Dating4

Dating4.nl – online dating via het web is erg populair, veel mensen zijn op zoek naar een gezellige match! Via dating4 hopen wij een leuke matchmaker datingsite te hebben opgericht speciaal voor online dating en ook voor online seksdating, zoek jij ook een spannende date om mee af te spreken voor een spannende avond dan ben je hier op het goede adres, dating liefhebbers kunnen zich in eerste instantie gratis aanmelden in hun zoektocht naar een erotische partner, wil je gezellig chatten en flirten dan kan dat ook! Online Dating bestaat al sinds de oprichting van het internet, mensen communiceren graag via websites, apps en email. Deze datingsite springt daar handig op in, je kan gemakkelijk een ander lid een foto of flirt bericht sturen, via deze datingsite voor 18+ hebben al vele mensen leuke contacten gevonden, probeer het ook eens, kijken en profielen bekijken is gratis!

Dating4 Reviews

  update 02-02-2015

  Deze site is inmiddels omgebouwd tot een zogenaamde gratis sexsite met verborgen betalingen en uitsluitend fake profielen. Gebruik Google Image Search en download de vele tumbnails van sexy dames en de resultaten zijn legio.

  Sterke punten
  geen

  Leuke date

  Ondanks de slechte reviews hebben wij een advertentie gezet op dating4.nl
  In tegenstelling tot andere reviews is onze advertentie met foto geheel gratis geplaatst. En hebben meerdere reacties ontvangen, sommige leuk andere wat minder maar smaakt verschilt nu eenmaal. Tevens hebben wij er een leuke avond aan over gehouden en hopelijk volgen er nog vele.

  Sterke punten
  veel bezoekers dus veel reacties

  Zwakke punten
  strenge regels

  geen respons op vragen een gaan plaatsing

  Deze site leek me erg leuk en een goede opstap voor ons , we zijn nieuw in deze wereld .
  De eerste poging mislukte omdat onze foto te groot was dat ontdekte we na een paar dagen , we hebben de foto aangepast en onze advertentie geplaats en we moesten wachten op goed keuring ,op de site staat dat met 24 uur is gebeurd .
  na 5 dagen nog steeds niks dus hebben er een mail uitgedaan om te vragen wat er mis is en dat we het dan kunnen verhelpen geen reactie na 4 dagen maar nog is een advertentie geplaats en ook die was in afwachting van goed keuring en nu ruim 1 week verder nog steeds niks geplaatst en nog steeds geen antwoord dus vandaag nog maar is gevraagd wat er nu eigenlijk aan de hand is maar denk dat ook hierop geen antwoord komt best jammer want je vraagt je toch af wat doe ik verkeerd ik handhaaf de regels wij zijn absoluut geen fakers dus dus ja niet te vertrouwen is mss een groot woord maar ik zet bij deze site wel mijn vraag tekens .....het stomme is dat ik er wel nieuwe advertentie,s zie bij komen behalve die van mij jammer dat ze geen reactie geven

  Zwakke punten
  geen respons - advertentie word niet geplaats ook al is hij goed

  leuke site

  gratis site, leuk contact aan overgehouden voor vriendschap en erotiek.
  snap al die ophef niet. zeker een bezoek waard.

  site wel betrouwbaar

  leuke site en helemaal gratis. de ervaringen die andere stellen schrijven hebben wij helemaal niet ondervonden. en vragen aan de webmaster worden altijd beantwoord, alleen moet je de regels van de site wel volgen, anders wordt inderdaad je advertentie verwijderd en in de regels staat dat dit kan zonder dat daar uitleg over moet worden gegeven. wat helemaal niet zo vreemd is op dating site, bij meerdere site wordt ook je advertentie niet geplaatst als de webmaster vindt dat je de regels niet volgt zonder dat daar uitleg over wordt gegeven. en wat een gezeur over alleen maar foto's over blote vrouwen, daar hebben wij helemaal geen moeite mee, wij zien liever foto's van blote vrouwen dan van geslachtsdelen van mannen waar sommige sites mee vol staan.

  wat een onzin allemaal

  Wat een onzin allemaal , als je je gewoon aan de regels houdt dan wordt je advertentie gewoon geplaatst.
  Onze advertentie is gewoon geplaatst en wij hebben ook reacties ontvangen in onze email box, waar we een leuke date aan hebben over gehouden.

  Sterke punten
  gratis, makkelijk een advertentie te plaatsen.
  net als op iedere datingsites proberen fakers altijd een advertentie te plaatsen, maar deze worden na klachten zonder pardon van de site gehaald. zie de geweigerde stellen hiervoor.

  Volslagen crimineel

  Wij hebben ons als stel aangemeld. Gewoon een sexy foto ingestuurd, niets bijzonders. Wordt geweigerd om een vreemde reden : "voldoet niet aan de voorwaarden". Wij hebben de indruk dat de houder van de site de site puur en alleen voor zichzelf heeft gebouwd. Wat gebeurd er met je foto's? Wat gebeurd er met je reacties en de foto's die je stuurt naar andere adverteerders? Misschien gaan ze wel allemaal bij hem in zijn inbox ! Waarom zou hij trouwens een gratis website bouwen, zonder commercieel oogpunt ? Advies: vermijden deze site !

  Niet betrouwbaar en zeer slechte communicatie!

  Wij hadden een advertentie aangemaakt, die uiteindelijk werd goedgekeurd, waarbij we later een foto van onszelf hadden geplaatst, welke tov de overige foto's nog vrij bescheiden was (het gaat om stellen roepen ze, maar vervolgens staan er bijna alleen maar foto's van blote vrouwen op???). De foto is het enige wat we aan de advertentie veranderd hadden.

  We kregen al snel een paar leuke reacties, dus dachten dat dit wel eens een leuke site kon zijn. Opeens (binnen 3 dagen) was onze advertentie verwijderd. Toen we per mail vroegen of er wat fout was gegaan en of dat wij misschien wat fout hadden gedaan kregen we de botte reactie: "Dat klopt jullie advertentie is afgekeurd.
  lees de voorwaarden nog eens goed door dan weet je waarom deze is afgekeurd".
  We stonden versteld en hebben na het lezen van de voorwaarden nogmaals gerageerd met het verzoek om toelichting aangezien we geen flauw benul hadden waar ze op doelden.

  We wachten nog steeds op een reactie en gepoogde nieuwe advertenties worden niet geplaatst.

  Site is niet betrouwbaar

  Eigen advertentie wordt niet geplaatst. Ook niet na meerdere pogingen.
  Uitleg waarom blijft uit, de reactie is kort en zonder enige afzender.
  Na meerdere keren op een aantal advertenties te hebben gereageerd blijft iedere reactie uit. Ik denk dus ook niet dat betreffende mensen de reactie toegezonden krijgen. Kortom een site die niet betrouwbaar is.

Bezoek Dating4

Schrijf een review