DatingHeaven

DatingHeaven.nl, de enige echte!

DatingHeaven Reviews

  Waardeloos

  Fake, fake, fake
  Geldklopperij niks anders. Mannen ver weg blijven bij deze site. Allemaal nep vrouwen. Beloven van alles maar zelfs gemaakte dates niet nakomen. Allemaal kut smoesjes

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Nep, nep en nog eens nep
  Fake profielen

  Datingheaven: niet bezoeken heren!

  Datingheaven is een zeer teleurstellende site, waar je gewoon ordinair aan het lijntje word gehouden door dame, 's degene waar ik mee chatten wou alleen via de site communiceren(, "" betaald) en niet via bijv mail of app, ze beweren dat er geen andere mogelijkheid is, maar komop anno 2017 zijn er wel talloze mogelijke communicatie mogelijkheden,) "" dus heren je kan nog beter je geld uitgeven aan de hoeren want daar word je teminste nog genaaid waar jezelf bij staat of het geld lekker in je zak houden.

  Sterke punten
  Snel contact

  Zwakke punten
  Betaald, fake contact

  Datingheaven is een fake en oplichterssite

  Ook ik heb de ervaringen van Piet Parij. Je denkt een leuke afspraak te maken. Dan zijn ze ineens ziek of hebben een andere afspraak er tussendoor gekregen.
  Je begint te twijfelen en probeert het nog een keer maar nu krijgt ze een lekke band. Daarna toch nog 1x geprobeerd en dan staat ze ineens met pech op de A2. Alleen staat er niet... :(
  Ook ik heb de supportdesk gemaild, maar ook daar geen reactie van. Dus heren trap er niet in. Het zijn fakeprofielen van de vrouwen of ze krijgen ervoor betaald.
  Wil je seks dan is het goedkoper om naar de hoeren te gaan.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Leuke spannende damens

  Wat een leuke dames hier zeg. Heb nu 2x een date gehad helaas was dit niet zoals ik zelf had gehoopt maar geef de hoop zeker nog niet op. Het aanbod is groot en de vrouwen zijn niet mega verlegen ofzo. Volgende week een nieuwe afspraak met een vrouw die iets ouder is als ik maar dat vind ik juist wel heel erg leuk.

  Voor de mannen en vrouwen die dus een leuk gezelschap zoeken kunnen hier zeker slagen

  Sterke punten
  snel contact, snelle afspraken. Geen fake gedoe

  Zwakke punten
  kan helaas geen mail door sturen

  veel belovend maar helaas onder de maat

  Op de site staan leuke dame dus ik schrijf een dame aan.
  Er ontstaat een leuk gesprek en een datum is snel gemaakt.
  Op de dag van de date was er geen dame. De twijfel slaat toe, heb ik me vergist? Na het nalezen van de chats was het toch duidelijk. Ik kreeg 's avonds van de dame in kwestie duizend maal excuses en ik dacht, kan gebeuren als het een overmacht situatie is. Opnieuw een afspraak gemaakt en op de dag van de date. Weer geen dame. Weer een noshow. Toen was ik zat. Niets meer gemeld richting de dame en een mail gestuurd naar de supportdesk want de supportsite was veel belovend. Als er mensen misbruik maken dan krijg je je geld terug PLUS een bonus. Waarschijnlijk geldt dit alleen voor de dames en niet voor de heren. Want een email van de supportdesk moet ik nog krijgen. Lekkere manier om geld te verdienen van dit bedrijf en natuurlijk de dames. Ik geloof er niets van dat die ervoor moeten betalen en sterker nog wel geld voor krijgen. Dus heren niet in trappen want deze handelswijzen hanteren veel datingsite bedrijven. De beoordeling van mij is -20, meer kan ik niet geven.
  piet.

  Sterke punten
  vlot contact

  Zwakke punten
  je wordt aan het lijntje gehouden

Bezoek DatingHeaven

Schrijf een review