For2.nl

Vind jouw ideale sexpartner met For2.nl - Gratis lidmaadschap - Volledig anoniem - 85% succesrate Vele duizenden leden zoeken dagelijks naar mannen, vrouwen en stellen voor spanning, sex en avontuur!

For2.nl Reviews

  dating website

  Ik ben nu een aantal dagen lid van deze website. Ik heb veel mooie vrouwen gezien en paar keer leuk gechat. Ik heb nu een afspraak gemaakt voor volgend weekend. Ik ben benieuwd. Ik laat jullie weten hoe het is afgelopen.

  Sterke punten
  veel mooie vrouwen.

  Zwakke punten
  kost geld om berichten te sturen

  for2 is nep

  for2 is nep en alleen maar uit om je zoveel mogelijk berichten te laten ze zenden.
  diverse keren 06 of email gegeven maar daar houden ze geen contact op, terwijl ze zo snel mogelijk sex willen.

  dus niet in trappen je bereikt helemaal niks op deze site

  Sterke punten
  mooie foto's van mooie vrouwen

  Zwakke punten
  geen afspraak mogelijk kost je alleen maar een hoop geld

  Volledige oplichterij!

  Ik sluit me helemaal bij alle vorige afwijzende berichtgeving aan.
  Ook als je zelf een mail naar de "organisatie" met een vraag stuurt krijg je geen antwoord.
  2 x geprobeerd.
  En de dames (in mijn geval), die contact met je zoeken willen ook alleen maar via de site communiceren.
  Dus... alleen maar credits zien binnen te halen.

  Alleen al het feit, dat er bijvoorbeeld ook verzoeken van jonge vrouwen in de 20 bij zitten. Nou die zitten echt niet te wachten op een man van in de 60!

  Sterke punten
  Als je foto's van blote dames wilt bekijken? http://www.datingwebsites.nl/images/smilies/coolio.gif
  Prima, maar verspil er geen geld en dus credits aan!

  Zwakke punten
  Alles... behalve de soms pikante foto's.

  oplichters

  de profiel die je ziet van de vrouwelijke leden die online zijn veranderen allemaal om de 20 min als je met 2 dames als het al dames zijn tegelijk berichten verstuurd antwoorde de allebei tegelijk zit maar 10 tot 30 seconde tussen afhanglijke van de lente van het bericht als je een profiel bekijkt van een dame dan is ze voor het laatst online geweest op de tijd dat jij het profiel bekijkt als je dan een profiel van een man bekijkt zie je echt de datum en tijd dan ze voor laatst online zijn geweest

  kijk op internet wat chat operators zijn

  Dag mensen ik bevestig jullie twijfels en manier van denken
  Het zijn pure oplichters die met fictieve profielen werken, zoek maar op wat fictieve profielen betekent.
  De bedoelings is dat jij met je domme kop denkt dat je gaat neuken. Zij verdienen een schering miezerig bedragje per sms wat binnen komt gemaakt van jou kosten, rond de 9 cent dacht ik. Dus hoe meer hopeloze zielen erop in gaan en reageren dus hoe meer zij aan geld binnen halen, maar de eigenaren van de site gaan er er met het groot geld vandoor, dus t kan zijn dat je zelfs met een man in werkelijkheid aan t smsen bent. Hij of zij werken ook alleen maar voor t bedrijf waarbij ze in afspraak bepalen wat de chatoperator verdient, hij of zij krijgt rond de 5 a 9 cent per binne gekome smsje en de baas neemt de grote percentage geld binnen. Er is ook een bepaald systeem hoe ze je moeten aanschrijven en dat is altijd met een zinsvraag, gemerkt dat je aan t einden van een zin altijd vraagteken ziet ?
  Ik hoop dat jullie aandeel zijn in de ondergang van deze site en iedereen doorvertelt, desnoods mocht je nog credits over hebben geeft dat dan uit in het klokkeluiden aan de arme zielen die daar nog rondlopen en schud ze wakker, zodat for 2 ophoudt te bestaan, vormen we samen een vuist mensen?

