Oplichtingsite

Hoe herken je een fictief profiel op deze site:
÷ Nickname langer dan 8 tekens/letters, betalend lid kan maar 8 tekens/ letters invullen.
÷ Het profiel wat jij aangeklikt of bekeken heeft bekijkt jou profiel niet.
Betalend lid moet verplicht op het bezoekersvakje drukken om de melding uit te zetten, fictief profiel hoeft dit niet te doorlopen.
÷ Heel de site is fictief opna een enkel betalend lid.
÷ De heren zijn niet meer geinteresseerd nadat ik heb uitgelegd hoe deze site werkt bij sexy singles.
÷ De dames sturen dagelijks aan alle betalende heren een misleidend bericht in de hoop dat je terug reageert.
÷ Ze kunnen niet meer foto's laten zien louter omdat ze het zelf niet zijn op de foto, er word gebruik gemaakt van overjarige foto's zie kleding, of een foto wat niet overeenkomt met de tekst of persoonlijke info.
÷ Ben je op zoek naar date of relatie bezoek een normale datingsite met betaalbaar lidmaatschap.
Moet je voor een berichtje betalen weet dat ze je zolang mogelijk op de site willen houden met leugens en beloftes daar bestaat deze site van en advertenties, adverteerders welke niet weten dat ze hun advertentie op een misleidende site zetten, en er niet openlijk voor uitkomen dat ze fictief zijn, geven juist aan ook gewoon een lid te zijn opzoek naar date relatie.
÷ Ieder profiel heeft een script een eigen verzonnen verhaal
÷ Dagelijks zijn er 2 nieuwe damesprofielen die dan contact opnemen met de betalende leden, foto van die dames hoeft niet goedgekeurd te worden staan direct met foto erop.
Regelmatig maken ze een nieuw profiel met de oude profielen welke al jaren actief zijn.
÷ Je heb dagelijks de vaste damesprofielen online welke in contact staan met het fictieve herenprofiel, ze sturen elkaar op slinkse wijze berichten, er is geen contact met betalende leden.
÷ James 65 jr Amsterdam heeft 306 fictieve profielen waaronder het profiel waar ik contact mee heb gehad, James heeft elke avond contact met zijn fictieve collega's!
÷ Al met al maakt deze site zich schulding aan misleiding/ oplichting doordat ze bewust niet kenbaar maken dat men fictief schrijft!
Oplichters aanpakken!!!

Sterke punten
MISLEIDING EN LEUGENS

Zwakke punten
NIET AANGEVEN DAT ZE FICTIEF SCHRIJVEN MET JE!
GEVEN JUIST AAN DAT ZE DE BESTE INTENTIES MET JE HEBBEN ZODAT JIJ CREDITS BLIJFT KOPEN!!!

Bezoek SexySingles Reviews over SexySingles

3 reacties

De naam sexysingles geeft al aan dat het nep is.

Van de site gegooid omdat ik iedereen wilde waarschuwen wat voor FAKE SITE het is....welke meid van 20/30 jaar probeer in contact te komen met een kerel van in de 60!
En jo heb gelijk die James heeft iedere dag contact met ook zeer jonge dames wat absurt is voor z'n leeftijd!
Veders gebeurt er niks... dus jo zal wel gelijk hebben dat alles FAKE IS.
Tanke R!

Graag gedaan, na eigen ervaring hoop ik dat evt gebruikers ook de reviews gaan lezen omdat ze gaan twijfelen aan de betrouwbaarheid ervan.
Alles is gebaseerd op leugens geven nooit toe dat ze fictief schrijven maar de beste intenties met jou hebben, je gaat daten ed maar ze hebben ieder weekend een smoes zodat er geen date komt.
Het gaat enkel om jou financieel te benadelen met leugens, jij bent de enige die betaald er word een achterbaks spelletje gespeeld met je en ze hebben maling hoe jij je eronder voelt of financieel in de problemen komt.
Er is een samenwerkingsverband met SexySingles.be, hierop staan enkele profielen van SexySingles.ne uiteraard met andere naam omschrijving en woonplaats.
Sluit niet uit dat hierop het persoon waar ik mee geschreven heeft hier ook actief is, acht de kans groot.
Enkele dames hebben ook honderden profielen evenals James welke er ook 300 heeft.
Je vraagt je waarschijnlijk af hoe weet ik dit alles, door hetzelfde tedoen als de site dus ook een nepprofiel aanmaken en contact of geen contact te zoeken en afwachten wat er gebeurt.
Heb met 12 profielen contact gezocht en wist na berichtje 1 al dat ik bericht kreeg van het persoon waar ik al heel lang contact had.
Dus al met al ga hier niet in op leuke misleidende berichten, alles is FAKE.
Ben je online dan is de kans groot dat jij alleen van alle profielen het betalende lid bent en de overige zijn de profielen van de site!!!

Bezoek SexySingles Reviews over SexySingles

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SexySingles
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden