Seks Daten

Seks Daten Ben jij op zoek na een spannende sexdate? Wil jij makkelijk gevonden worden.... Wordt dan vandaag nog lid van de leukste erotische dating site van 2010. Zoek tussen erotische profielen van mensen die net als jij maar 1 ding willen....

Seks Daten Reviews

  Helaas, Deze site is Fake

  Heb even een profiel gehad, maar heeft me uiteindelijk geld gekost. Je hebt namelijk credits nodig om de reactie van anderen te openen. Als je dan wil afspreken, komen ze met, wil je eerst beter leren kennen...wat heb je gisteren gedaan....watvoor werk doe je... GVD...dan ben je wat euro's lichter GVD, ik kom hier om te neuken GVD en die kankerleiers willen alles van je weten. Excuses voor m'n taalgebruik. Maarja seks-daten.nl zijn de grootste oplichters die je maar kunt bedenken. Nou...genoeg gal gespuugd...ik ga lekker naar de Wallen...kost me ook poen, maar weet dan zeker dat ik een kapotje vol-blaf...! De groeten

  Sterke punten
  Nada

  Zwakke punten
  Alleen maar.

  NIET AANMELDEN!! FAKE IS SEKS-DATEN.NL

  Mensen niet doen...dit kost geld en je word letterlijk aan het lijntje gehouden!!!

  Sterke punten
  Nul komma nul

  Zwakke punten
  De mensen die gewaarschuwd zijn en toch aanmelden!

  Echt alles is nep

  wat ie er nep aan. Toevallig kwam ik de foto van een van de profielen ook ergens anders tegen. Ja mannen, op een van die site waar je nooit op komt toch :) In dit geval toch maar goed want ook al denk je het lijken meiden en vrouwen die er goed uit zien, 999 van de 1000 keer is het copy/paste.

  Daarnaast wordt je aan het lijntje gehouden met standaard reacties zo van:
  "heb je al plannen voor het weekend"
  "wat doe je nu"
  "ik heb zin in je en wil je graag zien"

  Verder wordt er onophoudelijk maar gerekt in antwoorden. Soms zelfs reacties op dingen die je niet eens gevraagd hebt of gewoon ontwijkend gedrag.

  En dan nog het allerbelangrijkste van alles, het volgende:
  je betaalt vooraf voor zogenaamde credits om te kunnen reageren. Als je voorzichtig bent met reacties en je credits langzaam opmaakt wordt er spontaan zomaar iets van je credits afgeschreven om je te dwingen weer nieuwe credits bij te kopen. Geloof maar niet dat je daar iets van terug ziet!!!!!

  Geloof me, deze site en vele andere is pure pure oplichting, niet doen.
  ECHT ALLES IS ER NEP AAN

  OPGELET BEZOEKER, DIT IS FAKE!

  !!!! DEZE SITE EN SAXEDATEVROUWEN.NL ZIJN FAKE!!!!!!!!!!!

  Een andere site met EXACT dezelfde layout die ook nog op dezelfde server gehost wordt, IS FAKE. Er zijn af en toe vrouwen die zichzelf aanbieden, maar dit is allemaal FAKE. Bij afspreken willen ze uberhaupt niet via de email dan wel de telefoon communiceren, DE VROUWEN ZIJN NIET REALISTISCH!

  Sterke punten
  -geen-

  Zwakke punten
  -fake, ze proberen alleen maar geld van je af te troggelen! Ik heb het geprobeerd, dus hopelijk hoeven anderen dat niet te doen!

Bezoek Seks Daten

Schrijf een review