Nieuwste Datingsites

Reviews en Ervaringen over ChatApp

(50% aanbevolen)

ChatApp

ChatApp is een erotische mobiele app en webpagina voor iedereen die dagelijks op zoek is naar een erotische date of online sex afspraak. Iedereen boven de 18 jaar kan zich hier aanmelden en op zoek gaan naar een erotische date. Wat kun je van deze nieuwe Chat App verwachten? ChatApp is een leuke nieuwe manier om snel en mobiel in contact te komen met verschillende mensen die op zoek zijn naar een date. Je kunt dus zowel thuis als onderweg, maar ook op je werk op zoek naar een leuke man of vrouw. Geniet nu van een Gratis aanmelding en Gratis berichten!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Novamora

(50% aanbevolen)

Novamora

Gun je seksleven een boost! | Novamora.nl

Via Novamora vind je Singles en Stellen die hetzelfde willen als jij! Gun je seksleven een boost en schrijf je in op Novamora.nl | Spannende dates zonder verplichtingen!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over MeetMe.com

(50% aanbevolen)

MeetMe.com

MeetMe

Ontmoet en chat met nieuwe mensen en maak lol. Helemaal gratis!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Knoeters

(50% aanbevolen)

Knoeters

knoeters.net

Een gezellige chatbox met leuke uitbreidingen zoals webcams en emoticons.


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over TijdlozeLiefde

(50% aanbevolen)

TijdlozeLiefde

50 Plus dating en jong van geest – Tijdloze Liefde

Tijdloze Liefde is een site voor een serieuze match tussen een eigentijdse vrouw vanaf 50 jaar die jong van geest is en een levenspartner zoekt vanaf 35 jaar
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Todayte

(50% aanbevolen)

Todayte

Todayte – Snel leuk en spannend contact met Nederlandse vrouwen

Todayte is een datingwebsite voor mensen die makkelijk een (sex)date af willen spreken. Het is niet alleen mogelijk om te mailen met de personen op de website. Ook kan er via WhatsApp en SMS gecommuniceerd worden.

Dit zorgt ervoor dat je overal en altijd kunt antwoorden wat weer resulteert in een snellere sexdate. Het leggen van contact is op Todayte ook altijd gratis. Kijk snel welke leuke mensen er al aanwezig zijn.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over AdultCupidon

(50% aanbevolen)

AdultCupidon

Sex, chickies, dates en one-night stands, alles is mogelijk op Adultcupidon.com. Hier zijn de meest ondeugende vrouwen en ze zijn allemaal op zoek naar mannen. Er zijn geen kosten aan verbonden om je aan te melden. Dit is een veilige, slimme en anonieme manier om mensen te ontmoeten en gemakkelijker en goedkoper dan uitgaan. Registreer je nu bij Adultcupidon en laat al uw dromen werkelijkheid worden.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Meulengraaf en De Ruijter

(50% aanbevolen)

Meulengraaf en De Ruijter

Meulengraaf en De Ruijter Exclusive Matchmaking

Ben jij geslaagd in het leven, maar heb je minder succes in de liefde? Zou je graag het geluk met iemand willen delen en komt 'de ware' maar niet op je pad? Voor mensen met een exclusieve levensstijl valt het vaak niet mee een gelijkgestemde te vinden. De lat ligt hoog want bijzondere mensen hebben nu eenmaal bijzondere wensen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over DPS Partnersearch

(50% aanbevolen)

DPS Partnersearch

Kies voor een fijn nieuw leven met de best passende partner.

We gaan er vanuit dat de meesten weten hoe het voelt om gelukkig te zijn met een partner. Is dat bij u door een scheiding of overlijden alweer enige tijd geleden, dan kan dit het moment zijn om het opnieuw te willen - en leren - beleven. Door het een kans te geven en weer toegankelijk te zijn voor die speciale persoon die je graag zou willen ontmoeten.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Pelletsa

(50% aanbevolen)

Pelletsa

Pelletsa - Nieuwerkerk aan den IJssel

Wens je advies en hulp bij het vervullen van je verlangen naar een partner?
Zoek je inzicht en advies bij relationele vragen?
Heb je behoefte aan inspiratie, zingeving, begrip?
Wil je een klankbord of onverdeelde aandacht voor jezelf?
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Personal Matchmaker

(33.3% aanbevolen)

Personal Matchmaker

Exclusive matchmaking - Personal Matchmaker

Personal matchmaker is dé high end offline matchmaker met een zeer groot netwerk van interessante, ondernemende, succesvolle en aantrekkelijke singles.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Harvard International

(50% aanbevolen)

Harvard International

We are specialized in what we do and top of our field with a wealth of experience in matching men and women of affluence and influence. The quality of our people is the cornerstone of our ability to serve our clients. Our work is founded on a rigorous understanding of every client. Building on the foundations of our long heritage enables us to deliver this level of high performed services. We deliver a level of service that a very few can match.


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over MoslimDatingsite

(50% aanbevolen)

MoslimDatingsite

Nederland telt bijna 1 miljoen moslims. Veel moslims en moslima's zijn single en op zoek naar een partner. Ben jij moslim en wil je daten met andere moslims? Kijk voor een overzicht van moslim datingsites op deze website.

Lees verder »

Reviews en Ervaringen over InstantSekscontact

(50% aanbevolen)

InstantSekscontact

Instantsekscontact.nl | Direct seks contact met alle leden

Zin in een spannend of geil gesprek? Schrijf je nu gratis in!

Dating
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over SafeDatingNetworks.com

(50% aanbevolen)

SafeDatingNetworks.com

SafeDatingNetworks.com is een datingsite voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder die op zoek zijn naar een leuke date, serieuze relatie of nieuwe vriendschap. Gebruikers kunnen op een eenvoudige manier snel in contact met elkaar. Op basis van gemeenschappelijke interesses, eigenschappen en voorkeuren worden gebruikers aan elkaar gekoppeld. De datingsite heeft een groot ledenbestand en daarom zal je met gemak een leuke date vinden.

Wacht daarom ook niet langer om je aan te melden bij deze leuke datingsite. Inschrijven is helemaal gratis.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over CheatNow

(12.5% aanbevolen)

CheatNow

De datingsite CheatNow.com wordt gezien als de meest spannende en sexy hangout op het internet voor jong en oud. Men kan op deze site onder andere terecht voor spannende avontuurtjes, erotische afspraakjes en meer. De gebruikers op deze site zitten vol ondeugende fantasieën. Er zijn op deze site een aantal expliciete interessante foto's en gebruikers hebben de mogelijkheid om in een veilige en betrouwbare omgeving te flirten met gelijkgestemden.

