Betrouwbaar!

Heel betrouwbare site. Uitsluitend echte goed-ingevulde profielen van weliswaar veeleisende (tsja, hoogopgeleid hé) dames. Soms grappig om ze te zien pronken met hun "i'm having so much fun"-foto's, en potsierlijke verhalen, maar dat is een ander verhaal. Behoorlijk wat dames zijn spontaan en positief nieuwsgierig geinteresseerd in je en schromen niet je een vrijblijvende wenk of berichtje te geven. Goed is daarbij om je niet te snel afgewezen te voelen als het niet klikt, en ook niet ellenlang over en weer gaan zitten mailen: penvrienden zoeken ze maar elders! Serieuze en bereikbare administratie. Goede filter op commerciële sms-diensten (je krijgt er geen). Niet duur, en bovenal: je kan als gratis lid alle foto's zien van de tegenpartij, alsook reageren op een bericht als een vol-lid jou aanschrijft: ben dat nergens anders tegengekomen!! Er wordt niet automatisch verlengd na aflopen van je abonnementsperiode. Prijzen zijn redelijk marktconform, ook voor een maandje. Ook de lay-out is heel strak, duidelijk en overzichtelijk. Ook uniek: je ziet het sterrenbeeld van de ander: ik wist niet dat hoogopgeleiden ook ietwat bijgelovig cq zweverig waren. Ikzelf heb er enkele leuke dates gehad, helaas geen succes daarbij, dus ik ga maar een reis naar Oekraïne of Filipijnen boeken.

Sterke punten
Goede administratie, echte profielen, veel mogelijkheden als gratis lid, heldere lay-out van de site. Een eerlijke date-site.

Zwakke punten
Na een tijdje heb je alle gezichten wel zien passeren, na een maandje vol lid zijn weet je waar je aan toe bent en time to move on.

Bezoek Match4Me Belgie Reviews over Match4Me Belgie

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Match4Me Belgie
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden