Holebi Dating - Dating voor homo's, lesbisch en biseksuelen.

Doelgroep

Ben je op zoek naar spannende en hete sex contact met gays, lesbiennes en of bi- seksuelen? Ben je een hetero man en of vrouw en heb je altijd al hete seks gewild met iemand van hetzelfde geslacht? Meld je dan snel aan bij Holebi Dating. Op deze site zijn er namelijk een aantal gelijk gestemde personen, die allen op zoek zijn naar een spannende gay, lesbisch en of bi- seks date. Meld je dus snel aan bij Holebi Dating.


Aanmelden

Wil je heel graag een leuke en avontuurlijke gay, bi, of lesbische date scoren? Meld je dan geheel gratis, snel en eenvoudig aan bij Holebi Dating. Aanmelden kan op de startpagina van de site. Onder het kopje 'Registreer om leden van Holebi Dating te benaderen!' is er een registratie formulier waarin men de geboorte datum, de interesses en voorkeuren, gebruikersnaam, e- mail adres en wachtwoord kan ingeven. Na het registratieproces volledig te hebben doorlopen en de aanmelding bevestigd te hebben, kan men direct op zoek naar een spannende HolebiDate.


Trial, Gold en VIP Lidmaatschap

Op deze site kunnen leden gebruik maken van een trial, gold en of VIP lidmaatschap. Alle nieuwe leden van deze site krijgen namelijk een gratis trial account toegewezen. Hiermee heeft men dan beperkt toegang tot de functionaliteiten van de site. Met een trial account kan men onder andere een eigen profiel aanmaken en bewerken, foto's en video's plaatsen en verwijderen van de site en men kan chatverzoeken versturen alsook daarop reageren. Leden, die toegang willen tot alle functionaliteiten van de site, hebben de mogelijkheid om hun trial account verder up te graden naar het Gold membership. Met het Gold lidmaatschap kan men namelijk een onbeperkt aantal e- mails en winks versturen en ontvangen, profielen van andere leden bekijken en men kan gebruik maken van de tekst voice en video chat mogelijkheden. Voor een prioriteitsnotering op de site kunnen deze leden hun account verder upgraden naar het VIP lidmaatschap. Hierdoor valt men op tussen de duizenden leden van de site en is de kans op een succesvolle date binnen een korte tijdsbestek vele malen groter.


Profiel verwijderen

Gebruikers die al een succesvolle date hebben weten te bewerkstelligen, die in een serieuze relatie zitten of die vanwege een andere rede geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van de site, hebben de mogelijkheid om hun profiel te verwijderen. Dit kan men doen door in te loggen op de site dan wel het profiel en te gaan naar account pagina. Hier kan men dan klikken op 'verwijder account'. Na deze keuze bevestigd te hebben, wordt het profiel per direct verwijdert van de site.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers en of geïnteresseerden contact opnemen met de klantenservice van Holebi Dating door het online contactformulier in te vullen en te verzenden. Dit formulier treft men aan op de contact pagina van de site.


Holebi Dating Reviews

  fakers alom

  ga er niet veel tijd aan verspillen want dat heb ik al eens gedaan maar wou het wel graag delen.. deze site zit vol fakers.. snap ook niet dat die zo hoog staat in jullie rangschikking hier..

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  - fakers
  - tijdverspilling
  - genoeg betere sites

  Karima el Massoudi partner gevonden

  Ik als Marokkaanse vrouw zou deze site ook aanbevelen aan andere vrouwen, het heeft mij ontzettend veel geholpen, bedankt.

  Sterke punten
  Liefde
  Sex
  Nemend

  Zwakke punten
  Grof
  Afwijzend

Bezoek Holebi Dating

Schrijf een review