SexTinder

Het concept van Sex Tinder komt overeen met dat van Tinder, maar is toch een beetje anders. De meeste mensen maken gebruik van apps als Tinder om een leuke date te vinden voor een serieuze relatie. Deze mensen zijn dus op zoek naar meer, dan alleen seks. Bij Sex Tinder is dat niet het geval. Hier zijn de leden juist op zoek naar intiem contact. Ben je dus op zoek naar lekker erotisch contact? Maak dan vooral gebruik van de diensten van deze erotische chatsite. Op Sex Tinder zie je namelijk honderden profielen van leden, die zijn geplaatst om een sexchat te vinden. Je kunt hier in contact komen met personen uit verschillende delen van Nederland. Het maakt dus niet uit waar je woont, in elke provincie en stad in Nederland zijn er gewillige mannen en vrouwen, die graag erotisch contact met je willen. Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden. Daarna kun je direct op zoek gaan naar de meest waanzinnige sex contacten door heel Nederland. Zoals je al weet is Tinder Sex speciaal ontwikkeld voor alle mannen en vrouwen vanaf 18 jaar, die op zoek zijn naar erotisch contact. Het aanmelden op deze site is verder geheel gratis. Er zijn geen adertjes onder het gras, dus je hoeft niet huiverig te zijn om je aan te melden. Het is altijd spannend om erotisch contact met iemand te kunnen onderhouden. Als je eenmaal die stap hebt durven zetten, zul je merken, dat je niets anders meer wil. Dan ga je er helemaal voor en geniet je er volop van. Lijkt dit je interessant? Meld je dan vandaag nog geheel gratis, snel en eenvoudig aan op Sex Tinder. De site zelf is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Binnen een oog opslag zie je het online aanmeldformulier welke je kunt invullen en je aanmelden en je ziet ook de zoekfunctie van de site waarmee je op zoek kan naar andere leden met dezelfde interesses en voorkeuren. Makkelijker kan het dus niet, dan bij Sex Tinder.

Doelgroep

Zoals de naam van de site het al verklapt 'Sex Tinder', is deze site speciaal ontwikkeld voor personen vanaf 18 jaar, die op zoek zijn naar spannend erotisch contact. Zowel mannen als vrouwen, die op zoek zijn naar meer spanning en erotiek kunnen zich geheel gratis aanmelden op Sex Tinder.


Aanmelden

Het aanmeldproces van Sex Tinder is zeer overzichtelijk, eenvoudig en makkelijk. Op de startpagina van de site tref je een online aanmeldformulier aan onder het kopje 'Aanmelden voor Tinder Sexchat'. In dit formulier vul je je gebruikersnaam, email adres, wachtwoord, geslacht, woonplaats alsook geboortedatum in. Na akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden kun je klikken op het tabje 'aanmelden'. Na je aangemeld te hebben wordt er een link gestuurd naar het opgegeven email adres ter bevestiging van je aanmelding. Hierna kun je direct van start gaan met het zoeken naar spannende sexdates.


Prijzen

Alle nieuwe gebruikers op deze site krijgen automatisch een gratis account toegewezen. Hiermee kunnen ze onder andere kennis maken met de site, gratis 1 bericht of flirt versturen en na de aanmelding bevestigd te hebben nog eens twee gratis berichten of flirts. Om contact te kunnen blijven onderhouden met andere gebruikers wordt wel een kleine financiele vergoeding gevraagd in de vorm van credits. De credits zijn op de site te verkrijgen in creditbundels. De prijzen van de creditbundels zien er als volgt uit: Aantal credits Prijs Prijs per bericht 500 € 17,50 € 1,75 1000 € 34,50 € 1,72 2000 € 49,50 € 1,24 5000 € 119,50 € 1,20 10000 € 219,50 € 1,10


Zoekfunctie

Vanwege het groot aantal leden kan het best een uitdaging zijn om een geschikte date te vinden. In een oog opslag kan een ieder interessant lijken. Hoe kun je de geschikte kandidaten filteren? Maak in dit geval gebruik van de zoekfunctie van de site. Deze tref je aan onder het kopje 'Tinder Sex Contacten Zoeken'. Hierin geef je aan of je op zoek bent naar een man, vrouw, stel of shemale. Daarnaast geef je aan in welke stad de persoon moet wonen, in welke leeftijdsklasse de persoon moet zitten en of je alleen op zoek bent naar profielen met een foto. Na alle informatie verwerkt te hebben kun je klikken op het tabje 'zoeken'. De site gaat dan zelf voor je op zoek naar geschikte kandidaten waarmee je contact kan leggen.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van deze site door het online contact formulier in te vullen en te versturen. In dit formulier vul je onder andere je naam, email adres en bericht in. De klantenservice probeert zo snel als mogelijk met een passende antwoord of oplossing te komen.


SexTinder Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over SexTinder.

Bezoek SexTinder

Schrijf je eigen review