Alle mannen en vrouwen, die single zijn, eenzaam zijn, geen partner meer hebben, en die nog willen genieten van het leven zijn van harte welkom op Actief 50 dating. Deze unieke datingsite biedt je de mogelijkheid om geheel gratis, snel en eenvoudig lid te worden en gelijkgestemde mannen en vrouwen te ontmoeten. Je hoeft niet te vrezen dat men neer zal kijken op je. Alle gebruikers van deze site zijn net als jouw op zoek naar liefde, vriendschap en meer. Lijkt de site je interessant? Meld je dan vandaag gratis aan op Actief 50 dating. Je hoeft je op deze site ook niet druk te maken om je veiligheid en privacy. De beheerders van de site doen er namelijk alles aan om je een veilige en discrete online platform te bieden waar je over en weer berichten kan uitwisselen met andere gebruikers. Je hoeft dus niet te vrezen, dat je berichten plots op straat terug te vinden zullen zijn. De gegevens welke je ingeeft bij de inschrijving worden ook veilig opgeslagen. Deze zullen nooit, voor welke doeleinde dan ook, verstrekt worden aan derden. De site is verder zeer overzichtelijk en handig in gebruik. Als je eenmaal op de startpagina van de site bent kun je via het menu direct zien welke gebruikers online zijn, welke mannen en vrouwen op de site actief zijn. Je kunt ook zien waar je moet inloggen en aanmelden. Ook personen, die een beetje onhandig zijn met al het internet gebeuren zouden dus gemakkelijk gebruik kunnen maken van de diensten van de site.

Doelgroep

Actief 50 is een unieke datingsite welke speciaal is ontwikkeld voor mannen en vrouwen van 50 jaar en ouder. Ben je eenzaam, gescheiden, weduwe of weduwnaar en heb je weer eens behoefte aan nieuwe vriendschappen, een date, serieuze relatie en meer? Dan moet je zeker bij Actief 50 dating wezen. Lijkt de site je interessant en wil je ook een 50 plus date scoren? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op deze spannende 50 plus dating site.


Aanmelden

Een ieder, die interesse heeft in Actief 50 dating kan zich geheel gratis aanmelden op deze unieke 50 plus datingsite. Je kunt je aanmelden door te surfen naar de startpagina van de site en aldaar te klikken op het tabje 'meld je gratis aan'. Na hierop geklikt te hebben komt er een nieuwe webpagina tevoorschijn waarin je je persoonlijke gegevens kan invullen en een formulier waar je informatie, die betrekking heeft op je profiel, kan invullen. Denk bijvoorbeeld aan het invullen van je gebruikersnaam, werkende e-mail adres, wachtwoord naar keuze, en informatie welke betrekking heeft op het uiterlijk van je toekomstige partner. Na alle gegevens verwerkt te hebben kun je gerust klikken op het tabje voltooien'. Na het aanmeldproces succesvol doorlopen te hebben kun je meteen van start gaan met het vinden van je eigen actief 50 date.


Prijzen

Inschrijven bij Actief50 is geheel gratis. Nieuwe leden krijgen direct na de aanmelding automatisch een gratis account toegewezen. Met dit gratis account kun je 3 fotos plaatsen, interesseberichten versturen en onbeperkt door de profielen van gebruikers bladeren. Wil je echter gebruikmaken van alle mogelijkheden , zoals een 1 op 1 chat en persoonlijke berichten versturen naar andere leden, dan betaal je eenmalig een bedrag van 24,50 euro. Voor dit bedrag sta je onbeperkt , zolang als je wenst, ingeschreven met een volledig lidmaatschap. Deelname kost je dus nooit meer dan 24,50 euro.


Zoekfunctie

Vanwege de veelheid aan interessante mannen en vrouwen kan het best een uitdaging worden op de site om een match te vinden welke voldoet aan al je eisen. Gelukkig heeft de site ook een zoekfunctie welke je kan helpen om een geschikte date te vinden. De zoekfunctie tref je aan onder het kopje 'vind je date'. In dit formulier vul je in of je op zoek bent naar een man of een vrouw en in welke leeftijdsklasse deze moet zitten. Je kunt ook aangeven of je alleen profielen wil zien met foto. Na de gegevens verwerkt te hebben kun je klikken op het tabje 'zoek'. Je zal dan een overzicht voorgeschoteld krijgen van mogelijke matches waarmee je contact kunt opnemen.


Contact gegevens

Ben je al lid van Actief 50 dating of ben je van plan lid te worden en zijn er enkele vragen en of onduidelijkheden? Dan kun je als eerst de informatie op de site doornemen. Je kunt dit doen door op de startpagina van de site, in het menu, te klikken op het tabje 'info'. Heb je nog geen antwoord op je vraag, dan kun je ook gerust contact opnemen met de klantenservice van Actief 50 door een e-mail te sturen naar [email protected]. De klantenservice medewerkers doen er alles aan om je berichten zo correct als mogelijk te beantwoorden.


Actief 50 Reviews

  llove and care

  llove and carellove and carellove and carellove and carellove and carellove and carellove and care

  Sterke punten
  llove and carellove and care

  Zwakke punten
  llove and carellove and carellove and carellove and care

  Bericht

  In het kopje Help berichten geplaatst maar antwoord krijgen ho maar!
  Slechte service.

  Zwakke punten
  Niet meedenkend met de klant

  NIET gratis

  In tegenstelling tot wat ze zeggen is deze site NIET gratis. Ze willen van alles van jou weten, maar je kunt er niets mee. (Zij wel) Totdat je betaalt. Dan pas kun je proberen contacten te leggen.

