SecretDate

Op SecretDate.com kunnen jong en oud terecht voor een spannende date. Deze site wordt ook wel gezien als de meeste sexy en spannende hangout op het internet. Op deze site kan men onder andere terecht voor het waar maken van ondeugende fantasien, expliciete foto's en flirten met gelijkgestemden. Gebruikers kunnen zich gratis registreren en direct op zoek naar een spannende erotische date. Deze site is onder andere bedoeld voor personen, die op zoek zijn naar een seksdate of een vaste seksrelatie voor korte en of langere tijd. Zoals de naam het al zegt, is deze site meer bedoeld voor personen, die in het geheim op zoek zijn naar een of meer erotische avontuurtjes. In de meeste gevallen hebben deze personen al een relatie en zijn dan alleen op zoek naar een spannende seksdate en of seksrelatie buitenshuis. Daarnaast hebben anderen er gewoon behoefte aan om in het geheim te kunnen daten. Behalve gebonden mannen en vrouwen, heeft deze site ook single mannen en vrouwen, die op zoek zijn naar een erotisch avontuurtje. Deze site is echter alleen bedoeld voor personen uit Nederland. Gebruikers hebben de mogelijkheid om hun profiel zo uitgebreid als mogelijk in te vullen. Men kan bijvoorbeeld aangeven van welke muziek men houdt, welke films men graag bekijkt en wat men graag doet in zijn of haar vrije tijd. Daarnaast kunnen gebruikers ook aangeven wat zij op seksueel gebied van de andere persoon verwachten. Men kan daarbij ook aangeven wat de favoriete seksspeeltjes zijn, favoriete seksstandjes en wat voor seks men liever heeft. Geinteresseerden moeten zich alleen gratis inschrijven op SecretDate.com om ook deelgenoot te kunnen zijn van de SecretDate familie en een spannende erotische date aan de haak te slaan.


Inschrijven

Geinteresseerden kunnen zich geheel gratis registreren op SecretDate. Dit kunnen zij doen door op de home page van de site, bij "Begin direct met flirten", een nickname, wachtwoord naar keuze en e- mail adres in te vullen. Vervolgens moet mijn zijn of haar geslacht ingeven en welke geslacht men als voorkeur heeft. Hierna kan men klikken op "aanmelden". Na deze stappen gevolgd te hebben wordt er een e- mail verzonden naar het opgegeven e- mail adres om de aanmelding te bevestigen. Hierna kan men direct op zoek naar een spannende date.


Profiel compleet maken

Gebruikers kunnen hun profiel compleet maken door zoveel als mogelijk informatie over zichzelf in te vullen. Dit kan men doen door als eerst te klikken op "profiel bewerken" en stapsgewijs alls velden in te vullen. Door het profiel compleet te maken, zien anderen dat de gebruiker actief is c.q. serieus is en zal zo een gebruiker in de meeste gevallen ook meer contacten krijgen.


Kosten

Op deze site kunnen gebruikers gratis een profiel aanmaken, profielen van andere gebruikers bekijken en hun foto's blurren. Echter heeft men credits nodig om berichten te kunnen sturen naar andere leden. De kosten voor het kopen van credits zijn als volgt: XSMALL, 60 credits, 12 berichten/ €1,25 per bericht, €15,00 SMALL, 135 credits, 27 berichten/ €1,11 per bericht, €30,00 MEDIUM, 295 credits, 59 berichten/ €1,02 per bericht, €60,00 LARGE, 680 credits, 136 berichten/ €0,88 per bericht, €120,00 XLARGE, 1560 credits, 312 berichten/ €0,77 per bericht, €240,00 Gebruikers kunnen hun betalingen voldoen middels iDeal, Creditcard, ClickandBuy, MisterCash en de telefoon.


Geverifieerde leden en account verifiëren

Veel gebruikers vragen zich af wat geverifieerde leden zijn en hoe zij zelf hun account kunnen verifieren. Geverlifieerde leden zijn actieve gebruikers, die dagelijk en of wekelijks online zijn op SecretDate. Geverifieerde leden komen vaker in contact met andere leden, omdat andere leden weten, dat deze gebruikers sneller reageren. Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om hun account te laten verifieren. Dit kunnen zij doen door een van de pakketten met credits te kopen. Hierdoor krijgt men dan een geverifieerde status op deze site.