Het aanmelden op deze site is geheel gratis. Men kan dus kosteloos op zoek naar de perfecte match. Alleen voor het versturen van berichten wordt een kleine financiële vergoeding gevraagd in de vorm van credits. Het kan wel eens voorkomen, dat men zich afvraagt of er alleen echte profielen op deze site te vinden zijn. Op CheatNow zijn er zowel echte profielen als entertainment profielen te vinden. De entertainment profielen zijn fictieve profielen waar gebruikers helaas niet fysiek mee kunnen afspreken.

Op CheatNow zijn er veel singles die op zoek zijn naar spannend erotisch contact. Dit geeft gebruikers de mogelijkheid om een seksdate te plannen met een andere gebruiker, men kan onschuldig online flirten of op zoek gaan naar een langdurige vaste seksrelatie. Het enige wat men in dit geval moet doen is een dating profiel aanmaken. Na een profiel aangemaakt te hebben, kan men snel en eenvoudig op zoek naar de perfecte match, die vooral aan de interesse, voorkeuren en eisen van de gebruiker voldoet.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over RegioMatches

(50% aanbevolen)

RegioMatches

Op Regio Matches hebben personen de mogelijkheid om te flirten met andere personen. Deze website biedt haar leden namelijk een online platform waar men kan communiceren met andere personen in een veilige en betrouwbare omgeving. Elke persoon vanaf 18 jaar kan op deze site terecht voor het vinden van erotisch contact met andere leuke vrouwen, mannen en of stellen. Men kan dan op deze manier spannende avonturen beleven. Personen die dus op zoek zijn naar een leuke seks afspraakje moeten een profiel aanmaken op deze site om zo snel als mogelijk een date te scoren. Het aanmaken van een profiel op deze site is geheel gratis.

Nadat geïnteresseerden zich eenmaal hebben aangemeld op de site, hebben zij de mogelijkheid om een gratis profiel aan te maken, deze van informatie en foto's te voorzien en men kan op zoek naar andere gebruikers. Op deze site zijn er zowel echte als entertainment profielen. Dit biedt gebruikers de garantie, dat ze zeer zeker aan hun trekken zullen komen op deze site. Verder wordt heel voorzichtig omgegaan met persoonsgegevens van gebruikers. Discretie en betrouwbaarheid worden heel hoog in het vaandel gehouden op deze site en persoonlijke informatie van gebruikers wordt niet gedeeld met derden.

Het is gebruiker niet toegestaan om een profiel aan te maken voor anderen, deze over te dragen en/of anderen gebruik te laten maken van het profiel. Wanneer mocht blijken, dat de gegevens van de gebruiker niet meer correct of volledig zijn, dan dient de gebruiker zijn gegevens zodanig aan te passen dat deze weer actueel zijn. Indien gebruikers onjuiste of onvolledige informatie over zichzelf verschaffen en wanneer de beheerders van de site vaststellen, dat de verstrekte informatie onjuist of onvolledig is, kan men het account beëindigen of opschorten.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over SwipeOnline

(25% aanbevolen)

SwipeOnline

SwipeOnline is een Nederlandse contact site voor mannen, vrouwen en stellen, die op zoek zijn naar een spannende avontuur met andere personen. Voor het leggen van spannende contacten met andere personen, kan men geheel gratis een account aanmaken op deze site en eventueel een spannende date aan de haak slaan. Om lid te worden van deze site moet men de minimale leeftijd van 18 jaar bezitten.

Nadat geïnteresseerden zich hebben aangemeld op deze site, hebben zij de mogelijkheid om een profiel aan te maken en verder aan te passen, foto's te plaatsen en andere gebruikers op te zoeken. SwipeOnline is te benaderen via elke device zoals een pc, laptop, notebook, handheld, mobiel telefoon (waaronder smartphones) en tablets. Elke nieuwe gebruiker heeft het voordeel, dat zij gratis de eerste vijf flirt berichten mogen sturen naar andere gebruikers. Hierna kan men tegen een kleine vergoeding in de vorm van credits contacten leggen met andere gebruikers.

Op deze site wordt aan gebruikers de gelegenheid geboden om op een moderne, frisse en dynamische manier contacten te leggen met andere personen. Dit doet men door de gebruikers een veilige en stabiele online platform te bieden, waar men op zijn of haar gemak spannende contacten kan leggen. Dit kan men doen door flirt en of normale berichten te versturen naar andere gebruikers.

SwipeOnline is gebruiksvriendelijk, veilig en betrouwbaar. Leden kunnen dus gerust spannende contacten leggen met andere gebruikers. Deze site is vooral vanwege de vele mogelijkheden voor haar gebruikers en haar betrouwbaarheid binnen een korte periode uitgegroeid tot één van de grootste online contact sites van de Benelux.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over FuckFinders

(50% aanbevolen)

FuckFinders

FuckFinders is een erotische contactsite waar je op een snelle en simpele manier in contact kunt komen met gelijkgestemden, die net als jou opzoek zijn naar een geile date, een affaire of gewoon ondeugend online flirten. Deze erotische datingsite is erg gebruiksvriendelijk, alles op de website is makkelijk te vinden. Met de zoekfunctie heb je de mogelijkheid om leuke mannen, vrouwen en stelletjes vinden. Hiermee kun je spannende afspraakjes maken en de dagelijkse sleur de kop in drukken.

De minimale leeftijd om gebruik te maken van deze erotische contactsite is 18 jaar. Voor mensen jonger dan deze minimale leeftijd wordt toegang tot deze erotische contactsite geweigerd. Let op: Sommige profielen op deze erotische dienst zijn fictief. Het doel van deze fictieve profielen is entertainment. Het is vanzelfsprekend niet mogelijk om fysieke afspraken te maken met fictieve profielen. Verspil jouw gekochte credits dus ook niet aan fictieve profielen op deze website!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over NymfoMoeders

(20% aanbevolen)

NymfoMoeders

NymfoMoeders is een erotische datingsite waar je snel leuke mensen kunt vinden voor een ondeugende afspraakjes. Als je op zoek bent naar geile moeders dan ben je bij NymfoMoeders op het juiste adres. Je bent zeker niet de enige die op zoek is naar spannende seks online. Je zal daarom zeker een leuke date vinden op NymfoMoeders. Hier kun je altijd discreet en anoniem online daten. Je kunt op een zeer makkelijke manier in contact komen met andere gebruikers.

