CheatBuddy - 4 Reviews

Last updated: 12 juni 2020
CheatBuddy Logo

16.7% aanbevolen, 4 Reviews

  1. CheatBuddy informatie
  2. Doelgroep
  3. Mogelijkheden
  4. Aanmelden
  5. Kosten
  6. Contact gegevens
  7. CheatBuddy Reviews
  8. Schrijf ook een review over CheatBuddy

Niet tevreden over CheatBuddy? Probeer dan eens Affairechat.

CheatBuddy informatie

Vind je het spannend om naast je huidige partner ook nog erotisch contact te onderhouden met andere mannen en vrouwen? Ben je op zoek naar meer spanning en erotiek? Dan kun je je vandaag nog geheel gratis aanmelden op Cheatbuddy.com.

Op deze site mag alles en ben je tot niets verplicht. Jij bepaald zelf hoe ver je gaat met je cheatbuddy. Niet zomaar wordt deze site gezien als de meest spannende en sexy hangout op het internet. Jong en oud zijn hier op zoek naar spannend contact. Cheatbuddy.com staat voor ondeugende fantasieën, expliciete foto's en flirten met gelijkgestemden. Gratis registratie en je kunt direct kosteloos op zoek naar de perfecte sex-match!

Het is goed om te weten, dat de site naast de gebruikelijke echte profielen ook nog gebruik maakt van fictieve profielen. Het doel van deze profielen is om gebruikers te entertainen. Fysieke afspreken met die profielen is dus niet mogelijk.

De site zelf is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Je ziet in een oogopslag waar je moet inloggen op de site, waar je je kunt aanmelden als nieuwe gebruiker, een overzicht van succesverhalen en enkele uitgelichte profielen. De uitgelichte profielen geven je een beeld van wat je kunt verwachten op de site. Uiteraard krijg je bij het aanmelden direct een gratis account toegewezen waarmee je de site nog beter kunt verkennen. De site is daarnaast overal te benaderen. Je kunt dus rustig vanuit je woonkamer, de bus of in de trein via je mobiel inloggen op de site en contact leggen met interessante matches. Makkelijker is het nog nooit geweest dan bij Cheatbuddy.com.

Wil je vandaag nog een cheatbuddy in de wacht slepen? Meld je dan geheel gratis en snel aan op CheatBuddy.com.

CheatBuddy Details

Hits: 885

URL: http://cheatbuddy.com/

Categorieën: Vreemdgaan Dating

Reviews: 4

Doelgroep

De naam CheatBuddy zegt al veel. Deze site is kortom bestemd voor een ieder vanaf 18 jaar, die onder andere cheat minded is. Het kan wel eens voorkomen, dat je in een serieuze relatie zit, maar dat je toch wat variatie wilt in je seks leven of gewoon omdat het niet goed gaat in je relatie, dat je dan een andere partner op na wilt houden. Dit alles kan bij Cheatbuddy.com. Op deze site kan men namelijk zijn of haar ondeugende fantasien waarmaken. Het voordeel is niet alleen dat men zich gratis kan aanmelden, maar ook dat men veilig en discreet in contact kan komen met andere gelijkgestemden.

Mogelijkheden

De mogelijkheden op CheatBuddy.com zijn divers. Het gaat er in deze vooral om, dat gebruikers hun expliciete en ondeugendste fantasien kwijt kunnen aan gelijkgestemden. Op deze site zijn er zowel echte profielen alsook entertainment profielen. Het is dus zeker mogelijk om een date te scoren en op gegeven moment zelfs te ontmoeten op een afgesproken plekje. Cheatbuddy.com kan de juistheid van de identiteit van haar deelnemers niet exact controleren of vaststellen, zeker wat betreft de persoonlijke kenmerken als geslacht, geboorte datum en uiterlijk. Echter hebben duizenden al gebruik gemaakt van de diensten van deze site en dagelijks melden nog meer personen zich aan. De kans op een succesvolle date is dus zeker groot. Meld je vandaag nog aan bij CheatBuddy voor een spannende CheatDate.

Aanmelden

Personen die zich willen aanmelden op deze site kunnen dat geheel gratis via de startpagina van de site. Daar is er een onine aanmeldformulier met als kop 'BEGIN DIRECT MET FLIRTEN'. In dit formulier moet men onder andere een profielnaam, wachtwoord en werkende e- mail adres ingeven. Na het aanmeldproces volledig doorlopen te hebben en de aanmelding ook daadwerkelijk bevestigd te hebben, kan men direct een profiel aanmaken en op zoek gaan naar een spannende Cheat Buddy.

Kosten

Op deze site is het aanmaken van een account geheel gratis. Echter wordt er voor het versturen van berichten wel een vergoeding gevraagd in de vorm van credits. Gebruikers hebben de volgende mogelijkheden bij het aanschaffen van credits:
XSMALL, 40 credits, 8 berichten / €1,25 per bericht, €10,00
SMALL, 90 credits, 18 berichten / €1,11 per bericht, €20,00
MEDIUM, 175 credits, 35 berichten / €1,00 per bericht, €35,00
LARGE, 440 credits, 88 berichten / €0,85 per bericht, €75,00
XLARGE, 830 credits, 166 berichten / €0,75 per bericht, €125,00

Contact gegevens

CheatBuddy.com
Next Step Media B.V.
Louis Couperusplein 2
2514HP 's-Gravenhage

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers contact opnemen met de helpdesk van Cheat Buddy middels het versturen van een e- mail naar [email protected] Daarnaast kan men ook het online contactformulier op de contact pagina van de site invullen en versturen naar de helpdesk.


Maak nu een gratis account aan op CheatBuddy

CheatBuddy reviews (4):

CheatBuddy - Waardeloos

1

Review:
Nep site, je koopt credits en kan ze niet gebruiken.
Na vele malen mailen, Geen reactie
Gewoon oplichting dus

Sterke punten:
Geen

Bert beveelt CheatBuddy NIET aan bij vrienden/bekenden

CheatBuddy - Fake site zowel in BE als NL

1

Review:
Fake site zoals velen. Wat een bende.
We zouden beter met zijn allen is rond de tafel zitten om zulke sites te hacken en ons geld doorstorten op onze rekening.
Zelfde profielen in BE als NL en dit wel 24/u dag.
Moet je mij eens vertellen welke dame er 24u/dag aan haar computer zit voor het schrijven van tekstjes.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles. waardeloze kutsite

Willem beveelt CheatBuddy NIET aan bij vrienden/bekenden

CheatBuddy - fake

0

Review:
ook deze site net als zoveel is fake zijn alleen maar bedoelt om geld uit je zak te kloppen dus trap er niet in

Sterke punten:
dat het lijkt of je echt met iemand chat maar fake

Zwakke punten:
als je echt wilt afspreken hoor je niets meer

bram beveelt CheatBuddy NIET aan bij vrienden/bekenden

CheatBuddy - Niet doen

0

Review:
Is um ook niet, als je naar een paar berichten vraagt om via een andere bron te mailen of berichten te sturen geven ze niet thuis


Niet doen dus

Lobbie beveelt CheatBuddy NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over CheatBuddy

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou CheatBuddy aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou CheatBuddy aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek CheatBuddy


Home » Vreemdgaan Dating » CheatBuddy