FlirtContacten

Gebruikers kunnen hier zoeken naar dates, flirts en avontuur en dit alles bij hun in de buurt. De registratie is gratis. Om berichten naar anderen te versturen hebben mannen een betaald lidmaatschap nodig. Voor vrouwen is de gehele service gratis.

Doelgroep

Personen die op zoek zijn naar vrijblijvende flirt, tijdelijke sexcontact of spannende date, zijn bij FlirtContacten op het juiste adres. Op deze sit zijn er namelijk een aantal leuke mannen en vrouwen vanaf 18 jaar, die op zoek zijn naar een serieuzen relatie, een spannende seksdate, een vrijblijvende flirt en veel meer. Sommige personen zijn niet eens op zoek naar een vaste relatie, maar door het flirten raakt men geinteresseerd in elkaar met als uiteindelijke resultaat een serieuze vaste relatie. Spreekt dit jouw ook aan? Meld je vandaag nog aan bij FlirtContacten.nl.


Aanmelden

Personen die gebruik willen maken van de diensten van de site, hebben een Flirtcontacten account nodig. Dit account kan men snel en eenvoudig aanmaken op deze site. Door het aanmeldingsformulier op de aanmeldpagina van de site in te vullen en te versturen naar de beheerders van deze site, wordt het account van de gebruiker aangemaakt. Na de aanmelding bevestigd te hebben, krijgt men direct toegang tot zijn of haar profiel en daarmee toegang tot de diverse functionaliteiten van de site. Met het flirtcontacten account kan men direct op zoek naar spannende flirtcontacten op deze site voor een spannende flirt, date of veel meer.


Profiel verwijderen

Gebruikers zijn aan niets gebonden op deze site. Personen die reeds een date hebben weten te scoren of die vanwege de een of andere redenen geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van de site, hebben de mogelijkheid om hun profiel snel en eenvoudig te verwijderen van de site. Dit kan men onder andere doen door in te loggen op de site en te gaan naar 'mijn account'. Bij "lidmaatschap' krijgt men de optie om het profiel te verwijderen. Daarnaast kan men het account ook verwijderen middels het versturen van een e- mail naar [email protected] of door te bellen met de hotline van de site via het nummer 00800 99 99 99 00.


Premium lidmaatschap

Naast het standaard gratis account, hebben gebruikers de mogelijheid om te kiezen voor een premiumlidmaatschap. Deze paketten hebben een looptijd van 14 dagen tot 6 maanden. Leden kunnen gebruik maken van een test premium pakket. Hierdoor krijgt men de mogelijkheid om de voordelen van het premiumlidmaatschap te ervaren. Hierna kan men zelf kiezen voor een van de betaalde pakketten voor wat betreft het premiumlidmaatschap.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers contact opnemen met de klantenservice van deze site middels het versturen van een e- mail naar [email protected] Daarnaast kan men op werkdagen, tussen 10.00 en 18.00u ook telefonisch contact opnemen met de klantenservice van deze site via het telefoonnummer 00800 99 99 99 00.


FlirtContacten Reviews

  FlirtContacten - mannen laat je niet in de luren leggen

  Een leeg profiel aangemaakt, alleen de basis gegevens. En dan verbaasd achterover leunend dat er binnen 3 dagen er meer dan 50 berichten zijn die grotendeels gegenereerd zijn....

  Sterke punten
  - Geen
  - Zeer duidelijk fake

  Zwakke punten
  Alleen maar fake. Als je je geld over de balk wilt smijten, dan is dit een goede!

  Oplichters

  Echt vet nep, behalve de hoeren die wel wat Nederlandse les kunnen gebruiken.
  Deze site is wel door professionele tillers gemaakt met aardig verstand van psychologie.

  Nep nep nep

  Sterke punten
  Geeft in de eerste instantie een feestelijk gevoel.

  Zwakke punten
  Daarna dringt de waarheid door.

  Ik wordt hier genaaid.

  Ik zou beter moeten weten

  Goed ingestelde software simuleert de aanwezigheid en de teacties van dames. Veel commerciele dames, niks daar tegen, maar dat is niet de bedoeling.

  Een beetje doorzichtig is het wel allemaal maar ik zit er niet mee. De wereld wil bedrogen worden. Ach...
  Wil je serieus contact, dan ga je bijvoorbeeld naar beter aangeschreven sites.

  Sterke punten
  Ziet er leuk uit, prikkelt je fantasie

  Zwakke punten
  Gewoon nep,maar dat weet je eigenlijk..dus niet zeuren.

  Echte klacht: over opzeggen wordt zeer moeilijk gedaan.

  klacht

  ik heb al een paar keer betaald en het geld word van mijn bank afgeschreven maar niet bijgeschreven zodat ik niet kan chatten mooi kut is dat zorg dat het geld bijgeschreven wordt

  Waarom worden mannen WEER gediscrimineerd

  Weer zo'n site die blijkbaar moet draaien op het discrimineren van mannen: voor vrouwen is het weer helemaal geweldig , zeker omdat het voor hun compleet gratis is,terwijl mannen het omgekeerde geldt en flink moeten dokken om ook volledig toegang te krijgen.
  En eenmaal betaald, lachen de gratis ingeschreven dames zich rot met de aandacht die ze krijgen, en jij als man bent, ( naast je geld) weer een illusie armer doordat de dames alhier ook weer niet reageren.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Mannen moeten betalen, waar vrouwen dat niet hoeven.Net zo nep als sexmate

Bezoek FlirtContacten

Schrijf je eigen review