De minimale leeftijd om gebruik te maken van deze erotische contactsite is 18 jaar. Voor mensen jonger dan deze minimale leeftijd wordt toegang tot deze erotische contactsite geweigerd.

Aanmelden is helemaal gratis. Schrijf je daarom snel in op NymfoMoeders en ontdek wie er bij jou in de buurt is voor een geil afspraakje.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over SexmatchApp

(50% aanbevolen)

SexmatchApp

Ben je die contactsites ook zo beu die veel beloven maar niks waarmaken? Enkel berichtjes sturen zonder leuke snaps? Meld je dan nu aan voor SexMatchApp.nl. SexMatchApp.nl is discreet foto's en berichtjes sturen naar duizenden spannende vrouwen in Nederland en België, een band opbouwen en deze verzilveren met heerlijke geil sexcontact. Op SexMatchApp.nl vullen praatjes uiteindelijk wel gaatjes. Waar wacht je nog op? Beantwoord snel de hierboven gestelde vragen en begin nu de geile en discrete ontdekkingsreis van je leven!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Sex Klik

(50% aanbevolen)

Sex Klik

Sexklik.nl - Klik en date


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Altijd-Zin

(25% aanbevolen)

Altijd-Zin

Heb jij ook altijd zin in sex? Meld je dan aan


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over SwingMembers

(66.7% aanbevolen)

SwingMembers

Hét nieuwste social media platform voor zowel beginnende als gevorderde swingersstellen die in een beschermde en veilige omgeving contact willen leggen met andere gelijkgestemde stellen. SwingMembers is uitsluitend toegankelijk voor stellen en voor stellen alléén!
Er is heel bewust gekozen dat alleen stellen zich kunnen aanmelden omdat swingen een activiteit is die je samen onderneemt.

De sterke punten van SwingMembers

Social media platform volledig ingericht voor Swingers stellen
Gevalideerde aanmelding, alle aanmeldingen worden telefonisch gevalideerd
Uitgebreide profielen met zoekfunctie
Géén fakeprofielen, 100% echte profielen
Jullie eigen tijdlijn voor het delen van jullie activiteiten inclusief realtime foto’s en filmpjes
Aansluiten bij groepen die jullie interessant vinden, of maak zelf groepen aan
Een instant-messenger om andere stellen direct te kunnen aanspreken
Stuur berichten, openbaar of privé
Uitgebreide speeddates
Zeer geschikt voor swingers die kennis willen maken met deze mooie levensstijl
Dagelijks melden zich nieuwe stellen aan waar jullie mee in contact kunnen komen
Het aanmaken van een profiel is helemaal Gratis en uiteraard geheel vrijblijvend !

Dit is slechts een greep uit alle mogelijkheden die SwingMembers jullie biedt, meldt jullie dus snel aan!
Gebruik de button hieronder en maak jullie gratis profiel aan!

Lees verder »

Reviews en Ervaringen over oHallo

(50% aanbevolen)

oHallo

oHallo - Dé datingapp voor christelijke singles


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Date the Doctor

(50% aanbevolen)

Date the Doctor

Date the Doctor - De datingsite voor medisch professionals!

Ben jij single en medisch professional? Vind een leuke date met andere singles uit de medische sector op date the doctor. Betrouwbaar, veilig en geverifieerde members.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Dating ouders

(50% aanbevolen)

Dating ouders

Dating ouders - Relatie site voor alleenstaande vrouwen en mannen

Datingsite voor alleenstaande ouders. Onze vrouw zoekt man relatie zoeker vind snel single vrouwen of vrijgezellen mannen die nieuwe contacten zoeken.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Ichthusdate

(50% aanbevolen)

Ichthusdate

Ichthusdate.nl de Christelijke contactsite van Nederland


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Power Dating

(66.7% aanbevolen)

Power Dating

Online Daten

Online Daten
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Diamond Dates International BV

(50% aanbevolen)

Diamond Dates International BV

Personal matchmaker | Diamond Dates International BV

Exclusief relatiebureau dat zich met high end matchmaking richt op singles uit het hogere segment. De meest prestigieuze personal matchmaker om de liefde van uw leven te vinden.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Samen Christen

(50% aanbevolen)

Samen Christen

Christelijke datingsite SamenChristen

De christelijke datingsite met de meeste ervaring. Schrijf je gratis in, en ontmoet vandaag nog christelijke singles uit heel Nederland.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Motor Dating

(50% aanbevolen)

Motor Dating

Motor-Dating.Com de motor-dating site van Nederland

Motor-Dating.Com de motor-dating site van Nederland! Ontmoet hier andere motor-rijders om samen eens iets af te spreken!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Katholiek dating

(50% aanbevolen)

Katholiek dating

Katholieke datingsite voor Nederland en België | Katholiek dating

Katholiek dating is een nieuwe datingsite speciaal voor katholieken die op zoek zijn naar een levenspartner.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over AlleenStaande-Mamas.nl

(50% aanbevolen)

AlleenStaande-Mamas.nl

Inschrijven | AlleenStaande-Mamas.nl

Alleenstaande-Mamas.nl is de ontmoetingsplaats voor alleenstaande mama's (en papa's) in Nederland die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie

date
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Homo's uit Holland

(50% aanbevolen)

Homo's uit Holland

homosuitholland.nl

homosuitholland.nl
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Gay BDSM

(50% aanbevolen)

Gay BDSM

Gay BDSM | Homoseksuele BDSM Ervaringen!

Als je op zoek bent naar een date hoef je niet langer verder te kijken. Op BDSM Dating vind je alle mannen met wie je een spannende date kunt beleven., Gay-BDSM

Homodating
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Sex4Shemales

(33.3% aanbevolen)

Sex4Shemales

Sex4Shemales.nl

Sex4Shemales
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over G-Dating

(50% aanbevolen)

G-Dating

Inschrijven | G-Dating.nl

www.G-Dating.nl, dé datingsite voor homo's en lesbiennes. Schrijf je gratis in!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Kleinemensen-Dating

(50% aanbevolen)

Kleinemensen-Dating

Inschrijven | Kleinemensen-Dating.nl

Kleinemensen-Dating.nl, dé datingsite voor kleine mensen
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Langemensen-Dating

(50% aanbevolen)

Langemensen-Dating

Langemensen-Dating is dé datingsite voor lange mensen. Op Langemensen-Dating heb je de mogelijkheid om in een vertrouwde omgeving op een rustige en veilige manier op zoek naar nieuwe vriendschappen en relaties.

