SexAdvertenties.nl

SexAdvertenties.nl behoort tot een van de grootste erotische marktplaatsen. Zowel mannen als vrouwen komen aan hun trekken op deze site. Mocht je je eenzaam voelen of zit je zonder partner en bijzonder geil? Dan ben je op deze site op het juiste adres. Het doet er op deze site niet toe of je single, getrouwd, in een relatie of zo zit. Zodra je behoefte hebt aan seks en meer, ben je hier altijd welkom. De gelijkgestemde leden op deze site zullen je nooit vreemd aankijken als je hen benadert voor een leuke date en meer. Net als jouw zijn ze ook op zoek naar nieuwe vriendschappen, vrienden, seks, dates en meer. Op deze site doet het er ook niet toe of je nu hetero, homo, lesbisch of transsexueel bent. Een ieder is van harte welkom op de site. Je moet alleen de juiste seks advertenties zien te vinden. Lijkt de site je interessant? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op SexAdvertenties.nl. Je hoeft je absoluut geen zorgen te maken, dat er extra kosten in rekening gebracht zullen worden omdat je lid bent geworden van de site. Aanmelden is gratis en er zijn geen verborgen kosten. De beheerders van de site houden veiligheid en discretie hoog in het vaandel. Dit is dan ook de reden waarom ernaar gestreefd wordt om alle leden een veilige, discrete en betrouwbare online platform te bieden waar ze zonder zorgen over en weer leuke berichten kunnen uitwisselen. Al met al een prima casual dating site voor een ieder vanaf 18 jaar.

Doelgroep

SexAdvertenties.nl behoort tot een van de grootste erotische online markplaatsen waar alle mannen en vrouwen vanaf 18 jaar en ouder terecht kunnen voor diverse seks advertenties. Ben je geil, maar heb je geen partner? Of ben je gebonden, in een relatie of gehuwed en heb je toch behoefte aan wat meer uitdaging op seksueel gebied? Dan ben je bij SexAdvertenties.nl op het juiste adres. Via deze site zul je ongetwijfeld in contact komen met andere gelijkgestemde mannen en vrouwen met wie je de meest spannende seks momenten kan en zal beleven. Lijkt dit je interessant? Registreer je dan vandaag nog geheel gratis op de site en begin met je zoektocht naar interessante matches.


Aanmelden

Alle mannen en vrouwen vanaf 18 jaar, die interesse hebben in de spannende advertenties van deze site kunnen zich geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden op de site. Je kunt je aanmelden door op de startpagina van de site, in het menu, te klikken op het tabje 'aanmelden'. Na hierop geklikt te hebben komt er een online aanmeldformulier tevoorschijn. Dit formulier dien je goed door te nemen, kan je invullen en opsturen naar de beheerders van de site. Je treft dit formulier ook aan op de startpagina zelf onder het kopje 'Gratis aanmelden voor sexAdvertenties.nl'. In dit formulier kun je een gebruikersnaam naar keuze, werkende e-mail adres, wachtwoord naar keuze, geslacht, locatie en geboortedatum ingeven. Na alle informatie verwerkt te hebben en de algemene voorwaarden geaccepteerd te hebben kun je gerust klikken op het tabje 'aanmelden'. Hierna kun je meteen aan de slag met het vinden van je eigen sex advertenties.


Prijzen

Een ieder kan gratis lid worden van deze site. Je hoeft geen cent te betalen voor je aanmelding. Alle nieuwe leden krijgen ook nog een gratis account toegewezen. Met dit nieuw account kun je gratis 1 bericht of flirt sturen naar andere leden. Heb je je e-mail adres bevestigd, dan kun je nog eens twee gratis berichten of flirts sturen naar je favoriete gebruikers. Voor het overige zal je wel een kleine financiele bijdrage moeten geven voor het versturen van berichten. De financiele bijdrage doe je in de vorm van credits. Deze worden op hun beurt in bundels verkocht. De prijzen van de creditbundels zien er als volgt uit: Credits Prijs Prijs per bericht 500 € 17,50 € 1,75 1000 € 34,50 € 1,72 2000 € 49,50 € 1,24 5000 € 119,50 € 1,20 10000 € 219,50 € 1,10


Profiel verwijderen

Wil je geen gebruik meer maken van je sexadvertenties account? Dan kun je op eenvoudige wijze je account verwijderen van de site. Je kunt dit doen door in te loggen op de site en te gaan naar de contactpagina. Op deze pagina tref je de optie om je profiel te verwijderen. Na je keuze bevestigd te hebben om je profiel te verwijderen, wordt deze per direct verwijdert van de databases van de site.


Contact gegevens

Zijn er onduidelijkheden? Heb je vragen en of opmerkingen? Dan kun je gerust als eerst de meest gestelde vragen van de site benaderen. Zit je antwoord er niet tussen? Dan kun je een e-mail sturen naar [email protected] Je hebt ook de mogelijkheid om het online contactformulier in te vullen welke te benaderen is door aan de onderzijde van de webpagina te kikken op het tabje 'contact'. Daarnaast zou je ook kunnen bellen naar het telefoonnummer +3173 2032 015. In alle gevallen probeert de klantenservice je zo goed als mogelijk bij te staan met al je vragen.


SexAdvertenties.nl Reviews

  dit is er weer zo eentje

  Dit is een erotische chatdienst en maakt gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. U betaalt per bericht.

  Sterke punten
  Leuke foto's

  Zwakke punten
  weer een website met nep profielen

Bezoek SexAdvertenties.nl

Schrijf je eigen review