Betrouwbaarheid

Veel gebruikers vragen zich af in hoever hun gegevens beschermd zijn bij een dergelijke site. Alle persoonlijke gegevens van gebruikers worden beschermd bij SecretDate. Er wordt erop toegezien, dat dergelijke gegevens niet door derden worden misbruikt. Daarnaast worden deze gegevens ook niet voor commerciele doeleinden gebruikt en of doorgespeeld aan derden.


Contact gegevens

Gebruikers die vragen en of opmerking hebben, kunnen contact opnemen met de helpdesk van SecretDate. Dit kunnen zij doen door op de homepage van de site, aan de onderkant, te klikken op "contact". Vervolgens komt er een contact formulier tevoorschijn, welke de gebruiker kan invullen en verzenden naar de helpdesk. Bedrijfsgegevens: Next Step Media B.V. Louis Couperusplein 2 2514HP 's-Gravenhage [email protected]


SecretDate Reviews

  Pure oplichterij.

  De website is pure oplichterij. Niet alleen lijken belachelijk veel leden jou heel interessant te vinden, ook vallen ze tijdens het chatten continu in herhaling, zodat je credits verspeelt en snel weer nieuwe zou moeten kopen. Antwoorden zijn vaak ontwijkend.
  TIP: laat op een gegeven moment weten dat je liever op een gratis manier doorkletst, het lid waarmee je spreekt zal weigeren met allerlei smoesjes. Maak vervolgens bij elke nieuwe reactie duidelijk hoeveel credits je nog hebt en dat je op zal houden als de credits op zijn. De ander zal je toch aan het lijntje proberen te houden en je te overtuigen nieuwe credits te kopen. Op het moment dat je credits op zijn: gewoon kappen.

  Sterke punten
  Goede salespitch vol lekkere wijven die je allemaal alles willen geven wat je zoekt.

  Zwakke punten
  Alles aan de "sterke punten" is gelogen. Je wordt aan het lijntje gehouden tot je credits op zijn, zodat je weer nieuwe koopt en het spelletje van voren af aan begint. Ik weet niet of ooit iemand zo gek is geweest om maar te blijven betalen, maar ik ben ervan overtuigd dat het uiteindelijk resultaat was dat de ander zei dat ze ondanks het leuke gesprek toch maar niet wil afspreken.

  Secretdate is totaly FAKE !!!!!

  Beste bezoekers, Secretdate is een grote fake toestand. De profielen houden je aan het lijntje en blijven maar doorvragen.....Ga hier geen credits aan besteden bestel liever een lekkerding thuis voor 50 Euro. De groeten.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Oplichting

  Dikke vette oplichting deze site

  Sterke punten
  Vol met nep profielen

  Zwakke punten
  Nep nep nep

  Oplichters

  DIt staat inmiddels in mijn profiel.
  Aan alle OPLICHTERS die er op uit zijn om mannen van hun credits af te helpen:
  Succes met je geweten. Oplichting is strafbaar en niet omdat het "eigen schuld" van mannen is. Ik schaam mij niet voor mijn behoeftes en misbruik maken hiervan is puur misdadig

  Sterke punten
  Ze weten goed op te lichten

  Zwakke punten
  Vrij doorzichtig dat op ieder antwoord er weer een prangende vraag tevoorschijn komt die je alleen via de site mag beantwoorden.
  "Waarom wil je niet hier verder kennis maken dan lieverd?" Terwijl ik net even ervoor aangaf dat mijn credits bijna op zijn.

  Helaas is dit ook niet echt

  Jammer dat elke site tegenwoordig nep is

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles gewooon

  Oplichterij

  100% oplichterij. Zonder twijfel. het is nooit de bedoeling af te spreken, enkel om credits te laen consumeren. Eén en al zwendel zoals de meesten van dit soort sites.
  Beste raad die ik ooit kreeg: Stop met dat associale online gezever, neem je jas en ga met mensen praten ... en dus bij deze ook mijn raad naar de lezer van dit bericht.

