Opgelicht !!???

Opgelicht !!???

Heb daar gekeken en wilde de 1e maand voor 7,95 via ideal betalen.
Toen ging ik twijfelen omdat ik niet zeker wist of t voor 1 maand was en dat klopte want bij navraag bleek dat je indedaad een abionnement voor een hel jaar moet nemen. Ik heb het dus niet gedaan en ben toen terug gegaan.
Heb het dus NIET via ideal betaald.
Krijg ik ineens vandaag ik een factuur voor 7,95 voor FB activatie.
Het wordt geind door Mempay...
en binnen
Kom ik hier nog vanaf ?
ik voel mij echt genaaid !!!!

Heeft iemand een oplossing ?
Ze hebben dus blijkbaar via ideal mijn bank nr gekregen maar ik heb daar helemaal geen wachtwoorden of zo ingegeven...

Dit staat in de voetnoot van de factuur...

De inning van deze factuur is uitbesteed aan Mempay B.V. namens de content provider, alwaar u zich middels een iDeal betaling heeft aangemeld voor een jaarabonnement op een betaalde online service. Vanwege privacy en discretie wordt de content provider niet in onze correspondentie genoemd. Bij inhoudelijke vragen verwijzen wij u graag door naar de klantenservice van de betreffende content provider.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
alles

Bezoek FuckBuddy.nl Reviews over FuckBuddy.nl

14 reacties

Beste Fred,

Door een fout in het systeem heb je onterecht een factuur ontvangen, deze kan je als niet verzonden beschouwen.

Ons excuus.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Mempay.

Beste Mempay en Support team van FuckBuddy,

Dank jullie voor jullie snelle reactie. !! Dat doet een mens goed !!
Ik wil hierbij dan ook mijn excuses aanbieden dat ik wellicht iets te snel heb gereageerd.

vr.gr. Fred

Ik heb precies hetzelfde alleen ontving ik een factuur of ik even 29,95 wil overmaken? Hoe kom ik hier vanaf? Ik heb me nooit aangemeld! Ik kreeg een erg onvriendelijk persoon aan de lijn die mij niet kon helpen. Ik moet het maar betalen?? Uitschrijven kan ik niet want ik heb geen inlogcode's? Wie kan me me heel snel helpen??

Jordi.
uitschrijven en abbonement zijn 2 dingen !
Dat abo loop door en wordt waarschijnlijk automatisch verlengt.
Ik zit in een zelfde situatie na die 7,95 de site bekeken maar was niet voor mijn en mijn account opgeheven ervanuit gaande dat daarmee alls kklaar was.
Blijk je een abbo te hebben.
Ik krijg geen enkele reaktie van fb.
waar heb je dat telefoon nummer vandaan en adres gegevens ?
Ik overweeg idd juridische stappen te gaan ondernemen.

Ik heb mij aangemeld op fb en vergat me account te beëindigen. Zit nu vast voor een jaar en krijg ok geen bericht! Ik wil mijn abonnement beindigd hebben! Heb zelf het voorstel gedaan het bedrag voor het jaar gelijk te betalen en vervolgens alles stop te laten zetten ene per direct mijn account op te heffen, ook hier komt helemaal geen reactie op. Wat Nu??? Kan iemand mij helpen?

fbuddy is verplicht informatie te aan te schaffen volgense de wetgeving koop op afstand. Je kan ook altijd tot 3 maanden na aankoop de verkoopverbintenis opzeggen. Beide moeten hier akkoord mee gaan. In geval van gebrekkige communicatie kan je fbuddy een mail sturen dat je het contract verbreekt. Antwoorden ze niet dan falen ze in het verlenen van informatie en stemmen ze stilzwijgend toe. Het kan zijn dat ze antwoorden met-- Fuckbuddy.nl is statutair gevestigd te Curacao - om deze reden is de Nederlandse wetgeving op het gebied van aankopen op afstand uitdrukkelijk niet van toepassing.-- hier moet je niet opletten , mocht het komen tot een juridische zaak zal de rechter vaak beslissen dat Een statutair op Curacao gevestigde N.V. is feitelijk in Nederland gevestigd. Voet bij stuk houden.

Beste heren,

Onze support afdeling is dagelijks bereikbaar en emails worden zo snel mogelijk gelezen en beantwoord. Ik verzoek jullie dan ook eventuele vragen of opmerkingen te richten aan [email protected].

