Reviews van deze auteur

Grote oplichtersbende - pas op en lees de review

Review over Hearts.nl

Kijk uit voor deze pure oplichtersbende!!!!! Schrijf je in en let maar eens op. De werkwijze is als volgt. Na inschrijving krijg je berichtjes van een heleboel mooie vrouwen ( dat is al apart ). Allen met het verzoek om foto's te sturen terwijl je al een x-aantal foto's er op heb staan. Maar dat vinden de vrouwen niet genoeg. Nee ze willen prive foto's doorgestuurd krijgen van je. Echter hiervoor moet je ( nadat je al lid ben geworden ) diamanten voor kopen. En je raad het al......dit kost ook nog eens geld.

Mocht je de diamten kopen dan hoor je niets meer van de dames en krijg je niets meer terug.

Als je dit uiteindelijk door heb en de dames hierover aanspreek wordt je door Hearts direct verwijderd. Je krijgt dan onderstaande mail binnen.

Beste,
Dit is in zijn geheel correct. U stuurt schadelijke teksten op onze website, waardoor wij hiertoe genoodzaakt waren om zo onze leden plus onszelf in bescherming te nemen. Geld restitutie zal binnen 14 werkdagen worden voltooid.
Met vriendelijke groet,
Team Hearts Dating

Een screenshot van mijn "schadelijke teksten" is op aanvraag te krijgen. Restitutie van het bedrag zal nooit plaats vinden want Hearts verwacht dan dat je je oprechte review verwijderd. ( zie ook weer onderstaande mail )

Beste,
De review staat, zoals u ziet, nog online. Geld restitutie is dan ook niet meer mogelijk.
Met vriendelijke groet,
Team Hearts Dating

Dus kortom wil je je geld graag kwijt test het maar uit maar jullie zijn gewaarschuwd

Sterke punten
Niets

Zwakke punten
Alles

Fake site - kijk uit kijk uit

Review over Hearts.nl

PAS OP PAS OP!!!!

Deze site is een puur fake en gaat je alleen maar geld kosten. Maak een account en per direct krijg je contact ( wat al vaag is natuurlijk ). Als je besluit om vip te nemen komen de dames weer terug met de vraag voor prive foto's. Deze verzenden kost je echter diamanten die je weer los moet kopen. Meld dan voor de grap tegen een dame dat de site een grote fake is dan wordt je per direct verwijderd. Twijfel je over mijn verhaal doe dan hetzelfde als ik.........dan staat je verhaal binnen een uurtje ook hier. Wees gewaarschuwd!!!!!!!!!!

Sterke punten
Helemaal niets

Zwakke punten
Kost je geld

reacties: