Sex-Avontuurtje.nl Review - Aanrader

Sex-Avontuurtje.nl - Aanrader

2

Review:
Dit is gelukkig niet zo'n site als vele andere die ik hier zie. Ik ben bij meerdere sites aangemeld en bij sex-avontuurtje.nl nu een paar maandjes. Nog geen rare spam gehad of echt neppe berichten, ik heb ook niet overal op gereageerd maar waarop ik heb gereageerd heb ik ook direct mee gechat. Met 2 vrouwkes afgesproken hoewel ik wel liever meer vrouwkes heb om mee af te spreken, de meeste willen alleen chatten. Vind ik ook wel logisch, je kunt niet met iedere man het bed delen maar ja als man zijnde is dat wel lastiger. Maar 2 vrouwkes in een paar maandjes van 1 site is ook niet slecht daarom raad ik deze site wel aan.

Sterke punten:
Leuke website met veel lieve vrouwkes, binnen paar maandjes al met 2 vrouwkes op date geweest en dit is zeer goed bevallen voor mij.

Zwakke punten:
Verhouding tussen de mannen en de vrouwkes is niet gelijk, anders was het nog makkelijker geweest om op date te gaan daar ben ik van overtuigd

Ewout beveelt Sex-Avontuurtje.nl aan bij vrienden/bekenden

2 Reacties

Datum: 25 mei 2014 - 11:34

Geschreven door: Urbenis

Dit komt van datingbedrog.nl :


Credits kopen om contact te krijgen?
Bekijk het even ...

Het regent klachten over websites die mensen aan het lijntje houden met niet bestaande mooie dames die je geweldig vinden en dan graag contact willen, maar dan komt de aap uit de mouw en moet je eerst "credits" kopen om te kunnen antwoorden.
Op zich is dit niet een raar systeem als het om echte contacten zou gaan, tja die paar centen is je veiligheid wel waard tot je zeker weet dat je iemand goed genoeg vertrouwt om je e-mail adres te geven..
Maar er zijn er veel malafide = onbetrouwbare websites die het credit systeem gebruiken en dan krijg je allerelei excuses waarom je vlam niet wil e-mailen en ga zo maar door en je bent dan vaak 60 euro armer wanneer je in de gaten krijgt dat je een poot uit gedraaid bent .

MIjn ervaring , gezien het aantal klachten, is dat echt het merendeel van deze websites het credit systeem hanteren om mensen uit te melken met niet bestaande profielen, Ik moet betrouwebare websites met dit systeem nog vinden..

Datum: 25 mei 2014 - 12:47

Geschreven door: Ewout

Bedankt voor de reactie Urbenis, ik heb op sex-avontuurtje.nl toch in relatief korte tijd 2 lieve vrouwkes leren kennen. Dus voor mij het bewijs dat het ook echt werkt. Dit is puur mijn eigen ervaring er zullen ook zeker mensen zijn die dit niet zo ervaren. Maar bedankt voor uw tips ik ben het grotendeels wel met u eens, want ik heb op meerdere dating websites ingeschreven gestaan met zo een dergelijk credit systeem, en dat werkte inderdaad vaak slecht of helemaal niet.

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review