Het inschrijven is helemaal gratis. Zodra je bent ingelogd, kun je meteen op zoek naar een leuke leden die voldoen aan jouw zoekprofiel.

Het contact kun je eerst rustig opbouwen door eerst met elkaar te mailen en/of chatten. Dit kan geheel op jouw eigen tempo. Door contact te hebben via Langemensen-Dating blijf je anoniem zolang jij dat wenst. Dat betekent dat jij dus de touwtjes in handen hebt. Jij bepaalt wanneer je toe bent aan een eventuele afspraak in persoon.

De datingsite is gericht op iedereen van 18 jaar en ouder die op zoek is naar een date, relatie of vriendschap. Je komt snel en gemakkelijk in contact met andere leden, op basis van opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren.

Kortom:
Leuke datingsite speciaal gericht op lange mensen of mensen die graag met lange mensen willen daten!
Je kunt berichten sturen naar andere leden
Je kunt een eigen profiel aanmaken en foto's uploaden
Je hebt toegang tot alle profielen en hoofdfoto's
Je kunt zoeken en gevonden worden op alle datingsites van Safe Dating Networks.
Veilig en betrouwbaar online daten.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Lisa18

(50% aanbevolen)

Lisa18

Iedereen heeft seksuele fantasieën en op Lisa18 kun je deze laten uitkomen. Lisa18 is een erotische datingsite waar je snel en gemakkelijk gelijkgestemden te vinden. De service is anoniem en discreet, daarom kun je open zijn als je wilt. Heb je zin een gepassioneerde nacht met een of zelfs meerdere gebruikers of nieuwe spelletjes met je partner ontdekken? Misschien wil je gewoon een keer ondeugend met iemand online flirten? Lisa18 vindt dat fantasieën een normaal onderdeel zijn van onze seksualiteit. Daarom vind je hier gemakkelijk gelijkgestemden voor vrijblijvend spannende afspraakjes.

De minimale leeftijd om deze websites te gebruiken is 18 jaar. Ben je jonger dan 18 jaar oud, dan wordt jou de toegang tot deze erotische datingsite geweigerd.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over ContactGarantie

(33.3% aanbevolen)

ContactGarantie

100% Contact Garantie | Contactgarantie.nl

100% Contact Garantie | Contactgarantie.nl brengt jou in contact met de leukste, mooiste en lekkerste vrouwen van Nederland.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over XLchat

(87.5% aanbevolen)

XLchat

XLchat Gratis chatten met vreemden.

Gratis chatten zonder registratie of zonder gedoe! kom snel chatten met vreemden of bekenden.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over VindEenDate.online

(33.3% aanbevolen)

VindEenDate.online

Zoek een date in de buurt - vindeendate.online


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over LoveBorrel

(66.7% aanbevolen)

LoveBorrel

Single events | voor als je opzoek bent naar liefde | loveborrel

Ontmoet veel singles tijdens onze single events.Tijdens onze single events leer je andere kennen op een laagdrempelige manier. Kom jij ook?
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Socialsekscontact

(20% aanbevolen)

Socialsekscontact

SocialSekscontact – Rijpe vrouwen uit jouw buurt zoeken mannen voor seksueel contact


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over GelukkigVerliefd

(50% aanbevolen)

GelukkigVerliefd

Van harte welkom bij Gelukkig Verliefd

Gelukkig Verliefd is HET relatiebureau voor de man, op zoek naar de vrouw van zijn leven.

Een leuke vrouw die bij je past. Ze loopt ergens rond, maar hoe o...
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over DTNG

(50% aanbevolen)

DTNG

DTNG. is kwalitatieve matchmaking op maat. Om de juiste date te vinden is het belangrijk dat we je persoonlijke wensen en voorkeuren leren kennen.

Na je aanmelding op de website nemen we binnen 24 uur telefonisch contact met je op en plannen we een persoonlijk gesprek. Om voor jou de perfecte match te vinden zijn we benieuwd wie je bent, waar je voor staat en wat je zoekt in een relatie.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Relatiebureau Nederland

(50% aanbevolen)

Relatiebureau Nederland

Relatiebureau Nederland – adviseert en bemiddelt singles!

Ervaar professionele matching en begeleiding door professionele en gediplomeerde matchingcoaches
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over JADERUNE.com

(50% aanbevolen)

JADERUNE.com

FREE Online Christian Filipina Dating Site

Find
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over RU2

(50% aanbevolen)

RU2

The Right Link B.V. werkt samen met meerder affiliate marketing systemen, dat betekent dat jouw profiel op meerdere website URl's zal worden aangeboden. Dit vergroot de kans op leuke flirt contacten.

Lees verder »

Reviews en Ervaringen over SoCougar

(50% aanbevolen)

SoCougar

ReserveCougar - Dating met Cougars
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Affairland

(50% aanbevolen)

Affairland

Affairland: buitenechtelijke ontmoetingen en relaties

De Affairland website geeft u toegang tot een brede gemeenschap van mannen en vrouwen die hebben besloten om hun sentimentele en sexuele leven meer pit te geven.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over GayDateSpot

(33.3% aanbevolen)

GayDateSpot

Gaydatespot.nl is een contact site voor mannen die een spannend contact of avontuur zoeken. Door je snel GRATIS aan te melden op gaydatespot.nl kun je snel zelf contact leggen met leuke mannen. Het aanmaken van een account op gaydatespot.nl is 100% GRATIS. Nadat je bent ingelogd, kun je snel je profiel compleet maken. Denk hierbij aan een aantrekkelijke foto van jezelf. Profielen met een foto hebben immers sneller contact. Snel contact maken op gaydatespot.nl kun je al door het versturen van (flirt) berichten..
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Rencontre rondes

(50% aanbevolen)

Rencontre rondes

Rencontre rondes : rencontres pour les femmes rondes et les hommes qui apprécient leurs formes


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Meetic Love Your Imperfections

(50% aanbevolen)

Meetic Love Your Imperfections

Rencontre avec Meetic : site de rencontres et chat pour célibataires

Plus de célibataires inscrits, c’est plus de chances de faire une belle rencontre ! Meetic, le site de rencontre n°1 en Europe : annonces, chat, vidéo
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Bakeca Incontri Roma

(50% aanbevolen)

Bakeca Incontri Roma

Bakeca Incontri Roma : la bacheca di annunci di incontri gratuiti

Annunci gratuiti per chi vuole cercare e trovare incontri nella tua città
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Singles.it

(50% aanbevolen)

Singles.it

Singles.it sito di incontri online chat per single

Singles.it sito di incontri online chat per single. Iscrizione gratuita! Cerca nella tua città la tua anima gemella ora!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over ShemaleSexmatch

(50% aanbevolen)

ShemaleSexmatch

ShemaleSexMatch.nl | Als je eens iets anders wil!

