Sex-Avontuurtje.nl - 75 Reviews

Last updated: 30 januari 2019
Sex-Avontuurtje.nl Logo

67.2% aanbevolen, 75 Reviews

  1. Sex-Avontuurtje.nl informatie
  2. Aanmelden
  3. Lidmaatschap
  4. Inbellen
  5. Account verwijderen
  6. Contact gegevens
  7. Sex-Avontuurtje.nl Reviews
  8. Schrijf ook een review over Sex-Avontuurtje.nl

Niet tevreden over Sex-Avontuurtje.nl? Probeer dan eens Xcontacten.

Sex-Avontuurtje.nl informatie

Sex avontuurtje is een datingsite waar mannen, vrouwen of stellen van elke geaardheid een geheel anoniem profiel kunnen aanmaken. Hier vind je gegarandeerd iemand waarmee je je seksuele fantasie werkelijkheid kan laten worden.

Met ruim 100.000 leden behoord Sex-Avontuurtje tot één van de grootste en meest uiteenlopende seksdating websites van de Benelux.
Op het internet zijn helaas veel onbetrouwbare datingsites te vinden hier brengen wij verandering in. Er word namelijk 24/7 streng gecontroleerd door ons team op fakes en spammers, zodat het uitsluitend aan U zelf ligt of u een sekscontact creëert.

Inschrijven is geheel gratis kom kijken en ervaar het zelf!
Bevalt het u om bepaalde redenen niet meer dan kunt u heel gemakkelijk weer uitschrijven.

Deze website is niet meer actief!

Sex-Avontuurtje.nl Details

Hits: 9569

URL: http://www.sex-avontuurtje.nl/

Categorieën: Sexdating

Reviews: 75

Aanmelden

Geinteresseerden kunnen zich snel en eenvoudig aanmelden bij sex-avontuurtje.nl. Op de startpagina van deze site, onder het kopje "meld je gratis aan en ontmoet jouw droom sex partner, kunnen gebruikers hun e- mail adres en schuilnaam naar wens ingeven. Daarnaast moet men ook enkele persoonlijke gegevens invullen. Na de gegevens juist ingevuld te hebben, kan men klikken op "gratis aanmelden". Nadat men zich heeft aangemeld, wordt er een bericht gestuurd naar het opgegeven e- mail adres om de aanmelding te bevestigen. Hierna kan men direct opzoek naar zijn of haar sex avontuurtje.

Lidmaatschap

Gebruikers kunnen zich geheel gratis aanmelden op sex-avontuurtje.nl. Met een gratis account, hebben gebruikers de mogelijkheid om hun profiel in te vullen, hun profiel te publiceren en te zoeken in profielen. Echter wordt er wel een kleine financiële vergoeding gevraagd voor bemiddeling. Bepaalde functionaliteiten van deze site zijn daarom alleen tegen betaling te benaderen. Dit geldt onder andere voor het lezen en schrijven van berichten aan elkaar.

Inbellen

Gebruikers hebben de mogelijkheid om in te bellen bij sex-avontuurtje.nl. Veel mensen vragen zich af wat het inbellen precies inhoudt. Het inbellen is namelijk een veel gebruikte manier om te betalen voor diensten van de site. Gebruikers kunnen dan anoniem afrekenen met hun telefoon. Het enige wat men moet doen, is bellen naar het nummer welke op de website staat, de juiste pincode invoeren en vanaf dat moment heeft men dan toegang tot de betaalde delen van deze site. De toegang tot deze delen blijft onbeperkt zolang de telefoonverbinding niet verbreekt. Zodra de telefoonverbinding verbreekt, stopt de toegang tot de website automatisch. Gebruikers betalen per minuut een bepaald bedrag. Dit bedrag wordt vervolgens anoniem verrekend met de telefoonrekening van de gebruiker.

Account verwijderen

Leden die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van deze site, kunnen zich uitschrijven van deze site. Dit kan men doen door op de startpagina van de site te klikken op "Help" en dan vervolgens op "lidmaatschap stoppen/ uitschrijven". Na hierop geklikt te hebben, krijgt men de optie om het account te verwijderen van deze site. Voor het verwijderen van een account, moet men wel ingelogd zijn op de site.

Contact gegevens

Banana Stash Ltd
Suite 1, Second Floor, Sound & Vision
House, Francis Rachel Str.
Victoria, Mahe, Seychelles

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers en geinteresseerden een e-mail sturen naar [email protected] Verder kan men ook het online contact formulier van deze site invullen. Dit formulier kan men benaderen door op de startpagina van deze site te klikken op "contact".


