Pimper Book

Pimperbook Pimperbook

Pimper Book Reviews

  Oplichterspraktijken

  Ik had mij aangemeld bij benaughty.com ook oplichters,alles is nep .na een aantal dagen opgezegd ,maar aan t einde van de maand ging er 37, 50 van mijn rekening, naar pimperbook,daar kwam ik pas na 3 maand achter toen ik dreigmails kreeg van afz pimperbook waar ik mij nooit voor aangemeld heb,hun hebben mij via benaughty ook automatisch aangemeld bij pimperbook.allemaal oplichters,en ik ben er noch niet vanaf noch steeds gaat er elke maand geld van mijn rekening af en elke maand laat ik t terugstorten rekening kan ik niet blokkeren van hun ,ik zie wel hoe t afloopt ik stort t toch elke keer terug, benaughty, pimperbook dat soort praktijken ga er niet mee in zee volgens mij zitten ze ergens in Slovenië het is allemaal nep heb zoveel nep gesprekken gehad met de mooiste vrouwen allemaal bij mij uit de buurt als je wat af wilt spreken draaien ze er allemaal omheen ,dan ist van ik ken je noch niet goed genoeg ,wil meer van je weten allemaal bla bla bla met 1 doel zoveel mogelijk geld van jou jatten aangezien elk bericht een euro kost ,hyena praktijken dat dit noch kan hedendaags.

  Sterke punten
  Niet alles nep

  Zwakke punten
  Alles aan deze sites is nep

  McAfee Website status Een groot risico

  Volgens McAffee WebAdviser is het bezoeken van deze website een groot risico. Website categorie:

  Geparkeerd domein
  PUP's

  Betekenis zie McAffee

  Omdat de website niet veilig is, bezoek ik het niet en kan ik er niet meer over vertellen. Ga er maar vanuit dat de site alleen maar nepprofielen bevat waarmee geen afspraken mogelijk zijn.

  Opmerking
  De naam pimperbook is te vertalen als pooierboek, een lijst van gedwongen prostituees van pooiers? Dat is interessant voor de politie. De naam zal wel misleidend zijn.

  Sterke punten
  Niet bekend, zal er wel niet zijn.

  Zwakke punten
  Onveilige website.
  Misleidende naam

Bezoek Pimper Book

Schrijf je eigen review