Op ShemaleSexMatch.nl kun je lekker flirten met jouw matches. Ben jij open-minded? Leg dan geil contact met de sexy lady boys en MATCH!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over MatureMatch

(16.7% aanbevolen)

MatureMatch

MatureMatch is een erotische datingsite waar je terecht kunt voor een spannende online flirt of een seksdate. Op deze website vind je makkelijk en snel een leuke man, vrouw of koppels die net als jij op zoek zijn naar meer passie en avontuur in hun leven. Omdat er op deze website veel gelijkgestemden te vinden zijn, vind je hier snel een geile date. Op MatureMatch vind je vrouwen met veel ervaring! Elke dag melden nieuwe leden zich aan om een spannende date te vinden. Er zijn dus altijd voldoende leuke mensen om mee te praten en af te spreken.

Nadat je bent aangemeld, kun je direct gebruik maken van de handige zoekfunctie om leuke leden te vinden en hun profielen te bekijken. De minimale leeftijd om gebruik te maken van deze erotische contactsite is 18 jaar. Voor mensen jonger dan deze minimale leeftijd wordt toegang tot deze erotische contactsite geweigerd. Aanmelden bij deze erotische datingsite is helemaal gratis. Wacht dus niet langer en schrijf je snel in!

Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Bumble

(50% aanbevolen)

Bumble

Bumble

Connecten is nog nooit leuker, veiliger of cooler geweest. Bumble toont je de mensen die jij wilt zien en verbind je va een gemeenschappelijke 'ja' door naar rechts te schuiven. Bumble verhelpt dat ongemakkelijke gevoel nadat een match is gemaakt, en zet de toon waar goede gesprekken beginnen.

De dames zetten altijd de eerste stap, en als zij binnen 24 uur niets aan haar nieuwe contact zegt, dan verdwijnt deze connectie voorgoed!

Voor same sex-contacten, of vriendschappen, zal één van twee personen de eerste stap moeten zetten, anders verdwijnt die connectie voorgoed.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over MijnSMcontacten

(25% aanbevolen)

MijnSMcontacten

Als je op zoek naar extreme seks en spannende contacten bij jou in de buurt, dan zit je goed bij MijnSMcontacten helemaal op het juiste adres. Ben je op zoek naar meer spanning in je leven, maar wil je meer dan normale sex? Ben je op zoek naar een uitdaging en houd je ervan om te experimenteren? Zoek dan niet verder, want MijnSMcontacten heeft wat je zoekt. Op deze erotische contactsite vind je mannen en vrouwen die graag hun grenzen willen verleggen.

Elke dag komen er nieuwe leden bij en daardoor is er dus altijd wel iemand om mee af te spreken. Op basis van jouw profielinstellingen ontvang je matches, maar hebt ook de mogelijkheid om zelf te zoeken. De minimale leeftijd voor deelname aan MijnSMcontacten is 18 jaar. Ben je jonger dan 18 jaar oud? Dan wordt jou de toegang tot deze erotische datingsite geweigerd. Inschrijven is helemaal gratis. Meld je dus snel aan en ontdek wie er bij jou in de buurt is voor een spannend afspraakje.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over MijnFlirtContact

(50% aanbevolen)

MijnFlirtContact

Als je op zoek bent naar anoniem en discreet online flirten dan zit je bij MijnFlirtContact helemaal goed. Hier vind je de stoutste vrouwen en mannen van heel Nederland! Op deze website vind je eenvoudig en snel een leuke man, vrouw of koppels die net als jij op zoek zijn naar meer passie en avontuur in hun leven. MijnFlirtContact is de spannendste datingsite van Nederland. Dagelijks melden nieuwe leden zich aan om een spannende date te vinden. Er zijn dus altijd voldoende leuke mensen om mee te praten. Meld je dus snel aan en ontdek wie er bij jou in de buurt zit.

Zodra je staat ingeschreven heb je de mogelijkheid om direct gebruikt te maken van de zoekfunctie om leuke leden te vinden en hun profielen te bekijken. De minimale leeftijd om gebruik te maken van deze erotische contactsite is 18 jaar. Als je jonger bent dan 18 jaar oud wordt jou de toegang tot deze erotische datingsite geweigerd. Inschrijven op deze online datingsite is helemaal gratis. Alle nieuwe leden ontvangen op dit moment drie gratis berichten van MijnFlirtContact . Als je bent ingelogd bij MijnFlirtContact heb je de mogelijkheid om geheel gratis profielen te zoeken op de website, gratis profielen en foto’s te bekijken en beoordelen. Tevens kun je gratis berichten ontvangen en ontvangen berichtjes lezen. Wacht dus niet langer en schrijf je snel in!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over BDSM Chat

(50% aanbevolen)

BDSM Chat

BDSM Chat - Free BDSM Chat Rooms & Videos

BDSM Chat offers free adult chat rooms for fetish and bondage lovers. Chat with other members and join one of the many BDSM chat groups or send private email and IM.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over RijpeFlirtClub

(25% aanbevolen)

RijpeFlirtClub

Kom in contact met rijpe vrouwen bij jou in de buurt!

Vandaag nog een spannend contact? Meld je nu gratis aan! Beantwoord de vragen hierboven en binnen 1 minuut kan je van start!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over SexySingles

(14.3% aanbevolen)

SexySingles

Deze datingsite is voor mannen, vrouwen en stellen van 18 jaar of ouder die op zoek zijn naar spannende contacten. Dagelijks schrijven honderden nieuwe deelnemers zich bij ons in. Inschrijven is gratis! Eenmaal ingeschreven kan je profielen bekijken, je eigen profiel aanmaken en foto's toevoegen, tevens bepaal jezelf wie jouw foto's wel of niet mogen zien.

