zeggen natuurlijk"

  Ik: "We kunnen wel een bakkie koffie doen bij Xxxxxx in Xxxxxxx, dan kunnen we kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen."

  Hottie: Hmm nee op dit moment ga ik dit nu nog niet doen hoor het is maar dat je het weet ...."

  Ik: "Ach ja vast weer een kerel die credits zit te melken, grote mond maar als puntje bij paaltje komt....."

  Hottie: "Ook goedemiddag en door zo te praten tegen een vrouw denk je dat je sneller je zin krijgt lol"

  Ja zo gaat dat dan, ze zeggen wat te willen maar stel je vervolgens voor om ergens op neutraal terrein wat te gaan drinken dan haken ze af.

  Ook al krijg je een credit per dag (het lokkertje) en spaar je 100 dagen door zodat je 20 berichten kan versturen dan nog gaat het je NIET LUKKEN.

  Sterke punten
  De profielen zien er redelijk echt uit.

  Zwakke punten
  100% FAKE

  Nep

  Ze blijven proberen dat je weer een bericht terug stuurt, zodat je weer credits moet bijkopen.
  bij de vraag om contact te leggen buiten de site om krijg je geen reacties meer, of men probeert je uit te lokken toch credits te kopen om te blijven chatten.
  Complete afrader dus die site.
  oplichting dus.

  SexySingles weer zo'n fake site!

  De titel zegt genoeg. Dit is weer zo'n site met ellenlange kostbare chats zonder goede afloop.

  Sterke punten
  Ze zijn erg overtuigend, maar helaas weer nep.

Bezoek SexySingles

Schrijf een review