Badoo + Superkrachten afzeggen

Badoo + Superkrachten afzeggen

Ik heb een maand gelelden gekozen voor 1 maand superkrachten voor ?8,95.
Nu is er voor deze maand ook weer ?8,95 van mijn rekening gehaald.
Ik wil alles graag stoppen, weet iemand misschien hoe?

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

51 reacties


Hallo,

Wij kunnen absoluut geen geld afschrijven van uw rekening zonder dat u uw bankgegevens opgeeft en ons toestemming geeft om de kosten voor de desbetreffende service in rekening te brengen. Elke keer dat u een betaalde functie gebruikt zult u daarvoor eerst een venster zien waar de kosten van de functie staan, en waar u een vinkje moet aanklikken of u hiermee akkoord gaat.

U kunt uw abonnement gemakkelijk stopzetten door te gaan naar Instellingen (te vinden in de rechterbovenhoek) en vervolgens door te klikken naar Betalingsinstellingen (in het menu aan de linkerkant). Daar kunt u met een klik uw abonnement opzeggen en ook uw betalingsgegevens verwijderen.


Het Superkrachtenabonnement kost ?1,50 per 5 dagen voor Nederlandse klanten en ?2 per week voor Belgische klanten als u het per sms activeert, of ?8,49 per maand als u het via PayPal of uw creditcard/bankrekening activeert. Dit abonnement wordt automatisch hernieuwd maar is ook gemakkelijk weer op te zeggen. U kunt uw abonnement stopzetten door "STOP" te sms-sen naar het activatie-smsje (als u zich per sms heeft geabonneerd), of als u via PayPal/iDeal/creditcard heeft betaalt, dan kunt u (zoals al hierboven gezegd) altijd uw betalingsmethode zien en wijzigen (en verwijderen) in uw "Instellingen" en dan door te klikken naar "Betalingsinstellingen". :-)

Hallo, ik heb eenmalig 8.95 overgemaakt voor 1x maar zie nu dat jullie zonder toestemming iedere maand geld van mijn rekening afhalen. Ik Wil graag dat t stopgezet word en dat geld dat zonder toestemming die ik zelf niet gestord word op mijn rekening.

Beste Nima,

Heeft u al de instructies hieronder gevolgd? Heeft u betaald voor Superkrachten of Credits? In uw Betalingsinstellingen kunt u uw abonnement/credits opwaardeerinstellingen bekijken (en indien gewenst annuleren). Tevens kunt u daar uw bankgegevens bekijken en verwijderen.

Overigens halen wij nooit zonder toestemming geld van uw rekening - in de service voorwaarden staat precies waar u toestemming voor geeft (en in het geval van Superkrachten staat er dat het om een abonnement gaat).

Met vriendelijke groeten,

Badoo Support Team

Uitschrijven van Badoo.com:
- Klik op link 'Instellingen' (bovenaan pagina)
- Klik op link 'Profiel verwijderen' (links op pagina)
- Klik op link 'Verder gaan met het verwijderen van je profiel'
- Vul je wachtwoord in geef een reden van verwijderen
- Klik op button 'Oke, ik ben er klaar voor. Verwijder mijn pagina'

ik heb ook eenmaalig wil betalen .en ik heb betaald maar .julie gan zonder toesteming eleke week 7,50 euro van mij rekening afhalen heel raar .ik wil graag snel mogelijk opzeggen

Je kan zeggen wat je wil.. maar Badoo is WEL netjes!
Zolang jij zelf netjes blijft sturen ze echt wel mails als er problemen zijn.. man.. moet je zien wat een klachten bij Lexa en vergelijk dat eens met Badoo?

Zelf nog niet echt vaak een date via hun site gehad (woon ook maar in een klein gat hahah) maar dat mag de pret niet drukken.. ik vind dat hun site toch wel bij de top mag.. JA er zijn soms problemen.. maar je moet dit vergelijken met alle andere betaal sites.. dan vind ik dat Badoo haar klanten wel serieuzer neemt dan de anderen. (en nee ben geen medewerker haha!)

Maar het is nu te mooi weer voor de PC.. ; )

vraagje ik heb superkrachten via sms maar heb een nieuw nummer. en weet niet hoe ik dat kan veranderen. Want als ik hem nu activeer kan het niet omdat me oude nummer er staat. Kan iemand mij aub helpen.

Het abbonement zou zichzelf niet automatisch verlengen. Na de eenmalilge ideaal betaling heb ik nog extra gecontroleerd of het automatisch opwaarderen uit stond.
Dit was het geval.
Echter bleek dat badoo ook mijn betalingsgevens ergens zichtbaar had opgeslagen en dus werd er nog automatisch voor het einde van de maand weer geld afgeschreven! En nu lees ik dat het abonnement pas stopt als je deze betalingsinstellingen verwijderd?
Dit is een duidelijk geval van bewuste misleiding.

Hier ben ik niet van gedient. (Vooral omdat er ook al niet adequaat met de persoonsgegevens wordt omgegegaan. Ik krijg ineens rechtstreeks emails van badoo leden op mijn 'schone' email adress terwijl ik dit adress nergens bekend maak.)

Ik heb ze meteen een berichtje gestuurd. En blijkbaar gaan ze net binnen 3 dagen zeggen dat het niet mogelijk is om geld terug te boeken.
Maar natuurlijk is dit ten alle tijde mogelijk.

ik heb eenmalig ook opgewaardeert maar wil nu credits bijkopen voor rish up enzo maar dat gaat niet weet iemand hoe dat kan en wat ik kan en ik persoonlijk vind badoo wel goed alleen met dat credits valt me beetje tegen tot nu gr

@ badoo
kunt u mij toevallig het sms nummer geven om de superkrachten de deactiveren voor belgie. Ik heb per ongeluk de sms verwijderd met de deactivatie gegevens

maar hoe doe je dat dan via je apple account?