  Sterke punten
  Maken misbruik van het goeie naive van de mens

  Zwakke punten
  Zien niet in dat naive goeie mensen slimmer zijn dan hun

  absoluut geen credits gaan aanschaffen.

  De site is zeker fake zolang jij maar berichtjes verstuurd en credits blijft aankopen gaat het goed je krijgt nooit een afspraak zelfs na twee maanden niet ze zijn allemaal boter geil willen liefst zo snel mogelijk sex. Tja das om je zoet te houden he NIET DOEN ZONDE VAN JE GELD
  Ohja je kan ook steeds nieuw account aanmaken staat in de voorwaarden dat het niet mag dan krijg je steeds de kans een berichtje te sturen alleen dan wordt je geweerd van de site he het is de bedoeling dat zij jou oplichten he niet jij hun haha
  Dus conclusie niet aan beginnen jammer van je centen.
  Uit eigen ervaring had ik verteld dat ik opnieuw me aanmelde om haar een berichtje te kunnen sturen plots was ik verbannen van de site dus mensen trap er niet in .

  Sterke punten
  Allemaal heerlijk geil en mooie vrouwen

  Zwakke punten
  Kost alleen maar geld en een date zit er echt niet in.

  reactie

  ik kijk bij heel veel leuk of aantrekkelijke dames, maar wordt door hun eigenlijk nooit bekeken, en krijg ook totaal geen reacties van wie dan ook, al kijk je 20 keer op hun persoonlijke site er gebeurt helemaal niets, en dan lees je de recenties van andere bezoekers en begin ik hard te twijfelen over echtheid van deze site.

  Sterke punten
  lijkt dat er veel leuke vrouwen aanwezig zijn!!

  Zwakke punten
  Je krijgt nooit reactie als je een vrouw de prive pagina heebt gekeken en dat is vreemd!!!

  oplichting

  Deze site maak zich schuldig aan oplichting als je contact maak dan word er alleen maar gemaild en een afspraak komt er nooit van ook niet na 20 mails a ? 1.- Naar lang bezig te zijn geweest is het gelukt om er achret te komen dat er een persoon achter zit die alle mails verzend om zo geld te vangen van klanten.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Oplichting

  Oplichters For2

  Het zijn zeker oplichters die van je geld genieten en van niets anders. Ik kom de site niet meer op via mijn laptop, terwijl ik via een ander ip adres er wel op kom. Oplichters gewoon!!! Ze willen ook geen afspraak maar willen alleen maar mailen zodat ze wat verdienen.

  for2 OPLICHTERS ????????

  Hallo ik heb ook slechte ervaring met for2 .
  Volgens mij is het een grote nep bende heb er ook tijdje op gezeten kost je hoop geld de berichten komen niet of laat aan foto's versturen werkt soms ook niet laat staan dat de mensen die volgens de site onkline zijn ook niet klopt deze zijn ooit online geweest wil echt niet zeggen dat ze dat nog zijn supper slecht hoor daar gaat je berichtje en je centen terwijl je dacht dat ze er was en krijg j dus laat of geen reactie terug tja zeggen ze dan hij is toch aangekomen ach ja , ga je klacht in dienen wordt er slecht met je omgegaan en ligt het allemaal aan jou en niet aan hun site een normale vergoeding voor alles zat er ook niet in , ze willen alleen maar verdienen dus pas op, ik doe deze reactie omdat van hun geen reactie meer heb ontvangen blijkt dus wel als je ergens niet mee eens bent je genegeerd wordt.
  Hopelijk leest dit ook iemand van for2 en zullen ze de volgende keer mensen wel serieus nemen

  Sterke punten
  Mooie vrouwen hahahaha

  Zwakke punten
  Neem het niet serieus.

  For2 is nep

  Volgens mij zijn de leden nep en worden de berichten beantwoord door dezelfde persoon. Het contact is opvallend gebaseerd op intern berichten versturen, wat per bericht geld kost.

Bezoek For2.nl

Schrijf je eigen review