Wanneer je een iemand vind die je leuk vind kan je contact opnemen door een privébericht te sturen of direct de live chat te starten.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over SexMetSpoed

(50% aanbevolen)

SexMetSpoed

Sexmetspoed - Vind snel en makkelijk sexcontact bij jou in de buurt

Heb je zin in een gezellige flirt of ben je meer op zoek naar een spannend contact? Het kan allemaal op Sexmetspoed, en zo anoniem als je zelf wilt! Hier vind je de leukste mannen en vrouwen die net als jij op zoek zijn naar passie en avontuur in hun leven. Het leven is tenslotte kort, geniet er dus van! Elke dag komen er nieuwe gelijkgestemden bij, zorg dat je niks mist en meld je nu ook snel aan bij Sexmetspoed. Je kan dan direct profielen bekijken en gebruik maken van de zoekfunctie.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over SeksProfielen.com

(50% aanbevolen)

SeksProfielen.com

Seksprofielen.com is een contact site voor mannen, vrouwen en stellen die spannend contact of avontuur zoeken. Wil je zelf contacten leggen, dan dien je een profiel aan te maken en deze eventueel van foto's te voorzien. Het aanmelden (het aanmaken van een account) op Seksprofielen.com is 100% gratis. Eenmaal aangemeld kun je als gebruiker contact zoeken met andere gebruikers door middel van het versturen van (flirt) berichten. Als nieuwe gebruiker kun je gratis 5 flirt berichten versturen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over SecretAffaire

(50% aanbevolen)

SecretAffaire

Secret Affaire : buitenechtelijke ontmoetingen, vreemdgaan en overspel

Secret Affaire : ontmoetingsdienst tussen gehuwde volwassenen of als koppel.

Rekenmachine percentages
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Meisje Zoekt Man

(50% aanbevolen)

Meisje Zoekt Man

Welkom op MeisjeZoektMan.nl

Wanneer u wilt reageren dient u zich eerst aan te melden.
U kunt dan Credits kopen door middel van Ideal, per Telefoon of PaySafe card.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over FlirtMet40Plus

(33.3% aanbevolen)

FlirtMet40Plus

Heb je zin in een gezellige flirt of ben je meer op zoek naar een spannend contact? Het kan allemaal op Flirtmet40plus, en zo anoniem als je zelf wilt! Hier vind je de leukste mannen en vrouwen die net als jij op zoek zijn naar passie en avontuur in hun leven. Het leven is tenslotte kort, geniet er dus van! Elke dag komen er nieuwe gelijkgestemden bij, zorg dat je niks mist en meld je nu ook snel aan bij Flirtmet40plus. Je kan dan direct profielen bekijken en gebruik maken van de zoekfunctie.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Babbelen.nl

(50% aanbevolen)

Babbelen.nl

Babbelen.nl - Gratis chatten met vreemden.

Babbelen.nl is een gratis chatbox voor mensen uit Nederland en België. Kom gezellig chatten met vreemden en ontmoet andere mensen uit Nederland en België.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Kletsen.com

(50% aanbevolen)

Kletsen.com

Chatten op Kletsen.com is gratis chatten met vreemden

Gratis chatten en nieuwe vrienden maken doen je op Kletsen.com - De chat voor Belgie en Nederland
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over KomChatten

(50% aanbevolen)

KomChatten

KomChatten - chat gratis en gezellig

Op KomChatten kun je gratis chatten met webcam en gratis een profiel aanmaken. Kom in contact met mensen of zoek een leuke date!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over ChattenmetVreemden

(50% aanbevolen)

ChattenmetVreemden

Chatten met Vreemden - Chatten met vreemden


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over GratisChat

(50% aanbevolen)

GratisChat

Gratis Chat | Chatten met vreemde mannen & vrouwen!

Op zoek naar leuk contact? Via online chat kan je leuke man of vrouw ontmoeten. Spannend en gezellig op zoek naar een date.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over ChatXL

(66.7% aanbevolen)

ChatXL

Op ChatXL hebben jongeren de mogelijkheid om in een gezellige en veilige omgeving te chatten met andere jongeren. Op die manier leren ze niet alleen andere leuke personen kennen, maar maken ze ook nieuwe vriendin. Het chatten op deze site kan met of zonder account. Indien men in het begin bijvoorbeeld niet veel wilt prijsgeven over zichzelf, dan kan men aan de slag zonder zich te registreren. In een later stadium kan men alsnog een account aanmaken.

Op deze site hebben gebruikers de garantie, dat ze in een veilige online omgeving chatten. Zowel op het forum als in de chatbox zijn de moderators actief. Zij houden de chatomgeving zo veilig en gebruiksvriendelijk als mogelijk. Ondanks dit gegeven kan het weleens voorkomen, dat bepaalde personen zich anders doen voorkomen dan ze in werkelijkheid zijn. Het is daarom raadzaam, dat gebruikers niet zomaar persoonlijke informatie aan vreemden geven.

Op deze site staat vooral het chatten centraal. Ondanks dit gegeven zijn er ook een aantal profielen en het form waar leden gebruik van kunnen maken. Voor vaste chatters is het in de meeste gevallen wel raadzaam om een account aan te maken. Hierdoor kan men beter de contacten onderhouden niet alleen, maar ook op de hoogte blijven van de laatste updates van vrienden en of kennissen. Indien men hier van af wit, dan kan men het profiel zeer eenvoudig verwijderen van de site.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over ChatPoint

(50% aanbevolen)

ChatPoint

ChatPoint - Jouw chat startpagina

ChatPoint is jouw persoonlijke startpagina op het gebied van chatten. Maak je keuze uit één van de vele online chat sites waar je gratis kunt chatten zonder registratie of kunt chatten met je eigen profielpagina. Beproef je geluk achter de ChatPoint fruitmachines of verover de jackpot tijdens een potje Bingo'en.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over ChatBabe

(50% aanbevolen)

ChatBabe

Chatbabe.be: De allergrootste gratis sexchat van Belgie!


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Dating Oost Singlecafé's

(75% aanbevolen)

Dating Oost Singlecafé's

Dating Oost is een relatiebureau met eigen datingsite, maar organiseert al sinds 2004 meerdere 40+singlescafe’s per maand in Oost-Nederland, waarbij vooraf aanmelden NIET nodig is en je ook géén lid hoeft te zijn van Dating Oost.