Pure misleiding toen ik badoo kocht via mijn iphone met de veronderstelling voor mijn 1 maand. Ik vind het een slechte zaak dat badoo alleen aangeeft op zijn eigen website dat ik bij apple moest zijn?? Ik neem een dienst van badoo af niet bij apple en ook al zou ik het bij apple moeten wijzigen dan zou het netjes zijn om deze instelling op de website van badoo te zetten. Dat is namelijk netjes en transparant zaken doen! Bij aankoop van superkrachten voor 1 maand staat er niet bij dat er automatisch wordt verlengd. Ik baal er ook van dat ik er via het zoeken op internet achter moet komen hoe ik het automatisch verlengen uit zet. Dus het verzoek aan badoo doe er wat aan.(ik weet dat jullie dit ook lezen) Zie hieronder de instellingen om abonnement op je iphone de beeindigen. Zet deze instellingen op de badoo website dan is iedereen blij!

U kunt dit via uw iPhone doen door de volgende stappen te volgen:1. Ga naar "Settings" (Instellingen) 2. Ga naar de "Apple Store" 3. Klik op "View Apple ID" (Bekijk Apple ID) 4. Klik op "Manage subscriptions" (Beheer abonnementen) 5. Zet de "Auto-Renewal" uitUw Superkrachten blijven werken voor de daarvoor betaalde betaalperiode.

Van mij credit card wordt dus ook elke maand geld afgeschreven via badoo. Ik heb mijn account opgezegd. Dus ik kan niet meer bij de instellingen komen... Hoe stop ik de betalingen dan?????

Clark ontzettend bedankt!

ik heb een vraag er staat bij mij leden die jouw willen ontmoeten als ik erop klikken staat er activeer je superkrachten? moet je er persé voor betalen voor dat tezien wie je wilt ontmoete?

ik heb een vraag er staat bij mij leden die jouw willen ontmoeten als ik erop klikken staat er activeer je superkrachten? moet je er persé voor betalen voor dat tezien wie je wilt ontmoete? ik wil erheen smse maar ik heb hi en die pakt geen enkel provider daar? en is het maar 1 malig?

Hallo mijn vraag is hoe zou ik mijn superkrachten kunnen aktieveren?
Het lieft via sms maar op welke nummer en wat moet er op staan?

Mvg

ik heb superkrachten gekocht euro 19.99 via paypal, inmiddels afgeschreven van mijn rekening
er gebeurd niks in mijn profiel, geen superkrachten, niks, nada noppes
wel wil badoo nogeens superkrachten aan me verkopen, wat is er met mijn eerste 19.99 gebeurt?

ik heb hetzelfde probleem word automatisch afgeboekt en weet niet hoe ik het kan stopzetten

hallo,

wel, ik betaalde 1maand superkrachten, zette het abonnement direct stop en verwijderde de betalingsgegevens en nog werd er de maand nadien weer geld afgehaald om superkrachten te verlengen.
dat terwijl mijn profiel gedeactiveerd was, ikzelf geen gebruik meer maakte van badoo, het abonnement had opgezegd en de betalingsgegevens al geruime tijd had verwijderd.
graag wil ik dat dit bedrag wordt terug gestort op mn rekening.
aangezien badoo er ongewild en ongevraagd geld kan vanaf halen, kunnen ze wellicht ook de fout recht zetten en het bedrag er ook weer op zetten..

klik op u foto dan instellingen dan betalingsinstellingen,dan kun je abonnement opzeggen en liefst u visa gegevens of betaal gegeven verwijderen, ik zou zeggen verwijder die handel. nooit meer voor datingssites of dergelijke betalen. of altijd de kleine letters lezen.

Goedemorgen Allen!
Laatst mijn profiel verwijderd, maar toch zijn de kosten voor "Superkrachten" afgeschreven van mijn rekening...
Wie weet hoe ik dit stop kan zetten??
Het schiet natuurlijk niet op dat men de profiel verwijderd en dan alsnog kosten doorbelast krijgt.
Zoiets zou in het systeem aangepast moeten worden --> profiel weg; alles STOP !!
Ik hoor het graag van iemand.
Alvast bedankt!


Met vriendelijke groet,
Jeffrey

Goedemorgen Allen!
Laatst mijn profiel verwijderd, maar toch zijn de kosten voor "Superkrachten" afgeschreven van mijn rekening...
Wie weet hoe ik dit stop kan zetten??
Het schiet natuurlijk niet op dat men de profiel verwijderd en dan alsnog kosten doorbelast krijgt.
Zoiets zou in het systeem aangepast moeten worden --> profiel weg; alles STOP !!

BTW... Ik heb via PayPal betaald en via de instellingen afmelden lukt ook niet!

Ik hoor het graag van iemand.
Alvast bedankt!


Met vriendelijke groet,
Jeffrey

Via iDeal betaald... :-S
Sorry....

hey jeffrey ik heb ooit terug een verwijderd acount terug kunnen activeren, ik weet wel niet meer hoe maar er is wel een oplossing denk ik. je kunt ook badoo contacteren maar die zullen u waarschijnlijk toch niet helpen. maar je kan altijd proberen. als je het niet lukt wil ik je wel proberen verder te helpen. succes


Bezoek Badoo Reviews over Badoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Badoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden