MailCafe - 3 Reviews

Last updated: 14 oktober 2019
MailCafe Logo

50% aanbevolen, 3 Reviews

  1. MailCafe informatie
  2. Doelgroep
  3. Aanmelden
  4. Zelf zoek functie
  5. Contact gegevens
  6. MailCafe Reviews
  7. Schrijf ook een review over MailCafe

Niet tevreden over MailCafe? Probeer dan eens DatingVrienden.nl.

MailCafe informatie

Ben je op zoek naar meer mail contact? Heb je zo nu en dan wat tijd vrij en wil je op die momenten een leuke chat moment hebben met een leuke heer of dame? Dan ben je bij mailcafe op het juiste adres. Op deze site zijn er heel wat gebruikers die allen op zoek zijn naar gezelligheid en warmte. Op deze site heb je de garantie, dat je in contact kan komen met andere gebruikers.

Deze site is onder andere een entertainment dienst bedoelt voor de online beleving van flirten en het uitwisselen van fantasieŽn en/of persoonlijke ervaringen. Op MailCafe vind je naast gefingeerde chatvrienden ook echte gebruikers. Deze site kan dus naast entertainment en fun ook gebruikt worden voor echte afspraken. De site kan echter niet bij elke lid de garantie bieden, dat het gaat om een echte profiel. Het is daarom van belang om altijd voorzichtig te zijn met het uitwisselen van gevoelige gegevens. Fysiek contact met gefingeerde profielen is ook niet mogelijk.

Bij MailCafe kun je onder andere anoniem en discreet chatten met andere gebruikers en er is gegarandeerd contact. Het aantal leden op de site groeit dagelijks gestaag, dus je hoeft niet bang te zijn, dat er geen of onvoldoende gebruikers op de site zijn om mee te chatten.

Privacy wordt ook heel hoog in het vaandel gehouden door de beheerders van de site. Gegevens van gebruikers worden om die reden nooit zonder toestemming verstrekt aan derden. Contact via deze site is dus altijd veilig, discreet en anoniem.

MailCafe Details

Hits: 440

URL: https://www.mailcafe.online/

CategorieŽn: Vriendschappen

Reviews: 3

Doelgroep

MailCafe is bestemd voor een ieder vanaf 18 jaar. Deze site biedt een online platform voor gebruikers waar ze snel en eenvoudig in contact kunnen komen met andere gelijkgestemden. Ben je eenzaam? Verbreek dan nu je eenzaamheid door een account aan te maken en op zoek te gaan naar de perfecte match. Op deze site is er altijd iemand online, die op zoek is naar een spannende date, spannende chat en meer. Meld je dus vandaag nog aan op deze site.

Aanmelden

Aanmelden op deze site is zeer simpel. Het enige wat je moet doen is online het aanmeldformulier invullen. Op de site kun je dit formulier benaderen door te klikken op het tabje "Gratis aanmelden". Bij de aanmelden moet je enkele persoonlijke gegevens invullen waaronder een gebruikersnaam, wachtwoord, e- mail adres en eventuele voorkeuren. Na alle gegevens verwerkt te hebben, zich aangemeld te hebben en de aanmelding ook bevestigd te hebben kun je direct van start gaan met het vinden van een perfecte Mail Cafe date.

Zelf zoek functie

Op de site hebben gebruikers ook de mogelijkheid om gericht zelf te zoeken naar een perfecte match. Op de startpagina bij de zoekfunctie kun je aangeven waar je naar op zoek bent, een man of een vrouw, in welke regio hij of zij woonachtig moet zijn en je kan ook eventueel op naam zoeken. De site gaat dan zelf op zoek naar de beste matches. Jij kan op basis daarvan contact opnemen met de interessante profielen op de lijst. Wie weet kun je vanavond nog een spannende date aan de haak slaan.

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van deze site. Dit kun je doen door het online contactformulier in te vullen en te versturen. In dit formulier moet je je voornaam, achternaam, e- mail adres en bericht verwerken. De klantenservice probeert dan zo spoedig als mogelijk antwoord te geven op je bericht.


Maak nu een gratis account aan op MailCafe

MailCafe reviews (2):

MailCafe - Opnieuw het contact met emely herstellen

3

Review:
Geachte lezers tengevolge van problemen met het opwaarderen van mijn credits ben ik het contract met emely uit de regio houffalize verloren ze is 46 jaar ik zou graag dit contract willen herstellen en ik weet dat dit van haar kant ook zo is zouden jullie mij daarbij willen helpen en het haar laten weten ze heeft mijn persoonlijke gegevens zoals gsm nummer en mailadres HOPELIJK WIL IEMAND ME HIERBIJ HELPEN alvast bedankt philippe

Sterke punten:
Vlug contact

Zwakke punten:
Opwaarderen credits

MailCafe - bericht

1

Review:
hallo,
krijg iedere dag een mail van ijsbrant,maar ik heb geen credits,misschien kunt u hem de boodschap sturen,dat ik niet kan antwoorden

Sterke punten:
geen ervaring

Zwakke punten:
ook geen ervaring

Schrijf ook een review over MailCafe

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou MailCafe aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou MailCafe aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek MailCafe


Home Ľ Vriendschappen Ľ MailCafe