Iedere 40+single is welkom, mits netjes gekleed. De singlescafe’s zijn gericht om in je eentje gezellig uit te kunnen gaan en jij niet per se vrienden hoeft mee te vragen. Het is géén dating-event. Iedere gast wordt persoonlijk verwelkomd door Dating Oost bij de entree. Dit voelt vertrouwd en stelt gerust.

Lees verder »

Reviews en Ervaringen over NMLK 40up

(50% aanbevolen)

NMLK 40up

Ontmoet nieuwe mensen. De grootste activiteiten- en uitgaanssite van Nederland : Nmlk40Up.nl

NMLK Nieuwe Mensen Leren Kennen is met meer dan 100 (kleinschalige) activiteiten de grootste activiteiten en uitgaanssite van Nederland.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over SexAfspraakjes

(33.3% aanbevolen)

SexAfspraakjes

Waarom kiezen voor Sexafspraakjes.nl?

Discreet en gratis aanmelden
Bekijk alle profielen compleet gratis!
Inclusief 5 gratis flirts
Vind snel een discrete date
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over EroProfile

(50% aanbevolen)

EroProfile

Eroprofile is een erotische datingsite waar mannen, vrouwen en stellen terecht kunnen om in contact te komen met andere mannen, vrouwen en of stellen. Op deze site kunnen gebruikers een free membership aangaan of een betaalde Gold membership. Gebruikers kunnen onder andere foto's en video's delen met andere leden, participeren in een community chat en of de webcam roulette. Gold Members hebben natuurlijk toegang tot meerdere functionaliteiten van de website. De gratis leden mogen bijvoorbeeld 20 privé berichten per dag sturen naar andere leden terwijl de Gold members als voordeel hebben, dat zij 100 privé berichten per dag mogen versturen naar andere gebruikers. Deze site is een internationale datingsite en is te benaderen in onder andere het Nederlands, Frans Spaans en Engels. Gebruikers hebben op deze site ook de mogelijkheid om een date op basis van locatie te zoeken. Om hier gebruik van te kunnen maken, kan men op de optie "locations" klikken, welke te vinden is op de home page van de site. Deze site telt ongeveer 493.833 leden, wat de kans op het vinden van een geschikte spannende date alleen maar groter maakt.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over GeilProfiel

(33.3% aanbevolen)

GeilProfiel

GeilProfiel - Wie date jij binnenkort?

GeilProfiel.nl is een erotische datingsite, bedoeld voor mensen van 18 jaar en ouder. Stellen, mannen en vrouwen kunnen hier op zoek naar spannende contacten. Het aanmelden op GeilProfiel.nl is gratis.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over KikProfielen

(50% aanbevolen)

KikProfielen

Profielen van KiK gebruikers

Op Kik profielen vind je profielen van mannen en vrouwen met een KiK profiel die op zoek zijn naar een flirt en/of een date. De leden van Kik profielen zijn onderverdeeld in: man zoekt vrouw, man zoekt man, vrouw zoekt man, vrouw zoekt vrouw en stel zoekt man/vrouw.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over T-Contacten

(50% aanbevolen)

T-Contacten

Ben jij op zoek naar sexy vrouwen met iets extra's? Zoek dan niet verder, want bij T-contacten zit je op de juiste plek. Hier vind je de lekkerste shemales die als geen ander weten hoe ze jou moeten verwennen!

De profielen op deze chatdienst zijn gedeeltelijk fictief. Het is niet mogelijk om fysieke afspraken te maken met deze fictieve profielen. De website van T-contacten kun je gebruiken op zowel computer als mobiele apparaten. Je kunt dus overal en altijd op zoek gaan naar een spannende date.

De minimale leeftijd om gebruik te maken van deze erotische contactsite is 18 jaar. Voor mensen jonger dan deze minimale leeftijd wordt toegang tot deze erotische contactsite geweigerd. Ben je toe aan iets nieuws? Schrijf je dan snel in en ontdek wat deze shemales jou te bieden hebben.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Secretflirtservice

(50% aanbevolen)

Secretflirtservice

Ben je op zoek naar een Secret Flirt bij jou in de buurt? Zoek dan niet verder want dan zit je helemaal goed bij SecretFlirtService. Hier vind je de stoutste vrouwen en mannen van heel Nederland! Dagelijks komen er nieuwe profielen bij, dus meld je snel aan en ontdek wie er bij jou in de buurt zit. SecretFlirtservice is een erotische datingsite waar je snel en gemakkelijk een leuke man, vrouw of stelletjes te vinden een spannende date of avontuurtje.

Iedereen heeft er wel eens last van. Je hebt geen uitdaging, de verveling en de sleur slaan toe. Het maakt niet uit of je een relatie hebt of niet, dit gevoel overvalt iedereen wel eens. Maak je geen zorgen want SecretFlirtService heeft de oplossing voor jou: een online platform voor gelijkgestemden die opzoek zijn naar spannende seks zonder verwachtingen, alleen plezier! Inschrijven is geheel gratis, meld je dus snel aan en kijk wie bij jou in de buurt is voor een spannende seksdate. Het contact maken is erg gemakkelijk en je hebt zo een date gevonden want er zijn vooral gelijkgestemden op de erotische datingsite. De minimale leeftijd om gebruik te maken van deze erotische contactsite is 18 jaar. Voor mensen jonger dan deze minimale leeftijd wordt toegang tot deze erotische contactsite geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn gedeeltelijk fictief. Het is niet mogelijk om fysieke afspraken te maken met deze fictieve profielen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over OmaContact

(33.3% aanbevolen)

OmaContact

Als je op zoek bent naar mooie rijpe vrouwen voor leuke avontuurtjes, dan zit je bij deze erotische datingsite helemaal op het juiste adres. Want bij OmaContact vind je de stoutste vrouwen van heel Nederland! OmaContact is een online platform voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een leuke flirt of een spannende seksdate. Op basis van jouw profielinstellingen ontvang je matches, maar je hebt tevens de mogelijkheid om zelf te zoeken. Dagelijks melden nieuwe vrouwen zich aan op deze website. Inschrijven is helemaal gratis bij OmaConatact. Wacht dus niet langer, meld je snel aan en ontdek wie er bij jou in de buurt zit.

