FriendFinder.com

Met bijna 4 miljoen leden een van de grootste datingsites van de wereld.

FriendFinder.com video


FriendFinder.com Reviews

  Gore oplichters

  Wat een smerige oplichters. Aan iedereen: Begin nooit aan een account bij deze ordinaire oplichters-site. Ze harken zonder enige toestemming grote bedragen van je rekening. Het ergste: probeer je account maar eens te blokkeren. Kan iemand mij daar een tip over geven, want ik heb inmiddels een ander email-adres en krijg daarom geen login gegevens door. Wat een nachtmerrie deze onzin. Kan me ook niet voorstellen dat rationeel denkende mensen lid blijven van deze bende. Wat een lage en platvoerse bedoening.

  Sterke punten
  Echt helemaal geen

  Credit card belast

  Heb reeds jaren geen account meer bij Frindfinder. Deze zomer zag ik dat er plotseling 120 Euro van mijn Creditcard was afgeschreven.

  DIt zijn criminele praktijken, en ik vind dan ook dat er regelgeving voor Dating Sites moet komen. Ze doen gewoon maar wat, en hoeven zich aan geen enkele regel te houden, omdat die er simpelweg niet zijn.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zeer beperkt leden aanbod. Na 3 weken ken je ze allemaal. (Dat was dan wel 6 jaar geleden)

  ze hebben geld van me afhandig gemaakt

  deze mensen hebben een groot schalig geld van me rekening geboekt,zonder mij toestemming,ik heb onder tussen ook aangifte gedaan,want ben daar niet van gediend,ik wil iedereen waarschuwen om hier niet bij in te loggen want het zijn oplichters dus kijk uit..?

  Sterke punten
  ze hebben geen sterke punten die oplichters,en ze moete afblijvenn van me rekening

  ben geen lid nooit geweest en toch halen ze zomar 147,- van mijn bankrekening

  wat een walgelijke klote organisatie is dit heb nooit oiets met ze te maken gehad ben nooit ingelogd geweest enn nooit een accountaangemaakt en ook nooit een gebruikersnaam en paswoord aaangemaakt,en nog iets hoe kennen deze vieze boeven zomaar geld van mijn rekening afhalen,snap er niets van,mocht ik angemeld zijn bv wat niet zo is,krijg men altijd eeen bevestigingsmail,heb ik noooit gedaan en dus ook niet gehad,ze moeten mij met rust laten,heb al een relatie hoef geen bullshit van hun erbij bij deze michel.

  Sterke punten
  ze hebben geen sterke piunten is allemaal bullshit om mensen van hun geld af te nemen en nog wat ze sporen niet en mochten ze zo doorgaan sleep ik ze voor de rechter en dat gaaan ze ten alle tijden verliezen,wnt ben geen lid wordt nooit lid en heb nooit een lidmaatschap afgenomen,bij deze kon ik 10dagen niet meer inloggen op mijn ing in die tijd hebben ze mijn ing gekraakt en vandaag 147,00 erafgehaalt stelle boeven.

  ben erg boos

  ik wil even mijn verhaal kwijt ik ben erg boos ik heb een jaar geleden mij afgemeld en heb niets meer te maken met friendfinder maar wat gebeurd er op 13 juni 2011 wordt er zo maar 126.54 euro van mijn rekening af geschreven hoe kan dit in gods naam ik heb al meer dan een jaar geen mail meer ontvangen vam friendfinder ik ga hier dan ook zeer zeker werk van maken en ik wil mijn geld terug en wil niets meer te maken hebben met friendfinder

  Sterke punten
  geld afhandig maken van mensen

  klacht

  hierbij laat ik jullie weten dat ik al meerdere keren geld ben afgehaald geweest van mijn visa , mijn account is reeds van 2009 verwijderd

  Wat is het probleem ,kan dit zomaar dat men gelden afneemt wanneer men geen lid meer is , blijkbaar volgens de klachten dat ik hier lees zou ik geen alleenstaand geval zijn
  Hopen dat je dit zo spoedig mogelijk recht zet om verdere probl te vermijden
  Is dit niet het geval dan voel ik me verplicht gerechtelijke stappen te ondernemen en anderen er van op de hoogte te houden dat dit louche praktyken zijn
  groetjes

  Sterke punten
  verdacht kwa betalingen , als account verwijderd is word er nog geld van de rekenig gehaald en dit niet periodiek maar naar eigen goeddunken

  Opgepast

  Controleer u VISA afrekkening ? Ik ben geen lid van frienfinder MAAR ze hebben me nu bijna 26? afgehouden van me VISA . Hoe komen ze aan men visa nummer want het is 1 jaar geleden heb ik op 1maand op abdulfriend zonder succes maar wel veel geld ervoor betaald Nu krijg ik plots deze afrekening van deze onbekende site Wat kan ik ertegen doen !!!

  Sterke punten
  Ze worden er aleen maar rijker van

  Zwakke punten
  Aleen maar fasade want daarachter moet je betalen voor wa fantomen

  Werkt niet echt

  FriendFinder, die vele landenversies kent, werkt door zijn grote internationale omvang niet echt, of eigenlijk helemaal niet.
  Ik was een maandje lid van AsianFriendfinder, maar kreeg in totaal de eerst 3 dagen ca. 8 reacties, waarvan 5 uit China, 2 uit Amerika en 1 uit Nederland. Die uit Amerika bleek bedrog te zijn en maakte misbruik van foto's. Dit heb ik gemeld. Die uit Nederland reageerde niet meer terug.

  Zelf reageren heeft weinig zin, 95% van de dames reageert niet. Zeker als de betreffende dame zelf al meer dan 1 of 2 maanden niet meer op de site is geweest, maar haar profiel er desondanks nog steeds op staat.

  Op de Nederlandse site staan slechts ca. 10 Aziatische dames, veelal wat probleemgevallen die hier gestrand zijn of na een scheiding zijn achtergebleven.

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  Weinig of geen respons.
  Te groot, te internationaal gericht.
  Dames nogal traditioneel ingesteld.

Bezoek FriendFinder.com

Schrijf je eigen review