Diva Planet - 11 Reviews

Last updated: 12 oktober 2017
Diva Planet Logo

12.5% aanbevolen, 11 Reviews

  1. Diva Planet informatie
  2. Diva Planet Reviews
  3. Schrijf ook een review over Diva Planet

Niet tevreden over Diva Planet? Probeer dan eens Lesbian Personals.

Diva Planet informatie

Een nieuwe ontmoetingsplaats voor lesbische en biseksuele vrouwen uit Nederland en BelgiŽ.

Diva Planet Details

Hits: 3832

URL: http://www.divaplanet.nl/

CategorieŽn: Gay en Lesbian Dating

Reviews: 11


Maak nu een gratis account aan op Diva Planet

Diva Planet reviews (11):

Diva Planet - Sodom en Gomorra

1

Review:
Sinds eind 2012 af en aan lid geweest van deze community. Wat een drama zeg! Er wordt ontzettend veel gestookt getreiterd en gedreigd. Ik was nog niet een paar weken deelnemer en vanwege contact met een bepaalde dame had ik al een bedreiging in mijn privébox. Die mailbox heet privé te zijn maar ervaren Diva's weten allang dat het zogenaamde 'beheer' meeleest op de privéberichten en enthousiast mee stookt. Schokkende teksten en persoonlijke aanvallen op deelnemers op het forum worden niet verwijderd tenzij er bijvoorbeeld een reclameboodschap in staat of kritiek op het beheer. Zo kunnen er gerust discriminerende teksten staan richting personen of groepen en worden personen belasterd en op de huid gezeten zonder pardon. Ook niet raar is het openlijk tonen van de echte persoonsgegevens van de leden, die er onder een nickname aanwezig zitten. Ook deze privacy schendingen worden niet gecorrigeerd. Veel leden hebben al klachten opgestuurd naar het Meldpunt voor Internetdiscriminatie maar zonder succes. Deze site is geschikt voor mensen die een enorm dikke huid hebben of willen kweken en geen bezwaar hebben tegen continu overlast en getreiter. Trollen en hackers nemen soms het forum over, het beheer is daar niet tegen op gewassen. Ongemotiveerde ip-bannen worden links en rechts uitgedeeld. Niemand heeft ooit reactie gehad op een aan beheer gerichte boodschap. Puur willekeur wat er gebeurt op die site. Kortom een site om keihard van weg te rennen tenzij je er een paar leuke contacten hebt en je snel even inlogt om weer snel te verdwijnen.

Sterke punten:
Chatmogelijkheid
Eenvoudig in gebruik

Zwakke punten:
Afwezigheid van regels
Geen beheer
Grove pivacyschendingen
Onveilig met veel fakers, stalkers etc
Veel personen met ip-changers en valse profielen

Eugenie beveelt Diva Planet NIET aan bij vrienden/bekenden

Diva Planet - Divaplanet

0

Review:
Een heel merkwaardige datingsite met een ronduit negatieve sfeer. Je kunt er wel andere vrouwen ontmoeten, maar je moet voorzichtig zijn. Er zijn veel fakers en mensen die treiteren.

Sterke punten:
Je kunt met enige moeite wel leuke mensen leren kennen. Er zijn niet zoveel datingsites voor lesbiennes met zoveel leden.

Zwakke punten:
De sfeer, veel negativiteit en veel trollen. De site wordt slecht beheerd en discriminerende, kwetsende, of persoonlijke aanvallen op het forum worden niet verwijderd.

Iemand beveelt Diva Planet NIET aan bij vrienden/bekenden

Diva Planet - waardeloze site

0

Review:
Ik heb me een aantal maanden geleden ook aangemeld op deze site. Was maar voor korte duur. Inderdaad ook ik heb moeten ondervinden dat hier erg veel fakers actief zijn, en erg veel mannen die zich voor vrouw uitgeven. Ook erg vervelend dat je heel veel nare opmerkingen en scheldpartijen naar je hoofd krijgt. Weg met deze site

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles

tattoorose beveelt Diva Planet NIET aan bij vrienden/bekenden

Diva Planet - divaplanet klantonvriendelijk

0

Review:
divaplanet, druk bezocht vanwege dat het gratis is, ondanks dat ik al een jaar of 5 ofzo..lid was werd zonder pardon mijn account verwijderd nu nieuwe account, gaat je 'relatie' uit met 1 vd meiden daar en hup gewoon een totale ip block kan via thuis niet eeens meer inloggen alleen via een ander ip adres
mails worden niet beantwoord
het is op zich een mooi concept maar volgens mij word het gerund door stel kleuters er is ook niks bekend over de moderators of werking van enz

Sterke punten:
veel bezocht

Zwakke punten:
geen beantwoording klachten te druk knipperende reclame geen informatie over 'bedrijf'op zich
minder betrouwbaar dan betaalde sites waar je tenminste niet zonder reden word afgegooid

souldeep beveelt Diva Planet NIET aan bij vrienden/bekenden

Diva Planet - Diva Planet een site met fakers, etc, etc.

