BooksForSingles

Welkom op onze website. Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei.

BooksForSingles Reviews

  Books for Singles is een waardevolle site voor singles

  De meest gespecialiseerde website voor singles. Heel veel boeken over relaties en liefde. Ik kijk er geregeld rond, want er verschijnt geregeld iets nieuws. Tot nu toe 3 boeken gekocht. Volgens mij ook scherpe prijzen. Ook staan er waardevolle columns op deze site.

  Sterke punten
  Overzichtelijke boeken site voor singles.

  Zwakke punten
  Misschien zouden ze gelegenheid moeten bieden om op boeken te kunnen reageren. Zal er eens een mailt aan wagen om te vragen of ze dat kunnen maken in de site.

  Books for Singles is een interessante site voor moderne singles

  Books for Singles is een heel interessante boeken site voor singles over liefde en relaties. Ik denk dat deze boekensite uniek in zijn soort is. Bovendien zijn de boeken scherp geprijst. Zeker goedkoper dan in de boekhandel. Zie ook dat er continu nieuwe boeken worden geplaatst en daarom kom ik af en toe terug om nieuwe titels te bekijken. Heb tot nu toe 2 boeken hier gekoct.

  Sterke punten
  Goede overzichtelijke voorselectie bij Books for Singles.

  Zwakke punten
  Het duizelde me dat je meer dan 2,2 miljoen artikelen kunt kopen bij Books for Singles. Misschien een luxeprobleem. Aan de andere kant, er staan wel goede zoekmachines op deze site.

Bezoek BooksForSingles

Schrijf je eigen review