Dating 50plus

Dating-50plus.nl is de datingsite en chatroom in Nederland, speciaal voor de 50 plusser.

Dating 50plus Reviews

  Wat een oplichters!

  Ik ben erin getuind door het feit dat je voor 1 euro drie dagen lid kon zijn.
  Helaas kon ik de kleine letterjes? niet lezen, waarin , zo bleek later, je na 2 dagen full memberlid was en moest gaan betalen.
  En inderdaad een paar dagen later was er een bedrag van zo'n 30 euro afgeschreven. Terwijl ik het een flutsite vond dat bol stond van de fakeprofielen en verveelde mannen die tijdens een chat gewoon afhaakten.
  Na een heel heen en weer gemail hebben ze de zaak overgeheveld naar een incassobureau.
  Die hebben 2 mails gestuurd en laatst zelfs een SMSje dat ik moest betalen, anders kwam ik voor de rechter en het bedrag werd hoger en hoger.
  Ik heb nu besloten geen cent te betalen, volgens mij kunnen ze mij niets maken.
  Ik ben zelfs benieuwd hoe het verder gaat. Ik houd jullie op de hoogte!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Een datingbureautje dat leeft van oplichting en geen enkele compassie heeft met de toch wat oudere clienten.

  veel fake

  Vandaag eens wezen kijken op deze site, profiel gemaakt. En net zoals bij veel andere is dit ook weer een betaalde site. het eerste wat mij opvalt is dat er veel profielen zijn jonger dan 50. Zit een beetje te kijken krijg ik een algemeen berichtje van Haddie, of ik haar leuk vind. Dat vind ik bijzonder. want als man heb je het al moeilijk op dit soort site, maar helemaal zonder profiel foto. En dan te bedenken dat je 1 euro per antwoord moet betalen, wekt dat bij mij gelijk het idee dat het weer euro trekkers zijn. en dan ben ik er gelijk klaar mee. Dus voor mij GEEN aanrader.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Komt op mij over als een euro trekkende site met dames die berichten schrijven om je maar te laten antwoorden.
  Site staan ook heel veel jonger dan 40 op, maakt het ongeloofwaardig

  Weinig foto's nog minder reacties

  Verreweg de meeste profielen hebben geen foto en zijn onvolledig ingevuld. Ik had voor een maand betaald, maar werd prompt voor twee maanden volledig lid. In drie weken tijd 1 reactie en dat bleek fake te zijn.
  Niet bepaald een aanrader.

  Sterke punten
  Redelijk goedkoop

  Zwakke punten
  Veel profielen zonder foto en onvolledige invulling.

  ROMMELIG EN BEPERKT

  Ben hier betalend lid geworden wegens positieve recensies. Je krijgt de indruk dat er veel leden zijn, maar ik begin te twijfelen. Vind de site tegenvallen. De site oogt rommelig en is vaak traag. Heel vervelend is het dat je geen zoekprofiel kunt aanmaken en opslaan. Er zijn eigenlijk maar twee criteria: geslacht en leeftijdbereik. En dat laatste wordt consequent verkeerd opgeslagen, althans is steeds weer anders dan je had opgegeven. Op mijn vriendelijk mail om eens naar die zoekfunctie te kijken werd niet gereageerd. Maar niet reageren is overal gebruikelijk in dit land, dus ik had niet anders verwacht. LET OP je kan dus niet zoeken op afstand, op provincie, op aanwezigheid foto enz. enz. Ik sta er nu een dag of 5 op en mijn profiel is 0 keer bekeken. Dat vind ik wat vreemd. Ik heb 5 of 6 berichten gestuurd en die zijn niet beantwoord. Lullig voor mij maar 100% onbeantwoord???? Ik heb een rustig, volledig ingevuld profiel met duidelijke foto's. Op andere sites krijg ik wel reacties, waarom dan niet hier? Eigenlijk vind ik dit weggegooid geld. Jammer.

  Sterke punten
  Eigenlijk geen

  Zwakke punten
  Geen echte zoekfunctie. Twijfelachtig ledenbestand. Stilte alom.

  Gewoon een leuke datingsite!

  Ik heb diverse Dating sites geprobeerd, maar zonder veel succes of contacten. Terwijl ik er toch nog goed uit zie.(flower)

  Ik ben nu een paar weken lid en heb via Dating-50plus.nl al een paar mooie contacten gehad. Zo zit ik nu naast Annelies die heerlijk voor mij gaat koken.

  Omdat het team van Dating-50plus.nl mij een Gratis Zomer abonnement heeft gegegeven (Y) en telkens snel reageren op mijn mails plaats ik deze review.

  Maar los daarvan is het gewoon een leuke datingsite.

  Sterke punten
  - Snelle reactie op mijn vragen
  (zo heb ik leren chatten)
  - Leuke reacties gehad

  Zwakke punten
  Ga ik nog even over nadenken

  Dating-50plus.nl werkt altijd en is lekker makelijk.

  Dating-50plus.nl werkt altijd en is lekker makelijk. Ik had een tijdje terug problemen met m'n account, want ik kon geen foto's plaatsen. En als je een mail stuurt naar de klantenservice krijg je snel antwoord. Alles klopt gewoon.

  PS Ik heb een leuke date op het oog.

  Sterke punten
  - Gratis voor mij (vrouwen)
  - Leuke profielen
  - Speciaal voor 50-plussers

  Zwakke punten
  - Niet veel mannen in de chatroom. Bang???

  Aanrader!

  Echt leuk dat hier alleen 50-plussers op staan. Veel serieuze leden lijkt het. Volgens mij de meeste. Iedereen lijkt hier een stuk serieuzer dan op de andere datingsites.

  Sterke punten
  - Alleen 50-plussers
  - Veel serieuze leden (lijkt het)
  - Lage tarieven

  Zwakke punten
  - Nog niet mijn ware ontmoet ... haha

Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review