0

Review:
Op de Diva Planet zijn beheerders niet aanspreekbaar. Mails worden niet beantwoord. Er zitten veel fakers. Niets wordt gedaan om deze te verwijderen. Foto's en profiel teksten worden zonder pardon gekopieerd. Forum is onoverzichtelijk, topics zijn oppervlakkig. De sfeer op jet forum is grof, onbeschoft en beledigend. Het feit dat je keer op keer een profiel aan kunt maken om daarmee te treiteren, te pesten maakt het er onveilig door.
Kortom Diva Planet raad ik niet aan.

P.J beveelt Diva Planet NIET aan bij vrienden/bekenden

Diva Planet - Divaplanet

0

Review:
fijne site, je word door meerdere verwelkomt als nieuweling,

Sterke punten:
je komt makkelijk in contact met anderen.rnaltijd druk bezochtrnmeestal wel gezellig

Zwakke punten:
HEEEl veel fakers, waar niks aan gedaan word. rnopenbare vernederingen worden gewoon toegelaten, en diegene word vaak dan niet verbannen (mijn ervaring) rnvaak ruzies rnword niet gereageerd op vragen/suggestiesrngeen moderators aanwezig

Diva Planet - Fakers fakers en fakers

1

Review:
Ontzettend veel fakers en er word door de beheerder van de site niets aan gedaan... geen antwoord op emails helemaal niets... wel zijn er initiatieven van leden zelf zoals een fakeproof hyves pagina.

Op zich is het communitie/dating concept wel grappig! Maar LET OP met wie je praat!!!
Soms worden foto's misbruikt.. dan komt een lid zijn eigen foto onder een vals profiel tegen!

Sterke punten:
Gemak, uitstraling, profielen

Zwakke punten:
Absoluut niet fakeproof! Veeeel Fakers!!

nany beveelt Diva Planet NIET aan bij vrienden/bekenden

Diva Planet - Divaplanet is top!

0

Review:
Deze site werkt goed en is zeer 'klantvriendelijk' opgezet. Ik heb de ervaring dat er zeer regelmatig wordt gecontroleerd op fakers en daarom vind ik Divaplanet.nl betrouwbaar. En,.....heb er onlangs mij huidige vriending ontmoet!!!!

Sterke punten:
De site is gratis en wordt netjes bijgehouden. Contacten leggen gaat simpel en doeltreffend via de mesenger of via de chatbox!

Zwakke punten:
Het is soms erg druk op de site zodat hij wat trager wordt......of ligt dit aan mijn computer?

Diva Planet - divaplanet

1

Review:
hi,

ik vind dat divaplanet.nl op zich wel een goed intiatief is maar.......

ik probeer al dagen me aan te melden op deze site maar het lukt telkens niet. ik heb via HELP optie mails gestuurd maar krijg geen antwoord op terug. ik vind dit niet kunnen. daarom vind ik ook dat deze site niet vrouw vriendelijk is.
groet,
Petra

Diva Planet - Divaplanet is een site waar misbruik hoog aangesch

2

Review:
Hebben geen punten gevonden om te zeggen dat het een site is waar het fijn verblijven is. Ligt niet aan de personen op de site, die willen wel, maar kunnen niet

Sterke punten:
Hebben geen punten gevonden om te zeggen dat het een site is waar het fijn verblijven is. Ligt niet aan de personen op de site, die willen wel, maar kunnen niet

Zwakke punten:
Divaplanet is een site waar de personen die zich aan hebben gemeld door fakers helemaal voor de gek worden gehouden. Er wordt vauit divaplanet zelf niets gedaan dit te voorkomen, sterker nog, als iemand het meld wordt er niets mee gedaan.
Dit geld ook voor alle correspondentie via de mail naar diva, hierop wordt helemaal niet gereageerd.
Divaplanet is in onze ogen dan ook een site, waarbij je heel goed op moet letten met wie je contact hebt, waarover, en al helemaal geen persoonlijke dingen vetellen.
Optie hierbij is dat er op hyves 2 pagina`s zijn, waarbij de beheerster je eerst controleerd. Deze mensen zitten ook op divaplanet en met hen is de relatie aan te gaan, daar het duidelijk is dat het hier geen fakers betreft.

Schrijf ook een review over Diva Planet

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Diva Planet aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Diva Planet aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Diva Planet


Home Ľ Gay en Lesbian Dating Ľ Diva Planet