Date.nl

Ik vind het een hele leuke site, met verschillende dingen die je kan doen. Je kan leden zoeken op van alles en nog wat (enkel mannen, enkel vrouwen, online leden, pas aangemelde leden, populaire leden), net zoals je jarige leden kan vinden, leden uit je eigen streek enz. Er zijn blogs van leden, die soms een leuk stukje om te lezen op de site plaatsen. Zo is er ook een forum met verschillende onderwerpen ivm dating. Er is een coach aanwezig voor vragen. De chat/webcamfunctie die aanwezig is werkt goed. Ben er ook nog geen fake profielen tegengekomen. Voorlopig zijn er nog wel meer mannen dan vrouwen. Dus: kom op dames, give it a shot!!!
Ook heel belangrijk: ze beloven dat het gratis is, en alles is ook effectief gratis. Ik ben nu al eventjes lid en heb nog geen enkele vraag voor betaling gekregen of ook maar een hint daarnaar. Je hebt ook geen banners die ineens voor je scherm omhoog springen, de reclamevoering is heel bescheiden naar mijn mening, wat zeker ook een pluspunt is bij het gebruik van de site.Je kan alle functies gewoon kosteloos gebruiken. In tegenstelling tot de valse gratis beloftes van andere sites, maakt Date.nl, het wel waar.
Echt de moeite waard om je een keer aan te melden. Niet geschoten is altijd mis, en je hebt niets te verliezen want het is gratis.

Sterke punten
- goed ineengestoken;
- effectief alles gratis;
- makkelijke zoekfunctie;
- diversen te beleven en lezen;
- minimale reclamevoering;
- de site is nog niet zo heel oud, dus er melden zich dagelijks nieuwe leden aan.

Zwakke punten
- momenteel is de verhouding nog niet helemaal goed, maar ik twijfel er niet over dat dat nog helemaal in orde gaat komen.

Dames, laat je niet kennen en probeer het gewoon :-)

Bezoek Date.nl Reviews over Date.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Date.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden