RijpZoektSeks

Rijpzoektseks.nl – Rijpe vrouwen uit jouw buurt zoeken mannen voor een seksdate Rijpe vrouwen uit jouw buurt zoeken mannen voor een seksdate


Doelgroep

De datingsite 'Rijp Zoekt Seks' is een contact site voor oudere mannen en vrouwen met een actief seksleven. Een ieder die interesse heeft in Rijp Zoekt Seks, kan zich makkelijk en snel aanmelden op de site en op zoek gaan naar een spannende 'rijp zoekt seks' date.


Aanmelden

Aanmelden bij 'Rijp Zoekt Seks', kan snel en eenvoudig. Dit kan men onder andere doen door op de startpagina van de site, waar aanmelden staat, als eerst aan te geven als men een man of een vrouw is en waar men naar op zoek is. Vervolgens kan men zijn of haar provincie en woonplaats ingeven, de geboorte datum, de leeftijdsklasse waar men interesse in heeft, een voornaam, e- mail adres en wachtwoord. Nadat men alle gegevens heeft gecontroleerd, kan men klikken op 'bevestigen'. Hierna wordt een e- mail gestuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Hierna kan men direct op zoek naar een spannende date.


Profiel verwijderen

Personen die reeds een date hebben gevonden of die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van de site, hebben de mogelijkheid om hun profiel te verwijderen van de site. Dit kan men doen door in te loggen op de site en te gaan naar instellingen. Vervolgens kan men op het tandwiel icoontje klikken en daarna op 'definitief opheffen van mijn account. Na op 'OK' geklikt te hebben wordt het profiel definitief verwijdert van de site.


Nep profielen

Het kan wel eens voorkomen, dat men zich afvraagt of er ook nep profielen op deze site zijn. 'Rijp zoekt seks beschikt over zowel echte profielen als entertainment profielen. Entertainment profielen zijn namelijk fictieve profielen waarmee gebruikers helaas geen afspraken mee kunnen maken.


E- mail notificaties uitschakelen

Het kan wel eens voorkomen, dat er vanuit de site, e- mail notificaties worden verstuurd naar gebruikers. Leden hebben gelukkigerwijs de mogelijkheden om de e- mail notificaties aan of uit te zetten. Dit kan men onder andere doen door in te loggen op de site en te gaan naar 'instellingen'. Hierna kan men klikken op het tandwiel icoontje en daarna aangeven of men e- mail notificaties wel of niet wenst te ontvangen. Vervolgens kan men de keuze bevestigen.


Contact gegevens

The Right Link B.V. Flight Forum 40 5657 DB Eindhoven Voor meer informatie kunnen gebruikers contact opnemen met de klantenservice van de site, middels het versturen van een e- mail naar [email protected] Daarnaast kan men ook op werkdagen tussen 09:00 en 17:00u contact opnemen met de helpdesk via het nummer 085-4000162.


RijpZoektSeks Reviews

  mooie plaatjes

  Als je van mooie plaatjes in je inbox zoekt, is dit een goede site, maar verwacht hier geen echt contact. Dagelijks tientallen mails van vrouwen die bloedmooi zijn, maar al jaren droog staan ? Groot deel v/d gebruikte foto's komt inderdaad uit buitenland, zals je kunt zien als je een beetje op de achtergronden let.Maar ja, als je mooie foto's wilt zien, zit je hier goed, maar spendeer geen geld aub

  Sterke punten
  mooie foto's

  Zwakke punten
  onbereikbare vrouwen

  alweer een nepper

  Alweer een website waar in de algemene voorwaarden staat dat er fictieve profielen zijn. Dat zijn alle vrouwen op deze site. Binnen een paar dagen honderden reacties zonder iets op mijn lege profiel. De "vrouwen" hier zijn zo gewillig dat je bijna moet reageren. Natuurlijk doe je dat niet en houdt het geld in je zak want je weet dat het nep is!

  Sterke punten
  Mooie plaatjes!

  Zwakke punten
  Alle vrouwelijke profielen zijn nep

  neuken

  geen idee

  Sterke punten
  lief aardig

  Zwakke punten
  geen idee

  alles is nep

  Uit verveling een tientje uitgegeven aan deze site, moet je zeggen ik heb me kapot gelachen. geen enkel maar dan echt geen enkel echt profiel. Ze hebben heel erg veel kant en klare verhaaltjes, zo nu en dan heb ik dezelfde naam als mijn woonplaats, en iedere vrouw woont ik in of om deze kleine woonplaats maar het staat niet in hun profiel hmmm. o ja zonder foto en omschrijving toch zeker 400 reacties in 3 dagen tijd.

