CheatNow

De datingsite CheatNow.com wordt gezien als de meest spannende en sexy hangout op het internet voor jong en oud. Men kan op deze site onder andere terecht voor spannende avontuurtjes, erotische afspraakjes en meer. De gebruikers op deze site zitten vol ondeugende fantasieën. Er zijn op deze site een aantal expliciete interessante foto's en gebruikers hebben de mogelijkheid om in een veilige en betrouwbare omgeving te flirten met gelijkgestemden. Het aanmelden op deze site is geheel gratis. Men kan dus kosteloos op zoek naar de perfecte match. Alleen voor het versturen van berichten wordt een kleine financiële vergoeding gevraagd in de vorm van credits. Het kan wel eens voorkomen, dat men zich afvraagt of er alleen echte profielen op deze site te vinden zijn. Op CheatNow zijn er zowel echte profielen als entertainment profielen te vinden. De entertainment profielen zijn fictieve profielen waar gebruikers helaas niet fysiek mee kunnen afspreken. Op CheatNow zijn er veel singles die op zoek zijn naar spannend erotisch contact. Dit geeft gebruikers de mogelijkheid om een seksdate te plannen met een andere gebruiker, men kan onschuldig online flirten of op zoek gaan naar een langdurige vaste seksrelatie. Het enige wat men in dit geval moet doen is een dating profiel aanmaken. Na een profiel aangemaakt te hebben, kan men snel en eenvoudig op zoek naar de perfecte match, die vooral aan de interesse, voorkeuren en eisen van de gebruiker voldoet.


Over CheatNow.com

Op deze datingsite heb je de mogelijkheid om jouw expliciete ondeugende fantasieën te delen met gelijkgestemden op CheatNow.com. Deze entertainment dienst is gericht om je stoutste fantasieën en dromen te delen met anderen. Daarnaast is de datingsite tevens bedoeld als online platform om een spannende date te vinden. Met de handige zoekfunctie gebruiken om leuke singles te vinden op deze datingsite. Zo heb je de mogelijkheid om te filteren op kenmerken als geslacht, leeftijd en uiterlijk. Maar tevens op woonplaats en andere persoonlijke voorkeuren en interesses. Ook heb je de mogelijkheid om je foto's te blurren. Op deze manier date je geheel anoniem en discreet op deze datingsite


Inschrijven

Inschrijven is helemaal gratis op deze erotische datingsite. Binnen slechts enkele eenvoudige stappen heb je een account aangemaakt op CheatNow.com. Het enige wat je hoeft te doen is een unieke gebruikersnaam, wachtwoord en een e-mailadres in te vullen. Geef daarna aan of je een man of vrouw bent. Hierna wordt er gevraagd of je op zoek bent naar een man of vrouw. Klik dan op de gratis aanmeld knop. Vervolgens ontvang je een e-mail met een link om je registratie te bevestigen. Nadat dat je jouw account hebt bevestigd, kun je direct met andere leden in contact komen en afspraakjes maken. Hoe uitgebreider je jouw dating profiel invult, des te groter de kans op een succesvolle match!


Tarieven

Op Cheatnow.com is registreren helemaal gratis. Je kunt een dating profiel aanmaken, andere leden bekijken en je foto blurren. Wil je contact de mogelijkheid hebben om contact te kunnen leggen zoals via mailen en flirten? Dan moet je credits aanschaffen. Je kunt veilig betalen door middel van iDeal, Creditcard, ClickandBuy, MisterCash en via de telefoon. Betalen via een credit pakket is eenvoudig en voordelig. Hieronder vind je een overzicht. XSMALL 40 credits 8 berichten / €1,25 per bericht €10,00 SMALL 90 credits 18 berichten / €1,11 per bericht €20,00 MEDIUM 175 credits 35 berichten / €1,00 per bericht €35,00 LARGE 440 credits 88 berichten / €0,85 per bericht €75,00 XLARGE 830 credits 166 berichten / €0,75 per bericht €125,00


Geverifieerde leden

Op CheatNow hebben gebruikers de mogelijkheid om geverifieerd lid te worden. Deze leden zijn actieve leden van deze site, die dagelijks en of wekelijks online zijn. Omdat deze leden veelal snel reageren, worden ze ook het meest aangesproken door andere gebruikers. Het enige wat men moet doen om het account te verifiëren, is een pakket met credits kopen. Hierna verkrijgt men het geverifieerde status op het profiel.


Premium lidmaatschap

Gebruikers hebben op deze site de mogelijkheid om hun account te upgraden naar het premium lidmaatschap. De slogan voor dit lidmaatschap is niet zomaar "Zie meer, krijg meer, NEUK meer!". Met dit lidmaatschap heeft men onder andere toegang tot alle foto's van de leden van de site in plaats van 1 foto, men heeft de mogelijkheid om onzichtbaar te surfen op de gehele website, men komt altijd bovenaan de lijst in de zoekresultaten en deze leden krijgen speciale aanbiedingen met leuke kortingen. Het tarief voor het premium lidmaatschap ziet er als volgt uit: Premium 1 maand; €10,00/MAAND Premium 3 maanden; €8,00/MAAND Premium 6 maanden; €6,50/MAAND


E- mail notificaties uitschakelen

Het komt wel eens voor, dat leden van deze site e- mail notificaties krijgen toegestuurd op het e- mail adres welke men heeft opgegeven bij de aanmelding. Niet een ieder stelt dergelijke e- mails op prijs. Gelukkigerwijs heeft men wel de mogelijkheid om het versturen van dergelijke e- mails stop te zetten. Dit kan men doen door in te loggen op de site en te gaan naar instellingen. Vervolgens kan men bij voorkeuren aangeven welke e- mail men wel of niet wenst te ontvangen. Na de keuze bevestigd te hebben, worden er in het vervolg geen e- mail meer verzonden naar het opgegeven e- mail adres.


Profiel verwijderen

Personen die een account hebben op deze site en reeds een date aan de haak hebben geslagen of die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van de site, hebben de mogelijkheid om hun profiel te verwijderen. Dit kan men onder andere doen door in te loggen op de site en te gaan naar de instellingen. Vervolgens kan men aan de onderzijde van de webpagina van de instellingen klikken op "mijn account en profiel verwijderen". Vervolgens wordt gevraagd naar een reden waarom men het profiel wenst te verwijderen. Na een reden te hebben aangegeven, kan men klikken op "account verwijderen". Hierna wordt het account verwijdert van de database van de site.


Contact gegevens

Next Step Media B.V. Louis Couperusplein 2 2514HP 's-Gravenhage Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers contact opnemen met de helpdesk van CheatNow door een e- mail te sturen naar [email protected]. Daarnaast kan men de helpdesk ook bereiken door het online contactformulier in te vullen en op te sturen. Dit formulier kan men benaderen door aan de onderkant van de startpagina van de site te klikken op "contact".


Artikelen over CheatNow

Anoniem en discreet daten bij CheatNow.com

Over CheatNow.com CheatNow.com is de meest spannende en sexy erotische datingsite. Op deze datingsite vind je veel singles die op zoek zijn naar erotisch contact. Zo kun je een seksdate plannen, onschuldig online flirten of op zoek gaan naar een langdurige seksuele relatie. Door een dating profiel aan te maken kom je op een eenvoudige manier snel in contact met andere leden die voldoen aan jouw i ... [...]

CheatNow Reviews

Bezoek CheatNow

Schrijf een review