Dating Senioren

Dating-Senioren - Dating voor senioren!

Aanmelden

Personen die op zoek zijn naar mannen en of vrouwen met heel wat levenservaring, de zogenaamde senioren, zijn op deze site op het juiste adres. Om een spannende seniorendate te scoren kan men zich snel en eenvoudig aanmelden op deze site. Dit kan men doen door het aanmeldformulier op de aanmeldpagina van deze site in te vullen. Hierin moet men onder andere gegevens zoals het geslacht, een gebruikersnaam, wachtwoord, werkende e- mail adres, land van afkomst, woonplaats en stad ingeven. Na alle gegevens ingevuld en verstuurd te hebben naar de beheerders van deze site, wordt een e- mail verstuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Hierna kan men direct op zoek naar een spannende senioren date.


Memberships

Personen die een nieuwe account aanmaken op deze site krijgen standaard het gratis trial account toegewezen. Hiermee kan men niet alleen een profiel aanmaken en bewerken, maar men kan ook foto’s en video’s toevoegen en bewerken, de profielen doorzoeken op deze site en chatverzoeken versturen en of reageren daarop. De Trial leden kunnen hun account verder upgraden naar het Gold membership. De Gold leden hebben toegang tot alle functies van de trial leden en men kan ook nog onbeperkt e- mail en winks versturen naar andere leden. Men kan zonder beperkingen profielen van andere gebruikers bekijken en men kan gebruik maken van de tekst voice en video chat mogelijkheden van deze site. Voor een prioriteitsnotering op deze site kunnen Gold leden hun account verder upgraden naar VIP.


Profiel verwijderen

Personen die behoefte hebben aan een pauze of die een date aan de haak hebben weten te slaan of die reeds in een serieuze relatie zitten, hebben de mogelijkheid om hun profiel te verwijderen van deze site. Dit kan men doen door in te loggen op de site en te gaan naar ‘account pagina’. Hier kan men klikken op ‘verwijder account’. Na hierop geklikt te hebben wordt het account definitief verwijdert van de database van de site. Echter is het verwijderen van een account niet mogelijk bij lopende abonnementen. Alle abonnementen moeten eerst opgeschort zijn alvorens het account van een gebruiker verwijdert kan worden van de site.


Veiligheid

Gebruikers van deze site kunnen erop rekenen, dat het communiceren met andere leden veilig geschied. Alle leden van deze site worden namelijk geverifieerd met behulp van verschillende methodes. Er is sprake van een automatische matiging en beperkingen van geografische gebieden met een hoog risico en er vindt een e- mailadres verificatie plaats. Verder worden alle profielen en verzonden media content naar de website handmatig gecontroleerd door de beheerders van deze site.


Contact

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers contact opnemen met het supportteam van deze site. Dit kan men doen door het online contactformulier op de contactpagina van deze site in te vullen. In dit formulier moet men onder andere de naam, het e- mail adres, de taal, de categorie en de vraag en of het bericht verwerken.


Dating Senioren Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Dating Senioren.

Bezoek Dating Senioren

Schrijf een review