  Sterke punten
  Geen. Pure oplichterij. Afblijven is de boodschap.

  Zwakke punten
  Eén en al leugen. Pure oplichterij.

  Secretdate fake site

  Do not loose time and money with Secretdate. It is a site with fake profiles, designed to keep you there and take your money. The conversations are so standard, it is a copy/paste thing mostly. And I think the same person manages different profiles. They encourage you to fantasize and dream and give money. Phone numbers or e-mail exchange are not allowed. Stay away. Go outside, meet real people.

  Oplichters praktijken

  Je wordt gewoon aan het lijntje gehouden, alles wat er bloot of wat dan ook op staat kun je zo ie zo al links laten liggen. Dat kost alleen maar geld. En wie wil er een partner die zo open en bloot er bij ligt voor Jan en alleman.

  Ik had contact met MargotB uit Oss, kijk maar uit goed uitziend profiel niks te veel en keurig.
  Net zoals een Renate uit Meppel.

  Gaat je gewoon geld kosten.
  Heb gelukkig het boerenverstand dat dit niet kan, 1 keer dokken is genoeg.

  Ze zijn er goed op getraind om je vragen en antwoorden te ontwijken of tot weer een berichtje te duwen.

  Let op, TIP. Log heel vaak in en uit. Rechtsonder komt iedere keer als je inlogd je favoriet als deze online is.
  Gebeurd dat continu dan is haast 100 % fake.

  Er zullen heus wel eerlijke dames op zitten, maar die gaan mij niet meer vinden.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Alleen geintereseerd in je centen.

  Grote nep vertoning / Het vertoont niet eens iets...

  Secretdate is alleen een geldklopmachine. Mogelijk staan er een paar vrouwen op met goede bedoelingen. Maar je wordt door de meeste vrouwen aan lijntje gehouden, zodat je per bericht € 1,25 dokt. En als je met 3 heen en weer mailt, ben je zo € 60,- of veel meer kwijt.

  Volgens mij worden ze ook nog vanuit één centrale locatie beantwoord door dezelfde mensen die hiervoor getraind zijn. De functionaliteiten en voordelen van Kik, Whatsapp en Messenger moet je ze nog uitleggen.OOK de mailtjes die je 's-nachts toegestuurd krijgt niet geloven! Ook centraal aangemaakt uit een database van heerlijk klinkende opmerkingen.

  Nee, niet doen, en niet op in gaan dus; gewoon naar officiële sites gaan zoals e-Machting, Lexa, of Tinder of Knuz (gratis) Wordt je in ieder geval niet genaaid, weet je waar je aan toe bent, en loop je niet tegen eindeloos hoge kosten aan. Bij Secretdate wordt je alleen aan lijntje gehouden en wordt je geld uit je zak geklopt.

  Sterke punten
  Geen ..... NIET DOEN /

  Zwakke punten
  Niets goeds aan....

  Secretdate = nep

  Secretdate is alleen een geldklopmachine. Wellicht staan er een paar vrouwen op met goede bedoelingen. Maar je wordt door de meeste vrouwen aan lijntje gehouden, alleen dat je per bericht € 1,25 dokt. En als je met stel 3 heen en weer mailt, ben je zo € 30,- of veeel meer kwijt. Nee, niet doen, gewoon daar officiele sites gaan zoals e-machting, Lexa, of Relatieplanet of Knuz (gratis) Wordt je niet genept, weet je waar je aan toe bent, en loop je niet tegen eindeloos hoge kosten op. Maar vooral: je spreekt dan echt met iemand af. Bij Secretdate wordt je alleen aan lijntje gehouden ! Beter met vrienden naar kroeg en paar leuke meiden aanspreken!

  Sterke punten
  Geen, niet doen

  Zwakke punten
  Duur, je wordt aan lijntje gehouden, komt nooit tot afspraak.

  oplichterij

  Ik voel mij ontzettend in de maling genomen alles is een grote nep voorstelling

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

Bezoek SecretDate

Schrijf je eigen review