  Sterke punten
  uuuuhhh uuuuuh niet eigenlijk

  Zwakke punten
  alles

  alleen nep en geldverkwisting

  net zoals reeds werd geschreven, volledig fake, dus puur geldverkwisting. Heren, zoek het elders

  Sterke punten
  hoe geraak ik best al (zeer veel) mijn euro kwijt

  Zwakke punten
  tijdsverlies, op internet kan je zelfs mooiere foto's zien

  Echt fake deze site

  Ook maar eens 3 dagen deze site geprobeerd, compleet fake. 1e berichtje wat binnen kwam: Hey ($NAME), Ik zie dat jij ook uit ($City) kom. Ziet er uit alsof het uit een macroscript komt. 2 verschillende berichtjes van 2 verschillende vrouwen MAAR .. met dezelfde dame op de foto als bijlage! Ander berichtje geeft de dame aan dat zij maar 10 minuten rijden bij mij vandaan woont! Echter haar profiel en advertentie geven aan dat ze een geboren en getogen Groningse is (Ik woon in Zeeland!) Weer een ander geeft aan dat ze naast de supermarkt woont op het hoekje (Hier is al jaren geen supermarkt meer!!) Een ander geeft aan dat ze op het pleintje bij de grote kerk woont, de kerk en het pleintje zijn zo'n 30 jaar geleden op de schop gegaan en staat nu vol met appartementen! Nog eentje, deze geeft aan dat ze een rijke zakenvrouw is zonder sex, de foto die ze meestuurt toont een auto met ... Texaanse kentekenplaat terwijl deze (volgens haar) de vorige dag in de villawijk van mijn stad (eigenlijk is het een dorp) is genomen, niemand hier woont in een villa, niemand hier rijdt een Amerikaanse auto met Amerikaanse kentekens!

  Sterke punten
  Overweldigend aanbod van zeer gewillige vrouwen!

  Zwakke punten
  Ondanks het overweldigend aanbod zijn het allemaal fakers

  Volledig nep en fake

  Ik heb deze site 3 dagen gebruikt, ik heb een mooi profiel geschreven wat binnen 2 dagen ineens was verwijderd, waarschijnlijk omdat het niet ranzig genoeg was. Het aantal reacties is overweldigend maar niemand leest je profiel zodat je wensen volledig genegeerd worden, als je dan gaat mailen in hun systeem dan betaal je met credits en je verbruikt een credit = 1 euro per bericht. Ja en dan begrijp je al waar dat heen gaat, men houdt je aan het lijntje, ze hebben geen tijd, ze hebben het druk, en al de andere smoezen die ze maar bedenken kunnen om de boel maar zolang mogelijk te rekken, en in dat rekken zijn ze ware meesters, met een hoop gevlei en geslijm proberen ze jou er van te overtuigen dat ze je eerst beter willen kennen, als je e-mailadressen vermeld wordt daar niet op ingegaan, niets geen behoefte aan seks maar wel behoefte aan jouw geld.

  Sterke punten
  Overdonderend aanbod van vrouwen. Goede layout en werking.

  Zwakke punten
  Compleet FAKE

  contacten

  wat je ook zoekt, er wordt niet op ingegaan, en u krijgt advertentie van ergens waar je niet naar gevraagd hebt. aan een aanvraag voldoen NEE je krijgt enkel advertentie van mensen die zelfs niet bestaan.

  Sterke punten
  GEEN ENKELE

  Zwakke punten
  ALLES VAN DEZE ZOEKERTJES SITE IS 100 PRESENT BEDROG OP BASIS VAN LEUGENS

  RijpZoektSeks - fake

  berichten ontvang je zoveel je wil met alle foto's bij maar ook maar 1 afspraak kun je er niet maken 1 euro per bericht alle berichten worden gewoon in copy gezet dit zou moeten verboden worden ik vraag me af of alle foto's van deze vrouwen wel met toestemming worden gebruikt ???

  Sterke punten
  geen enkel alleen min punten

  Zwakke punten
  veel geld uitgeven voor fake berichten terug te krijgen welk vrouw die echt wil afspreken zou na 50€ nog steeds berichten sturen betaald terwijl het via mail gratis is

  allemaal fake

  echt allemaal fake. Je pikt ze er weer zo uit. Geen persoonlijke berichtjes terug maar hapklare verhaaltjes, NEP!!!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  te veel om op te noemen

Bezoek RijpZoektSeks

Schrijf je eigen review