Hearts - De datingsite voor iedereen Hearts, het beste dating platform van Nederland en België. De datingsite voor iedereen.

Hearts.nl Reviews

  PAS OP DEZE SITE HACKT JE!

  De heren achter Hearts (bekend van fakesite Cupidos) zijn nog steeds druk bezig met nepprofielen op Badoo om ze nieuwe leden te lokken naar hun fakesite.

  Bij een match (ze klikken natuurlijk bij elke man op het hartje) krijg je het volgende berichtje:

  Hoi! moet je helaas zeggen dat ik hier vertrek.. ben je bekend met Hearts , nI ? Naam is daar Elise excuus voor het gedoe..

  Vervolgens FB gehackt, creditcard enz.

  Fake,Nep en oplichting dat veel geld kost

  Fictieve vrouwen: lees oplichters; zij sturen je mooie berichten en foto’s van te knappe dames en dit zijn zij niet. Zij vragen stuk voor stuk om foto’s te sturen, liefst naakte. Je betaald veel voor het lidmaatschap en je betaald veel voor sturen foto’s. Na het plaatsen van een slechte recensie is je account ook gelijk verwijderd. Wees gewaarschuwd.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Fictieve vrouwen: lees oplichters; zij sturen je mooie berichten en foto’s van te knappe dames en dit zijn zij niet. Zij vragen stuk voor stuk om foto’s te sturen, liefst naakte. Let op; Zet jezelf nooit volledig naakt op de foto. Tot het uitwisselen van telefoonnummers of een afspraak komt het nooit. In een woord bespaar je de moeite en ga speeddaten, hier ontmoet je in een avond fysiek 15 vrouwen waarmee je gesprekjes van 5 minuten aangaat.

  Nep wel grappig

  Het is eigenlijk heel grappig hoe deze site werkt. Vrouwen benaderen je. Het zijn echt fysiek mooie meiden. Too good to be true en dat is het ook. Ze zijn heel direct....je ziet er leuk uit, mag ik je foto. Of...wat zou jij met mij doen als je een date met mij zou hebben...maar als je normaal objectief krijg je geen reactie of hewoon weer een braag net alsof je nog niet gereageerd hebt.

  Sterke punten
  Mooie plaatjes kijken. Meer ook niet.

  Zwakke punten
  Alles. Zonde van mijn geld.

  Grote oplichtersbende - pas op en lees de review

  Kijk uit voor deze pure oplichtersbende!!!!! Schrijf je in en let maar eens op. De werkwijze is als volgt. Na inschrijving krijg je berichtjes van een heleboel mooie vrouwen ( dat is al apart ). Allen met het verzoek om foto's te sturen terwijl je al een x-aantal foto's er op heb staan. Maar dat vinden de vrouwen niet genoeg. Nee ze willen prive foto's doorgestuurd krijgen van je. Echter hiervoor moet je ( nadat je al lid ben geworden ) diamanten voor kopen. En je raad het al......dit kost ook nog eens geld.

  Mocht je de diamten kopen dan hoor je niets meer van de dames en krijg je niets meer terug.

  Als je dit uiteindelijk door heb en de dames hierover aanspreek wordt je door Hearts direct verwijderd. Je krijgt dan onderstaande mail binnen.

  Beste,
  Dit is in zijn geheel correct. U stuurt schadelijke teksten op onze website, waardoor wij hiertoe genoodzaakt waren om zo onze leden plus onszelf in bescherming te nemen. Geld restitutie zal binnen 14 werkdagen worden voltooid.
  Met vriendelijke groet,
  Team Hearts Dating

  Een screenshot van mijn "schadelijke teksten" is op aanvraag te krijgen. Restitutie van het bedrag zal nooit plaats vinden want Hearts verwacht dan dat je je oprechte review verwijderd. ( zie ook weer onderstaande mail )

  Beste,
  De review staat, zoals u ziet, nog online. Geld restitutie is dan ook niet meer mogelijk.
  Met vriendelijke groet,
  Team Hearts Dating

  Dus kortom wil je je geld graag kwijt test het maar uit maar jullie zijn gewaarschuwd

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Alles

  Fake site - kijk uit kijk uit

  PAS OP PAS OP!!!!

  Deze site is een puur fake en gaat je alleen maar geld kosten. Maak een account en per direct krijg je contact ( wat al vaag is natuurlijk ). Als je besluit om vip te nemen komen de dames weer terug met de vraag voor prive foto's. Deze verzenden kost je echter diamanten die je weer los moet kopen. Meld dan voor de grap tegen een dame dat de site een grote fake is dan wordt je per direct verwijderd. Twijfel je over mijn verhaal doe dan hetzelfde als ik.........dan staat je verhaal binnen een uurtje ook hier. Wees gewaarschuwd!!!!!!!!!!

  Sterke punten
  Helemaal niets

  Zwakke punten
  Kost je geld

  Fakesite

  De heren achter Hearts (bekend van fakesite Cupidos) zijn nog steeds druk bezig met nepprofielen op Badoo om ze nieuwe leden te lokken naar hun fakesite.

  Bij een match (ze klikken natuurlijk bij elke man op het hartje) krijg je het volgende berichtje:

  Goedenavond! Stuur mij even een bericht op Hearts . nI Profielnaam is daar denise29 Ga dit verwijderen namelijk.. Excuus ..

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Fakesite

  goed site

  Goede website

  Ik ben erg tevreden over Hearts. Binnen 1 week had ik al een leuke dame ontmoet uit Den Haag. :) Ongelofelijk eigenlijk hoeveel mensen je niet kent in je eigen omgeving!

  Sterke punten
  - Leuk systeem met favorieten.
  - Gratis berichten per dag.
  - Veel actieve leden.

  Laat je niet overhalen om in te schrijven!

  Op een grote site als Badoo word je constant overgehaald om profielen op te zoeken op Hearts.nl. Doordat ze deze loktechniek gebruiken is het snel duidelijk geworden dat je de hele website beter links kunt laten liggen. Niets mee doen dus, en hopelijk zijn ze na een tijdje weer verdwenen.

Bezoek Hearts.nl

Schrijf je eigen review