Maak nu een gratis account aan op Sex-Avontuurtje.nl

Sex-Avontuurtje.nl reviews (75):

Sex-Avontuurtje.nl - Nep

0

Review:
Alle leden zijn nep

Sterke punten:
Niks

Zwakke punten:
Alles

Ronald beveelt Sex-Avontuurtje.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Sex-Avontuurtje.nl - Gezocht leuk contact!

1

Review:
Ik ben opzoek naar een leuke vrouw waarmee ik op date kan. Ik ben onervaren want ik heb nog nooit een relatie gehad helaas. Leeftijd, postuur, geloof overtuiging en afkomst is voor mij totaal onbelangrijk. Dus als jij opzoek bent hoor ik het graag van je mijn email adres is [email protected]

Sterke punten:
Ik wil leuke vrouw leren kennen

van Duinen beveelt Sex-Avontuurtje.nl aan bij vrienden/bekenden

Sex-Avontuurtje.nl - Lekker wijf gevonden!

5

Review:
Lekker wijf gevonden op deze site, morgen op date.
Keertje eens wat anders dan naar de bekende ramen straatjes gaan.
Nooit eerder gedaan eens kijken of ze er in het echt ook zo uitziet als op de foto.

Patrick beveelt Sex-Avontuurtje.nl aan bij vrienden/bekenden

Sex-Avontuurtje.nl - Fake natuurlijk!

3

Review:
Sex-Avontuurtje is van Connect Web Development te Seychellen...

Er zijn hier vaak dubieuze reviews van verschenen...

Veel vrouwen met van internet geplukte pikante selfies en naaktfoto's...

Er moeten credits gekocht worden om berichten te versturen...

En in de voorwaarden staat: "Gebruikers van de website dienen zich er vervolgens van bewust te zijn dat verschillende profielen en bijdragen een entertainende bedoeling hebben en fysieke contacten dan ook niet in alle gevallen mogelijk zijn. Wij behouden ons uitdrukkelijk het recht voor om bepaalde gesprekken tussen profielen op de website te sturen via zelf gecreëerde profielen."...

Onderaan de pagina staat: "Sex-Avontuurtje.nl telt 124961 leden waarvan 2545 nu online"...

Ik heb de pagina de afgelopen 10 minuten een aantal maal vernieuwd. Bovenstaande aantallen veranderen niet...

Trek je conclusie.

Sterke punten:
Als je de foto's natrekt met Google of Tinyeye kun je de rest van de fotoserie vinden! ;)

Zwakke punten:
Alles

Stan beveelt Sex-Avontuurtje.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Sex-Avontuurtje.nl - In 1 woord aanrader

7

Review:
Sinds ik op deze website actief ben, voel ik mezelf weer geaccepteerd onder de vrouwen. Na een hele lange nare periode te hebben mee gemaakt, was ik wel toe aan wat positiviteit in het leven. Uiteindelijk ben ik via...via uitgekomen op sexavontuurtje en heb ik al diverse super leuke vrouwen ontmoet. De meeste alleen online en ook een paar in 'real life'. Dit zijn echter wel eenmalige contacten geweest en de 'ware' heeft er dus nog niet bij gezeten. Dit neemt niet weg dat ik er enorm veel plezier aan beleefd heb en dus blijf ik hier lekker mee doorgaan. Dus als je dit leest en je toevallig ook toe bent aan positiviteit kan ik zeker aanraden hier even rond te kijken.

MVG Peter

Sterke punten:
Dankzij deze website weer onder de mensen gekomen.
Verschillende leuke vrouwen leren kennen die ik nog dagelijks spreek.

Zwakke punten:
Ik zou persoonlijk niet weten wat, je bepaalt immers zelf hoever je gaat in deze.

Peter J. beveelt Sex-Avontuurtje.nl aan bij vrienden/bekenden

Sex-Avontuurtje.nl - Aanrader

2

Review:
Dit is gelukkig niet zo'n site als vele andere die ik hier zie. Ik ben bij meerdere sites aangemeld en bij sex-avontuurtje.nl nu een paar maandjes. Nog geen rare spam gehad of echt neppe berichten, ik heb ook niet overal op gereageerd maar waarop ik heb gereageerd heb ik ook direct mee gechat. Met 2 vrouwkes afgesproken hoewel ik wel liever meer vrouwkes heb om mee af te spreken, de meeste willen alleen chatten. Vind ik ook wel logisch, je kunt niet met iedere man het bed delen maar ja als man zijnde is dat wel lastiger. Maar 2 vrouwkes in een paar maandjes van 1 site is ook niet slecht daarom raad ik deze site wel aan.

