FriendScout24.be

Op zoek naar een relatie? Ben je single en op zoek naar een chat, relatie of partner? Dan is online dating iets voor jou! Meld je aan op onze gratis datingsite en begin met chatten in de chatbox, daten, afspraakjes maken en wie weet: misschien ontmoet je online de partner van je leven! Aanmelden duurt maar een paar minuten en voor je het weet ben je aan het flirten.

FriendScout24.be Reviews

  Onbeschofte klantenservice

  Aardig opgezette site, maar weinig leden die online zijn. Soms is het raadselachtig, hoe ze de matches verzinnen. Een tijdlang fake-reacties gehad, maar blokkeren hielp me daar vanaf.
  Ik ben plotseling ernstig ziek geworden, prostaatkanker, en wil mijn account een tijdje schorsen. Dat werd afgewezen. Dat ze daar geen mogelijkheid voor hebben en ook niet willen creëren, dat vind ik nog tot daar aan toe. Maar dat ze me dan ook nog doodleuk veel plezier wensen vind ik ronduit onbeschoft. Ik heb mijn lidmaatschap maar meteen opgedoekt, want met zulke types wil ik niets meer te maken hebben.

  oplichterij ?

  als ik de reacties van hierboven zie weet ik genoeg. Ik heb me gisteren ingeschreven en daar gaat het ook bij blijven. Geen gold of premiummember. Ik ga daar echt geen geld aan verspillen. bedankt allemaal voor jullie waarschuwingen. Alvast ik ga niet in die geldval trappen.

  Sterke punten
  geen sterke punten

  Zwakke punten
  fake fake en nog eens fake

  nepprofielen

  postadres van friendscout24.be

  Wie kan mij het postadres van friendscout24.be bezorgen? Ik kan dat nergens vinden en vind dit héél verdacht. Op een mail antwoorden ze niet. Ik wil daar zo vlug mogelijk vanaf ! Dank u !

  Oud nieuws

  Ik heb de indruk dat dit weer een nepsite is. Als ik de reacties hierboven zie waar geen antwoord op komt, dan waag ik mijn geld er maar niet aan. Hardstikke fake volgens mij.

  Sterke punten
  Nog niet gevonden

  Zwakke punten
  De prijs, en dat het automatisch verlengd wordt. Dan heb je minstens 2 termijnen aan je broek hangen voor je het door hebt. Ik trap daar niet meer in

  Ik kan geen berichten versturen hoe kan dit

  Ik kan geen berichten versturen hij geeft steeds aan dat het postvak te vol is.
  Maar ik heb het helemaal gedelete!!

  Zwakke punten
  Ik heb al 2 keer een berichtje gestuurd maar krijg niets te horen als er met de betaling iets niet goed gegaan is laat het dan even weten.
  Ik kan helemaal geen berichtjes sturen!

  Graag hoor ik van u

  Mw. A. Twigt (ellisdepellis) scout24

  twijfels

  Ik heb tot nu toe (een paar weken) nog geen enkele serieuze kandidaat in mijn mailbox gehad. Twijfelachtige reacties uit Amerika en ander buitenland, van mannen die mijn zoon zouden kunnen zijn.

  Sterke punten
  Zeer toegankelijk, misschien geschikt voor mensen die buitenlandse contacten zoeken.

  Zwakke punten
  Naar mijn gevoel, geen of weinig serieuze kandidaten.

  anuleren

  heb al paar keer een berichtje gestuurd naar friendscout24, maar blijkbaar is niet aan gekomen. daarom nogmaals vraag ik u om heel mijn profiel te verwijderen, wens niets meer te ontvangen.

Bezoek FriendScout24.be

Schrijf een review