Gay-PARSHIP is een online relatieservice die zich richt op gay-singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. PARSHIP onderscheidt zich van reguliere datingsites door een unieke matchmethode die mensen met elkaar in contact brengt op basis van een wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest.

GayParship Reviews

  Gay Parship Wordt nooit betalend lid

  Mijn ervaring met Gay Parship is bijzonder slecht. Telefonisch 020 - 4990167 zijn ze zeer slecht of niet bereikbaar. Je krijgt wel verbinding, maar die verbinding wordt na verloop van tijd automatisch verbroken. Dit heb ik heel vaak bij herhaling ervaren. Bij een onverwacht bezoek aan het kantoor in Amsterdam bleek niemand aanwezig te zijn. Paul van Langen , medewerker klantenservice van Gay Parship. ( Die ik uiteindelijk dan toch telefonisch aan de lijn kreeg ) toont geen enkel begrip. Hij zegt gewoon "Je hebt me nu toch aan de lijn. " Ik wil graag met hem een persoonlijk gesprek. HIj bevestigt dat het BEZOEKadres ( zo wordt het op de website genoemd )in Amsterdam niet door klanten bezocht kan worden. Paul van Langen heeft geen zin in een persoonlijk gesprek ( Hij zit namelijk op het hoofdkantoor in Hamburg, maar dat vertelt hij niet ) Hij wil alleen contact per email ( dan kan hij sommige vragen gewoon negeren. ) Ik kreeg niet het gevoel dat Paul van Langen iets aan de telefonische bereikbaarheid gaat veranderen. Ik belde ook maar even met het hoofdkantoor in Hamburg. ( Het telefoonnummer 00 49 40 63 790 491 is heel moeilijk te vinden. Op de website staat alleen een faxnummer . ) Op het kantoor in Hamburg spreekt niet iedereen Engels of Nederlands. Ook daar tonen ze geen enkel begrip. Wat blijkt : Als je met kantoor in Nederland belt , bel je eigenlijk met Hamburg. Ik vermoed dat Paul van Langen de enige Nederlands sprekende op het hoofdkantoor in Hamburg is en als hij er niet is, dan kan je wel bellen en krijg je verbinding, maar geen helpende medewerker.

  WAAROM KRIJG JE VAAK OP EEN VERSTUURD BERICHT ( AAN EEN ANDER LID ) GEEN REACTIE ?

  Niet betalende leden kunnen slecht eenmaal op een bericht reageren. Maar een betalend lid kan niet zien of iemand betaald of niet. Dus je reageert op een profiel, maar je krijgt heel vaak geen reactie.

  Mijn advies: Wordt absoluut geen betalend lid van Gay Parship. Ben benieuwd of er meer mensen zijn met ervaring m.b.t. gay parship of andere site zoals Lexa en Relatieplanet e.d.

  Sterke punten
  mistige foto's of geen foto's
  weinig profielen maar 40 mannen tussen de 40 en 60 in geheel nederland

  Zwakke punten
  teveel om opt e nomen

  jammer dat het zo rustig is

  leuke site, helaas wel rusitg, weinig homos in dit land?

  Sterke punten
  leuke site

  Zwakke punten
  weinig te doen

  .

  ........

  gebeurt niks

  Mijn ervaring is dat er bar weinig gebeurt. Op een jaar tijd hebben misschien 5 mensen contact gezocht. En in de 2x dat ik zelf voorstelde om elkaar te zien werd er meteen afgehaakt. De vraag is natuurlijk of je dat Parship moet aanrekenen.

  Sterke punten
  Het feit dat er al een voorselectie plaats vindt aan de hand van de test die je dient in te vullen. Het feit dat je kunt kiezen aan wie je je foto laat zien en dat je al het nodige over de persoon te lezen krijgt en niet van die onbenullige dingen die op andere dating sites staan.

  Zwakke punten
  Wat ik in de review ook al schreef; er gebeurt te weinig en de bijdrage van 20Euro per maand vind ik te hoog.

  Duur

  Leuk hoor dat je je gratis in mag schrijven, maar met inschrijven alleen kom je nergens. Bespaar je de moeite van het opstellen van je profiel als je niet van plan bent om veel geld neer te tellen.

  weer niks

  alleen voor liefhebbers van wollig taalgebruik

  Sterke punten
  alle voordelen zijn voor Parship,dat mensen valse hoop geeft.

  Zwakke punten
  de hoop op een leuke vriend heb ik allang opgegeven,het zou al mooi zijn als ik ooit eens iemand te spreken krijg.

  schimmenspel

  vaag,zweverig,iedereen kijkt de kat uit de boom.

  Sterke punten
  geen fakers

  Zwakke punten
  heel moeilijk om mensen te leren kennen.

  schimmenspel

  vaag,zweverig,heel moeilijk om iemand te ontmoeten, iedereen kijkt de kat uit de boom.

  Sterke punten
  geen fakers

  Zwakke punten
  heel moeilijk om mensen te leren kennen.

Bezoek GayParship

Schrijf een review