Sterke punten:
Leuke website met veel lieve vrouwkes, binnen paar maandjes al met 2 vrouwkes op date geweest en dit is zeer goed bevallen voor mij.

Zwakke punten:
Verhouding tussen de mannen en de vrouwkes is niet gelijk, anders was het nog makkelijker geweest om op date te gaan daar ben ik van overtuigd

Ewout beveelt Sex-Avontuurtje.nl aan bij vrienden/bekenden

Sex-Avontuurtje.nl - Zoveelste nepsite met reviews van operators

0

Review:
Gisteren lid geworden. Nu al een paar berichtjes gehad van 'vrouwen' die me gelijk willen. Heb niet eens een foto en volledig profiel ingevuld!
Verder alleen maar nep profielen met de foto's van internet geplukt.
Hun creditsysteem en tarieven slaan nergens op en zijn natuurlijk belachelijk duur. Op de meeste sites is het 1 credit per bericht, bij Sex-Avontuurtje is het 20 credits voor 1 bericht. Ook gunnen ze de betalende leden geen cent korting. 200 credits 10 euro, 2000 credits 100 euro!
Ook opvallend is het door hun genoemde aantal leden. 104802 leden waarvan nu 3714 online. Yeah right! Volgens mij hebben ze er een 1 en een 0 voorgeplakt.
Ook zag ik dat de site onderdeel is van Connect Web Development, een postbusfirma op de Seychellen. Dat zegt al genoeg. Deze firma heeft ook meerdere van dit soort websites.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles

Stan beveelt Sex-Avontuurtje.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Sex-Avontuurtje.nl - Wees kritisch en bespaar jezelf een hoop tijd en g

0

Review:
Ik ben sinds een aantal maanden actief lid op sex avontuurtje en op een aantal andere websites. Wat mij opvalt is dat je best snel aanspraak hebt van diverse vrouwen. Erg leuk dacht ik in het begin! Op een gegeven moment kom je er achter dat sommige gesprekken idd. niet met de goede intenties zijn en ga je er veel kritischer naar kijken. Op elke datingwebsite waar ik actief ben geweest zitten namelijk nep profielen om de boel leuk op te vullen.Sinds ik dus een kritischer kijk naar de reacties die ik krijg op sex avontuurtje maar natuurlijk ook op de andere websites waar ik actief ben, heb ik dus wel succes geboekt! Ik heb al 3 vrouwen ontmoet en met alle 3 heb ik lekker tussen de lakens gelegen. Een goed gezond verstand en een kleine dosis zelfvertrouwen komt goed over op vrouwen en bespaard een hoop nare ellende voor jezelf. Dus houd je hoofd koel en wees kritisch als je denkt dit klopt niet, dan niet teveel aandacht meer aan schenken. Dit is zonde van je tijd en het geld.

Dave beveelt Sex-Avontuurtje.nl aan bij vrienden/bekenden

Sex-Avontuurtje.nl - Nep met nep positieve recenties

0

Review:
Helaas is ook deze site geldklopperij ondanks de vele Sterren en aanbevolen reviews.
Alles op chat voor het geld

Sterke punten:
Kunnen goed doen alsof de reviews goed en positief zijn.
Maar werkelijkheid is het nep

Zwakke punten:
Geld kostende nepperij

Bob beveelt Sex-Avontuurtje.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Sex-Avontuurtje.nl - Alleen maar nepprofielen

1

Review:
Mensen van sex-avontuurtje, er bestaat zoiets als Google Image search. Bij minimaal 90% van de vrouwen in mijn provincie kan ik de foto's herleiden naar algemene sex/milf forums, of blijkt de dame in kwestie ook bij alle zustersites (stuk of 20) te zijn aangemeld, telkens onder een andere naam. Yea right.

Pure nepperij dus.

Bovendien vind ik het een beetje vreemd dat je alleen op provincie kan zoeken. Iemand uit Den Helder zal niet zo snel met iemand uit Amsterdam willen afspreken. Had wel wat genuanceerder mogen zijn.

Sterke punten:
- Leuk, simpel concept.

Zwakke punten:
- Nepprofielen
- Alleen zoeken per provincie

Dan beveelt Sex-Avontuurtje.nl NIET aan bij vrienden/bekenden


Home » Sexdating » Sex-Avontuurtje.nl