Match4Me Belgie - 5 Reviews

Last updated: 10 april 2018
Match4Me Belgie Logo

71.4% aanbevolen, 5 Reviews

  1. Match4Me Belgie informatie
  2. Doelgroep
  3. Aanmelden
  4. Soorten lidmaatschap
  5. Kosten
  6. Contact
  7. Match4Me Belgie Reviews
  8. Schrijf ook een review over Match4Me Belgie

Niet tevreden over Match4Me Belgie? Probeer dan eens Relatieplanet Belgie.

Match4Me Belgie informatie

Dating voor hoger opgeleide singles

Welkom bij Match4me.be, de serieuze dating site voor hoger opgeleide singles in Vlaanderen.

Match4me.be is één van de grootste datingsites in België, speciaal voor hoger opgeleide singles.

Wil jij ook in contact komen met duizenden gelijkgestemde singles? Word dan nu lid.

Match4Me Belgie Details

Hits: 7348

URL: http://www.match4me.be/

Categorieën: Belgische Datingsites

Reviews: 5

Doelgroep

Ben je al je hele leven bezig met studeren en heb je eindelijk wat tijd voor een vaste partner in je leven? Zoek je een hoogopgeleiden man of vrouw? Dan ben je bij Match4me.be op het juiste adres. Deze site is vooral bestemd voor hoogopgeleide singles. Er zijn voldoende kandidaten in de database van deze site, allen hoogopgeleid, die evenals jouw ook op zoek zijn naar een leuke date dan wel vaste, serieuze relatie. Spreekt dit je aan, ben je ook hoogopgeleid en zoek je naar een soortgelijke partner? Meld je dan direct aan op Match4me.Be

Aanmelden

Gebruikers kunnen zich geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden op deze site. Dit kan men doen door op de startpagina van de site het inschrijfformulier in te vullen. In dit formulier moet men onder andere ingeven of men man of vrouw is, waar men naar op zoek is, een nick name, werkende e- mail adres en wachtwoord. Na de informatie verwerkt te hebben, wordt een e- mail verstuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Na dit proces volledig doorlopen te hebben en een profiel aangemaakt te hebben, kan men direct van start gaan met het vinden van een match4me date.

Soorten lidmaatschap

Gebruikers kunnen zich geheel gratis aanmelden op deze site. Ook het aanmaken van een profiel is geheel gratis. Met een gratis account kunnen gebruikers onder andere een eigen profiel samenstellen, 5 foto's uploaden, een eigen zoekprofiel samenstellen, onbeperkt zoeken naar andere leden, onbeperkt berichten lezen van andere leden, 10 interesse berichten versturen per dag naar andere leden, oproepen bekijken en gratis reageren op berichten van leden met een volledig lidmaatschap. Gebruikers met een gratis account hebben verder de mogelijkheid om hun account verder te upgraden naar een volledigde lidmaatschap. Deze gebruikers kunnen alles wat gebruikers met een standaard account kunnen en meer. Men kan namelijk persoonlijke berichten sturen, profiel bezoekers bezichtigen, onbeperkt interesse berichten sturen, het zoekprofiel van andere leden zien, gebruik maken van messenger, gebruik maken van Things2Share en zien wie volledig of gratis lid is.

Kosten

Het aanmelden en aanmaken van een profiel op deze site is geheel gratis. Met een gratis account heeft men namelijk toegang tot de standaard mogelijkheden van de site. Wilt men echter de kans op een succesvolle date vergroten? Dan kan men het standaardaccount verder upgraden naar een full membership. De kosten hiervoor zien er als volgt uit:

Periode Bedrag / maand (inc. BTW)
1 maand € 24,95
3 maanden € 14,95
6 maanden € 9,95
1 jaar € 7,95

Contact

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers en of geinteresseerden het online contactformulier invullen en versturen naar de helpdesk van Match4me.be. Dit formulier is te vinden op de contactpagina van de site. Hierin moet men onder andere de naam, het e- mail adres, het onderwerp en de vraag en of opmerkinge verwerken.


Maak nu een gratis account aan op Match4Me Belgie

Match4Me Belgie reviews (5):

Match4Me Belgie - goed-nieuws-show

0

Review:
Enkel doen uitschijnen dat dit de oh zo perfecte site is voor de hoger opgeleiden... Mijn man is al jaren actief op alle mogelijke datingsites. Date met 20 leden tegelijk en probeert zoveel mogelijk dates live te 'versieren'. Juist door zijn hoger opleiding en mede hoger IQ kan hij zo goed iemand 'inpakken' Hij noemt zulke sites letterlijk de snoepjeswinkel. En hij zal heus niet de enige zijn die misbruik maakt van het naïef vertrouwen van de eenzame vrouwen...

Sterke punten:
vooral geen slecht nieuws brengen...

Zwakke punten:
Vooral geen slecht nieuws brengen...

Greet beveelt Match4Me Belgie NIET aan bij vrienden/bekenden

Match4Me Belgie - Eindelijk eens iets serieuzer

0

Review:
Inderdaad een eerlijke site. De enige die ik in mijn zoektochten tot nog toe gevonden heb. Ik merk nogal wat schuchterheid en in sommige gevallen wantrouwen bij de dames. Van de 10 contacten (waarmee ik ondertussen na een week communiceer) klagen de meesten van rare mannelijke voorstellen. Heel begrijpelijk dus vanwaar dat wantrouwen komt. Mannen jullie doen jezelf de das om op die manier.
De dames beschrijven zich allemaal als heel vrolijk, levenslustig en op zoek naar een partner. De meesten zijn duidelijk heel kieskeurig want er wordt vooral heel oppervlakkig geëvalueerd op basis van foto's en je eigen profiel beschrijving. De aantrekkelijkste dames krijgen een stortvloed van mannelijke berichten. Het is niet verwonderlijk dat ze soms verkeerd schiften. Dat hoort bij het leven natuurlijk. 95 procent reageert nooit op je berichtjes. Gebruik ook eerder een persoonlijk bericht dan de standaard boodschap waarmee je belangstelling kan tonen. Die werkt nooit! 3 procent weigert via de standaard boodschap. 1 procent zegt vriendelijk nee via een persoonlijk berichtje. Maar 1 procent reageert vriendelijk en wil wel een beetje heen en weer berichtjes sturen en zelfs chatten. Kennismaken moet ergens beginnen natuurlijk. Dat ene procent heeft volgens mij mogelijk veel kandidaten ofwel zijn ze vastgegroeid in hun familiale routine. Ze willen wel een nieuwe partner maar kunnen zich er niet toe bewegen er veel moeite voor te doen. De goeie mannen worden niet in je schoot geworpen dames. Jullie moeten er ook enige moeite voor doen.
Sammenvattend: Het lijkt vooral een site waar gechat wordt. Hier en daar ontstaat een serieuze relatie maar dat lijkt een zeldzaamheid.Het uiterlijk en de leeftijd zijn nadelen voor de dames. Deze krijgen zelden reacties op hun berichtjes. De heren? Dezelfde opmerking vrees ik. De geile idioten verzieken een beetje de vertrouwenssfeer. Desalniettemin! Een betrouwbare site waar je toch een kans krijgt om vriendschappen te sluiten en hier en daar ontstaat wel een Love Story! Succes!

Pascal beveelt Match4Me Belgie aan bij vrienden/bekenden

Match4Me Belgie - Betrouwbaar!

0

Review:
Heel betrouwbare site. Uitsluitend echte goed-ingevulde profielen van weliswaar veeleisende (tsja, hoogopgeleid hé) dames. Soms grappig om ze te zien pronken met hun "i'm having so much fun"-foto's, en potsierlijke verhalen, maar dat is een ander verhaal. Behoorlijk wat dames zijn spontaan en positief nieuwsgierig geinteresseerd in je en schromen niet je een vrijblijvende wenk of berichtje te geven. Goed is daarbij om je niet te snel afgewezen te voelen als het niet klikt, en ook niet ellenlang over en weer gaan zitten mailen: penvrienden zoeken ze maar elders! Serieuze en bereikbare administratie. Goede filter op commerciële sms-diensten (je krijgt er geen). Niet duur, en bovenal: je kan als gratis lid alle foto's zien van de tegenpartij, alsook reageren op een bericht als een vol-lid jou aanschrijft: ben dat nergens anders tegengekomen!! Er wordt niet automatisch verlengd na aflopen van je abonnementsperiode. Prijzen zijn redelijk marktconform, ook voor een maandje. Ook de lay-out is heel strak, duidelijk en overzichtelijk. Ook uniek: je ziet het sterrenbeeld van de ander: ik wist niet dat hoogopgeleiden ook ietwat bijgelovig cq zweverig waren. Ikzelf heb er enkele leuke dates gehad, helaas geen succes daarbij, dus ik ga maar een reis naar Oekraïne of Filipijnen boeken.

Sterke punten:
Goede administratie, echte profielen, veel mogelijkheden als gratis lid, heldere lay-out van de site. Een eerlijke date-site.

Zwakke punten:
Na een tijdje heb je alle gezichten wel zien passeren, na een maandje vol lid zijn weet je waar je aan toe bent en time to move on.

Ed beveelt Match4Me Belgie aan bij vrienden/bekenden

Match4Me Belgie - Match 4me :dank u

0

Review:
Dank zij deze site heb ik, na 2 andere contacten ,mijn huidige echtgenote gevonden.Heb geluk gehad, maar het kan dus toch!!
Eerlijke site, geen enkele negatieve ervaring mee gehad.

Sterke punten:
Alles wat ze beloven ,gebeurt ook.

Zwakke punten:
Niet iedereen is zo hoog opgeleid als hij/zij laat uitschijnen

Mark beveelt Match4Me Belgie aan bij vrienden/bekenden

Match4Me Belgie - dik in orde

0

Review:
deze site is eerlijk, eindelijk een site waar je een date kan vinden zonder dat je er iets voor hoeft te betalen.

Pol beveelt Match4Me Belgie aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Match4Me Belgie

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Match4Me Belgie aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Match4Me Belgie aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Match4Me Belgie


Home » Belgische Datingsites » Match4Me Belgie