  Sterke punten
  Heb ze nog niet kunnen ontdekken omdat ik niet betaal. Maar ik vermoed een hoog percentage fake-profielen.
  Daarentegen is deze site niet duur (uit eten kost meer).
  En zijn andere sites (behalve knuz.nl) nog veel en veel slechter. En veel duurder.

  Zwakke punten
  1. Slechte zoekfunctie. Wat heeft het voor zin allerlei gegevens te verstrekken als je er vervolgens niet op kunt selecteren?
  2. De site onthoudt je selectiecriteria niet. Je kunt dus bij iedere zoekopdracht weer die waslijst invullen. Gelukkig niet zo groot, zie bovenstaande.
  3. Geen mogelijkheid tot 'bewaren'. Ik hou zelf dus maar een excel file ernaast om potentieel interessante profielen.
  4. Je krijgt berichtjes van profielen waarop je eigenlijk wilt reageren. Maar pas op: er staat bij dat de betreffende offline is. Duidelijk een robot of chatoperator dus.

  Discriminatie/Blokkade Na Invullen Formulier en 4 Gezichtsfoto's Upload

  Hallo mensen, ik heb een account op deze datingsite gemaakt door netjes een formulier in te vullen.. vervolgens 4 vereiste foto's van mijn gezicht
  geüpload in mijn profiel.. daarna zou ik moeten wachten op "goedkeuring"
  van de 4 gezichtsfoto's..
  Meteen nadat ik mijn 4 foto's had geüpload.. meteen daarna werd het onmogelijk
  om in mijn account in te loggen. De beheerder van deze website heeft dus blijkbaar
  op mijn huidskleur mij gediscrimineert en mij eraf gegooit zonder enige reden of enige activiteit.
  Heb meerdere malen naar hun emailadres een mail gestuurd voor antwoord maar krijg geen gehoor!
  De bevestiging van de inschrijving van mijn account heb ik in mijn email account.
  Graag wil ik deze "datingsite" van blijkbaar een Hollandse racistische persoon rapporteren
  zodat hopelijk meerdere mensen hun klachten melden.
  Met vriendelijke groeten, Henk (goeduitziende man)

  Sterke punten
  uitlokken met een zogenaamde datingsite vervolgens discriminatie na invullen formulier en upload 4 gezichtsfoto's

  Zwakke punten
  reageert niet op mails! racistisch persoon beoordeelt op huidskleur!

  LANGDURIG

  IK BEN ZO OP EENS BLOKEERD IP HEDT NIKS GEDAAN ZUL MIJ WEER GOED ZETTEN

  Actief 50 blokkeert zonder opgaaf van redenen

  Anno 2015 is er nog niets veranderd. Ook ik heb geprobeerd een profiel aan te maken en werd op een blokkade van mijn ip-adres getrakteerd. Geen onvertogen woord in mijn profiel, dus hoe en waarom volslagen onduidelijk.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  IP-adres wordt zonder opgaaf van redenen geblokkeerd.

  onbeschofte behandeling

  met pijn en moeite een volledig profiel aangemaakt, word het profiel/account verwijderd en mijn ip geblokkeerd, zodat ik niet meer op de site kan. daarbij word niet netjes een mail gestuurd van hoe of wat, maar laten niets van zich horen. stuur ik een mailtje, met de vraag of er een probleem is met de site, word er gereageerd van dat mijn profiel niet passend was voor de site.nou, heb me rot gepiekerd wat er niet passend geweest was, maar kom daar niet echt achter. stuur deze mail voor uitleg: wens ik wel graag nadere uitleg, lijkt me wel zo netjes en buitendat komt het zeer ONPASSEND over (zeg ik het zeer netjes) , het zo maar te verwijderen, zonder daar een bericht over te sturen. wel graag reaktie terug van supervisor, want dit slaat nergens op. krijg geen reaktie terug en stuur nogmaals een mail: echt zeer onfantsoenlijk om niet netjes een reaktie terug te sturen met de reden van jullie aktie, nadat mensen een uitgebreid profiel hebben ingevuld, om die zo plotseling te verwijderen zonder netjes bericht. en dan nog het ip-adres blokkeren ook, waar zijn jullie mee bezig? als niet spoedig alles hersteld word, neem ik maatregelen en geloof me, weet zeer goed de weg om de klachten op het juiste adres te deponeren. uiteraard komt deze negative reklame voor jullie dan ook op google te staan. wacht het even af, maar niet te lang. groeten. krijg daarna deze reaktie terug: gaan daar verder niet over dicussieren, het is aan de redactie van actief 50 om te beoordelen of een profiel passend is en in dit geval waren we van mening dat mensen deze advertentie als niet gepast zouden ervaren. nou, wat is dat nu dus voor bla-bla gedoe, zeg gewoon eerlijk waar het om gaat, zodat ik weet wat ik verkeerd doe. ik had niets schunnigst of iets dergelijkst in mijn profiel staan. en over die blokkade werd ook niet gereageerd en ben nog steeds geblokkeerd. vind dus, dat de redaktie zeer onbeschoft bezig is en vind het onbegrijpelijk, dat zelfs een datingssite zo met mensen omgaat en het goede voorbeeld geven zoals het dus niet hoort. nou, die eikels van de redaktie moeten maar snel wat anders gaan doen, want ze weten dus niet, hoe ze met mensen behoren om tegaan. nou, deze site dus ook maar weer links laten liggen, zoals die vele andere fake-sites, buiten uiteraard die enkele die wel serieus en goed zijn. succes luitjes

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  hoe omtegaan met mensen

Bezoek Actief 50

Schrijf een review