Relatieplanet Belgie - 2 Reviews

Last updated: 5 juni 2019
Relatieplanet Belgie Logo

25% aanbevolen, 2 Reviews

 1. Relatieplanet Belgie informatie
 2. Doelgroep
 3. Inschrijven
 4. Gratis account en betaalde lidmaatschap
 5. Kosten
 6. Reizen en evenementen
 7. Contact gegevens
 8. Relatieplanet Belgie Reviews
 9. Schrijf ook een review over Relatieplanet Belgie

Niet tevreden over Relatieplanet Belgie? Probeer dan eens Buurmeisjes.be.

Relatieplanet Belgie informatie

Waarom kozen 3.295.763 singles voor Relatieplanet?

Relatieplanet is de meest bezochte dating-site in Nederland en BelgiŽ. Ontmoet serieuze vrijgezellen voor een relatie, vriendschap of date! Duizenden mensen hebben al een partner gevonden.

Relatieplanet is anoniem, betrouwbaar en... Relatieplanet werkt!

Relatieplanet Belgie Details

Hits: 5020

URL: http://www.relatieplanet.be/

CategorieŽn: Belgische Datingsites

Reviews: 2

Doelgroep

De datingsite Relatieplanet.be is bestemd voor een ieder vanaf 18 jaar, die op zoek is naar een date en of serieuze relatie. Op deze site zijn er personen in de dertig, maar ook personen die de zestig reeds gepasseerd zijn. Op deze site kunnen ook mensen terecht van alle opleidingsniveaus. Op deze site kunnen hoger opgeleiden terecht alsook personen die minder hoog opgeleid zijn.

Inschrijven

Personen die geïnteresseerd zijn in Relatieplanet.be, kunnen snel en makkelijk een account aanmaken op deze site. Dit kan men onder andere doen door op de startpagina van de site te klikken op 'nu gratis proberen'. Na hierop geklikt te hebben komt er een aanmeldformulier tevoorschijn waar men een e- mail adres, wachtwoord en de geboortedatum kan ingeven. Hierna kan men klikken op 'start'. Na hierop geklikt te hebben wordt gevraagd naar de voorkeuren van de gebruiker, persoonlijke informatie, locatie en voorstellen. Na alle informatie verwerkt te hebben, wordt een e- mail verstuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de inschrijving. Hierna kan men direct op zoek naar een speciale date op relatieplanet.be.

Gratis account en betaalde lidmaatschap

Personen die geïnteresseerd zijn in Relatieplanet.be, hebben de mogelijkheid geheel gratis een account aan te maken op deze site. Met een gratis account heeft men namelijk toegang tot de standaard opties van de site. Deze leden hebben onder andere onbeperkt toegang tot alle profielen, kunnen een eigen profiel aanmaken en maximaal 20 foto's op plaatsen, ontvangen berichten lezen en maximaal 5 interesses per dag tonen in leuke singles op de site. Deze leden hebben ook de mogelijkheid om hun gratis account up te graden naar een betaalde lidmaatschap. Met een dergelijke lidmaatschap hebben gebruikers van de site namelijk toegang tot alle functionaliteiten van de site. Naast de standaard functies heeft men ook de mogelijkheid om alle foto's van andere gebruikers te bekijken, berichten te versturen, zien wie betalen lid is en wie niet en gebruik maken van de gratis dating coach mogelijkheden van de site.

Kosten

Geinteresseerden kunnen geheel gratis een account aanmaken op deze site. Daarnaast kan men tegen een kleine financiële vergoeding ook een betaalde lidmaatschap op deze site aangaan. Een abonnement op Relatieplanet.be is al mogelijk vanaf 14,95 euro per maand.

Reizen en evenementen

Relatieplanet organiseert ook hele leuke singlereizen en evenementen. Men kan in dit geval denken aan strandvakanties in bekende badplaatsen tot stedentrips. Daarnaast zijn er ook speciale reizen voor eenoudergezinnen en meer. De reizen worden georganiseerd in samenwerking met TUI. Hier kan men hoogwaardige kwaliteit garanderen. Op deze manier kan men veel andere singles ontmoeten op een van de leuke reizen.

Contact gegevens

Voor meer informatie, eventuele vragen en of opmerkingen kan men contact opnemen met de klantenservice van deze site middels het versturen van een e- mail naar [email protected] Daarnaast is de klantenservice ook dagelijks van 9.00 tot 23.00u bereikbaar op het telefoonnummer 033 03 70 17.


Maak nu een gratis account aan op Relatieplanet Belgie

Relatieplanet Belgie reviews (2):

Relatieplanet Belgie - Waardeloze site

2

Review:
Een maand geleden dan toch maar eens kennis gemaakt met relatieplanet. Een aantal keren contact gemaakt met actieve profielen. Resultaat geen reactie nothing rien de clotch. Och arme 20 Ä armer. Mijn aanbeveling: Mannen steekt uw tijd er niet in. Het kost niet alleen geld maar ook een hoop frustratie en je zal nog eeuwig moeten wachten op uw eerste bericht. Niet doen.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles. Je bent 20 Ä armer en je kan beter uw tijd ergens anders benutten dan op deze waardeloze kutsite.

Willem beveelt Relatieplanet Belgie NIET aan bij vrienden/bekenden

Relatieplanet Belgie - relatiebelgie.be is gewoon heel erg fake!

0

Review:
1 maand geleden meldde ik me aan bij relatiebelgie.be zonder profielfoto. De eerste week ontving ik maar liefst 300 berichten van vrouwen die:
- mijn vanavond wilden neuken
- die nu in mijn buurt waren
- die met mij een vaste relatie wilden (hoewel in mijn profiel duidelijk werd vermeld dat ik getrouwd ben).
Om te antwoorden moest ik "credits" kopen (Ä 0,70/credit).
Een profiel genaamd "zuchtloos" begon met me te praten. Na 3 berichtjes stelde ik voor om verder te chatten via mail. Maar dat wou ze niet. Als ik dan haar naam googelde verscheen haar naam op een 7-tal websites. Ook bleek het om een "18+" profiel te gaan. Als je de kleine lettertjes leest blijkt het om een fakeprofiel te gaan.
Nu zijn we nog eens 3 weken verder en dagelijks ontvang ik rond de 70 berichtjes, allemaal kaukasische vrouwen met mooi fotomateriaal. Dan ging ik letten op wat je NAAST de vrouwen zag. Meubilair van Oost-Europa, Oost-Europese stopcontacten, behangpapier dat bij ons mode was in de seventies...
Conclusie: relatiebelgie.be is een pure fakewebsite die beheerd wordt door moderatoren die je zoveel mogelijk berichten wil laten verzenden.
Zonet alweer een mail van profiel "Zuchtloos". Blijkbaar een andere moderator die me nu aanschrijft...

Sterke punten:
GEEN

Zwakke punten:
Pure fake, relatieplanet.be is puur uit op je geld, is malfide en onwettelijk:

In een rechtzaak tussen verschillende beheerders van datingwebsite oordeelde de Rechtbank van Amsterdam dat het voor beheerders van datingwebsites verboden is om nepprofielen aan te maken op andere datingwebsites (om reclame te maken) of op hun eigen website. De rechter oordeelde dat dat er in dat geval sprake is van oneerlijke handelspraktijken. De beklaagde mag geen valse profielen meer aanmaken op datingwebsites onder eigen beheer noch onder beheer van derden. Bij overtreding worden dwangsommen tot Ä 5.000 opgelegd.

Dave beveelt Relatieplanet Belgie NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Relatieplanet Belgie

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Relatieplanet Belgie aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Relatieplanet Belgie aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Relatieplanet Belgie


Home Ľ Belgische Datingsites Ľ Relatieplanet Belgie