De minimale leeftijd voor deelname aan OmaContact is 18 jaar oud. Ben je jonger dan 18 jaar oud, dan wordt jou toegang tot deze erotische datingsite geweigerd. Het is mogelijk om deze contactsite te gebruiken op zowel de computer als op mobiele apparaten.

Let op: deze erotische datingsite maakt gebruik van fictieve profielen. Het is niet mogelijk om fysieke afspraken te maken met deze profielen. Heb je een leuke man of vrouw gevonden? Dan kun je het eerste contact leggen door gebruik te maken van credits die je als moet aanschaffen en daarna berichtjes of een knipoogje sturen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over DatingMobi

(33.3% aanbevolen)

DatingMobi

DatingMobi.nl is o.a. geschikt voor:

Het vinden van een nieuwe relatie
Het maken van afspraakjes
Het opdoen van nieuwe contacten


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Misolo

(33.3% aanbevolen)

Misolo

Op Misolo kunnen gebruikers uit alle delen van de wereld met elkaar in contact komen. Daarnaast heeft men ook de mogelijkheid om de instellingen aan te passen om op die manier alleen in contact te komen met mensen uit de eigen omgeving. Dit is natuurlijk een goede manier om in contact te komen met andere personen en eventueel een interessante date te scoren. Op deze site hebben de gebruikers de mogelijkheid om met elkaar te chatten, muziek af te spelen, winks te verzenden en smileys te gebruiken. Geinteresseerden kunnen zich geheel gratis registreren op deze site. Na de inschrijving heeft men de mogelijkheid om mee te chatten in een van de bestaande chatboxen of een eigen chatbox te openen.

Misolo is een online platform waar gebruikers de vrijheid hebben om alles met elkaar te delen. Het is de bedoeling dat het natuurlijk voor een ieder even prettig blijft. Foto- en video materiaal welke gebruikers plaatsen op Misolo zijn zichtbaar voor andere personen en kan dus ook gekopieerd worden. Aan gebruikers wordt gevraagd om hun profiel zoveel als mogelijk compleet te maken. Hierdoor komt men sneller in contact met andere gebruikers met dezelfde interesses.

Op deze site kan een ieder vanaf 16 jaar of ouder zich geheel gratis inschrijven. Door gebruik te maken van de diensten van de site, garanderen gebruikers, dat ze ouder zijn dan 16 jaar of toestemming hebben van ouders om gebruik te kunnen maken van de site. Het is gebruikers ten strengste verboden om de diensten van de site te gebruiken voor het verspreiden van erotische of pornografische inhoud. Het is ook verboden om anderen te chanteren, uit te buiten, te bedreigen of misbruik te maken van andere gebruikers.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over ChatLokaal

(33.3% aanbevolen)

ChatLokaal

Chatlokaal is onderdeel van Chatten B.V. Op deze site kunnen gebruikers eenvoudig en snel gratis chatten, leuke gesprekken voeren, nieuwe vrienden maken en eventueel de ware liefde tegenkomen. Elke chatter op deze site is anoniem. Geinteresseerden krijgen de gelegenheid om op deze site chatten met vreemden c.q. onbekenden en op die manier nieuwe mensen te leren kennen. Tijdens het chatten kan men vertellen over zichzelf, interesses met elkaar delen en natuurlijk waar men naar op zoek is. Daarnaast heeft men ook de mogelijkheid om tijdens het foto's up te loaden en met elkaar te delen.

Kortom, Chatlokaal is een te gekke plek waar gebruikers anoniem nieuwe vrienden maken, een leuk gesprek hebben met andere gebruikers en nog veel meer. Het chatten is geheel anoniem en men kan de verbinding verbreken zodra men geen behoefte heeft om verder met een gebruiker te chatten.

Op de startpagina van de site, hebben gebruikers ook de mogelijkheid om te kiezen voor dating m/v, flirten, webcams 18+, Singles, Bingo en slotmachines. Bij het klikken op een van deze opties, gaat de link van een partnersite open. De geïnteresseerde kan dan gebruik maken van de functionaliteiten van zo een partnersite.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Rijpesexzoekers

(50% aanbevolen)

Rijpesexzoekers

Rijpesexzoekers – Rijpe vrouwen uit jouw buurt zoeken mannen voor een seksdate

Rijpe vrouwen uit jouw buurt zoeken mannen voor een seksdate

Dating
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over eRelatie

(66.7% aanbevolen)

eRelatie

erelatie Dating | Liefde begint hier.


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Secret-Date

(50% aanbevolen)

Secret-Date

secret-date.nl is een contact site voor mannen, vrouwen en stellen die spannend contact of avontuur zoeken. Wil je zelf contacten leggen, dan dien je een profiel aan te maken en deze eventueel van foto's te voorzien. Het aanmelden (het aanmaken van een account) op secret-date.nl is 100% gratis.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Tindl

(33.3% aanbevolen)

Tindl

Tindl - Finding beautiful people

Beoordeel gratis alle profielen, vindt de ander jou ook leuk dan is er een match en komen jullie met elkaar in contact.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Happy Pancake Norge

(50% aanbevolen)

Happy Pancake Norge

Dating på Nettet og gratis Dating Online | HappyPancake Norge | HappyPancake

Dating skal ikke koste penger - HELT gratis nettdating hos Happypancake.no. Registrer din konto idag!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over FlirtenMetShemales

(50% aanbevolen)

FlirtenMetShemales

Anoniem contact met Shemales, Trannies en Ladyboys!

Lees verder »

Reviews en Ervaringen over RijpeVrouwenSeks

(14.3% aanbevolen)

RijpeVrouwenSeks

Of je nu op zoek bent naar een geile milf, sexy cougar of hete huisvrouw, op Rijpevrouwenseks.com vind je de heetste rijpe vrouwen van het internet. Deze vrouwen zijn op zoek naar een date, relatie of een sexafspraak. Maak snel een account aan en kom in contact met duizenden singles. Aanmelden is 100% GRATIS en volledig anoniem. Wacht dus niet langer!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over PornFantasia

(33.3% aanbevolen)

PornFantasia

pornfantasia - De leukste vrouwen & mannen uit Nederland op zoek naar jou

Wil jij chatten met de leukste vrouwen & mannen uit Nederland? Maak een keuze uit de vrouwen & mannen op de website en begin meteen!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Chat FF

(10% aanbevolen)

Chat FF

Chat-ff is een gratis 18+ chatsite, zonder poespas, zonder popup reclames, toolbars en sex getinte foto's en video's.
Lees verder »