Om even kort op bovenstaande zaken te reageren: het afsluiten van een abonnement gebeurt bij ons slechts en uitdrukkelijk met goedkeuring van de gebruiker en bevestiging van een digitale machtiging. Er zijn in het verleden enkele onjuiste facturen naar onze gebruikers verzonden door een fout bij onze betaalprovider. Deze facturen zijn een dag later gerecitificeerd.

Met vriendelijke groet,

Joost

ik wil mijn abonnement opzeggen maar hoe gaat dat ik weet er niks van dat abonnement mijn zoon heeft dat gedaan nu kom ik pas achter hoor graag reactie

abonnement opzeggen ik wil bevestiging dat abonnement word beindigt fuckbuddy medewerkers ik wil antwoord

abonnement opzeggen hoe moet dat ik wil antwoord fuckbuddy medewerkers ik weet er niks van af kom pad achter na mail

memoay fb dit zijn oplichters niet bang zijn gewoon je bankrekening Blokeren en geld terug storneren als het geboekt is van jou rekenning gaan ze maar naar rechter zaak ik heb honderd keer email gestuurd dat ze zo snel mogelijk opzeggen ik wist Niks wat dat site mijn minder jarige zoon heeft het gedaan ik kwam pad achter toen ik mail krijgt van mempay heb gelijk mail gestuurd alles netjes uitgelegd maat nee ze willen niet Blokeren dan zie ik ze bij rechter

medewerkers van fuckbuddy ik wil antwoord ik heb recht na drie maanden abonnement beindigen ik wacht op reactie dhr joos Groeneveld ik ben van niks bang stuur maar duurwaarder als dat lukt klootzakken

In eerste instantie wordt je aandacht getrokken door een zeer opvallende dikke rooie stip, en het idee dat je éénmalig voor 7,95 kan laten registreren als een geverifieerd lid van site. Dit klinkt goed want de meeste datingsites doen niet aan een dergelijke "controle", en mensen willen geen fakers.

Dus pakken mensen hun e-dentifier, en maken dit éénmalig bedrag over, om er vervolgens achter te komen, dat zij volgens de kleine lettertjes vast zitten aan een jaar abbonement van 50,- euro per maand, welke uit mond in een abbonement van 600,- euro per jaar.

Oops! dat was niet wat ik wou denken de mensen plots.

En dan krijg je de rekening in de mail, die gedupeerden nog even wijst op het feit dat ze een "digitale machtiging" hebben verricht. (de éénmalige 7,95), en let wel, het tot 2 keer "expliciet" accepteren van de algemene voorwaarden.

De truuk is natuurlijk uitgaan van de naiviteit van de gebruiker, en inspelen op het idee dat de meeste mensen geen juridisch jargon gaan zitten doorspitten voor iedere kleine aankoop die ze doen op internet.

De oplichters verschuilen zich achter de wet, en zullen gedupeerden keer op keer wijzen op het feit dat ze de algemene voorwaarden hebben geaccepteerd, maar ze zullen niet lullen over de initiele suggestie die werdt gewekt op de website.

Daar waar de gebruiker simpelweg naar zijn/haar idee een éénmalig betaling doet, wordt deze volgens de algemene voorwaarden geinterpreteerd als een machtiging voor het automatisch incasseren van het idiote bedrag van 50,- euro per maand.

Hoe vaak ze ook naar de voorwaarden wijzen, en dreigen met deurwaarders, niet op reageren. Deze mensen kosten geld, en ze willen dit liever in eigen zak steken, dan dat ze het moet uitgeven.

Dit zal ongetwijfeld ingecalculeerd zijn in hun verdienmodel, met de kennisgeving dat meer dan voldoende gedupeerden liever betalen voor iets wat ze niet willen, dan dat ze in "de problemen" komen.

Wat betreft FuckBuddy, tot daar aan toe, omtrent Mempay, CRS en het CIB zijn er nog vele andere vormen van oplichting en afpersing die plaatsvinden, die een lang en breed spectrum aan variaties aanbieden.

Slechte mensen maken de beste oplichters. Goede mensen maken de beste slachtoffers.

Maar gelukkig zijn goede mensen in de meerderheid, dus maak daar gebruik van, want je bent zeer zeker niet de enige.

Ik heb meerdere malen met de support gemaild maar kom steeds op het zelfde neer de voorwaarden daar hameren ze op ik weet niet wat ik moet doen ze hebben ook een voorstel gedaan een half jaar betalen en dan ben ik er van af ik ben daar niet mee akkoord gegaan want ik ben het er niet mee eens

Bezoek FuckBuddy.nl Reviews over FuckBuddy.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over FuckBuddy.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden