Vriendschappen

Websites die zich richten op het aangaan van vriendschappelijk contact zijn bedoeld voor iedereen die zich niet thuis voelt op reguliere datingwebsites. Prettig aan websites gericht op vriendschappen is het ongedwongen karakter ervan. Je komt eenvoudig in contact met mensen uit je eigen omgeving om activiteiten mee te ondernemen of gewoon voor de gezelligheid. Hieruit kunnen ook langdurige relaties ontstaan.
Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Solomio

Solomio

Solomio is zowel bereikbaar via MiSolo.nl als SoloMio.nl. Op deze site kunnen gebruikers chatten met mensen over de gehele wereld. Het is ook mogelijk om alleen te chatten met mensen uit de eigen omgeving. De instellingen op de website moeten in dit geval aangepast worden. Het chatten via Solomio biedt de mogelijkheid aan gebruikers om in contact te komen met een leuke vriend of vriendin voor een lange vriendschap, een leuke date, seksueel contact of een partner voor een lange relatie.

Geďnteresseerden die willen chatten op deze site moeten zich eerst registreren met een nickname en een e-
Lees verder »

Bezoek Solomio

2

Reviews en Ervaringen over DatingVrienden.nl

DatingVrienden.nl

DatingVrienden.nl
Lees verder »

Bezoek DatingVrienden.nl

3

Reviews en Ervaringen over VriendschapsNet

VriendschapsNet

Ben je op zoek naar nieuwe contacten en zijn de bestaande contact-sites niets voor jou? Kijk dan eens rond op vriendschapsnet.nl

Wij bieden een GRATIS ontmoetingsplaats voor mensen die niet willen of kunnen voldoen aan de "eisen" die op gangbare sites doorgaans worden gesteld.

Daar is perfectie vaak het kernwoord, maar wie is er nu volmaakt?
Op vriendschapsnet ben je welkom zoals je bent! Wees eerlijk en jezelf. Pas dan vind je die vriendschap of relatie die je graag zou willen.
Lees verder »

Bezoek VriendschapsNet

4

Reviews en Ervaringen over ContactPlaats

ContactPlaats

Volgens de statistieken zijn in Nederland circa 2,5 miljoen mensen op zoek naar nieuwe sociale contacten. Maar waar kun je die nieuwe mensen vinden als je ook eens wat anders wilt dan daten? Contactplaats.nl biedt de oplossing. In wel 4000 verschillende rubrieken met denkbare redenen waarvoor je nieuwe mensen kan willen leren kennen, kun je oproepen plaatsen waar andere gebruikers op kunnen
reageren om in contact met je te komen.

Het werkt hetzelfde als een marktplaats. Je kunt gratis inschrijven en gratis advertenties/oproepen plaatsen. Je privacy kun je goed bewaken. Reageren is vrijbli
Lees verder »

Bezoek ContactPlaats

5

Reviews en Ervaringen over SchoolBank

SchoolBank

Schoolbank.nl behoort tot een van de grootste reünie sites van Nederland. Op deze site kunnen oude klasgenoten elkaar online opzoeken, terug vinden en eventueel ontmoeten. Schoolbank is in 2002 opgericht door het internetbedrijf Rosetta Holding om onder andere de techniek van het bedrijf te tonen aan een groter publiek. Deze site heeft thans ongeveer 4,7 miljoen geregistreerde gebruikers. Op deze site komt men niet alleen oude klasgenoten tegen, maar men ziet ook oude school verhalen en schoolherinneringen van BN'ers terug.

Het concept van deze site is vooral gebaseerd op dat van vergelijk
Lees verder »

Bezoek SchoolBank

6

Reviews en Ervaringen over VriendenPlus

VriendenPlus

VriendenPlus - Vriend / Vriendin gezocht? Of gewoon vriendschap? Nieuwe vrienden maken doe je hier!
Lees verder »

Bezoek VriendenPlus

7

Reviews en Ervaringen over Fellas.nl

Fellas.nl

De leukste activiteitenwebsite van Nederland en België!
Lees verder »

Bezoek Fellas.nl

8

Reviews en Ervaringen over VriendenFabriek

VriendenFabriek

Nieuwe vrienden maken en nieuwe mensen leren kennen 40+

Activiteiten ondernemen en nieuwe mensen leren kennen, dat is het doel van VRIENDENFABRIEK.NL. Laat een frisse wind waaien door jouw sociale leven! Maak nu gratis een profiel aan.
Lees verder »

Bezoek VriendenFabriek

9

Reviews en Ervaringen over EchteVriendin.nl

EchteVriendin.nl

Ben je op zoek naar een echte vriendin ? Maak een profiel aan op EchteVriendin.nl en ga op zoek, en wie weet vind je hier echte vriendinnen voor het leven.
Lees verder »

Bezoek EchteVriendin.nl

10

Reviews en Ervaringen over Findafriend

Findafriend

Samen is leuker dan alleen

Je wilt iets gaan doen, maar er is niemand die mee wil of kan. Dan is er find a friend. Een ontmoetingsplek, waar je voor alles wat je graag wilt doen iemand vindt. Zoek je een shopvriendin, stapmaatje, een buddy, vakgenoot, tennispartner, reisgenoot of top-skiër? Geef jij maar aan wat je samen wilt doen, dan vinden wij een passend vriendje.
Lees verder »

Bezoek Findafriend

11

Reviews en Ervaringen over Ontmoetingsgroep Melle

Ontmoetingsgroep Melle

De Ontmoetingsgroep Melle is gestart in oktober 2005 zonder Winstoogmerk en is bedoeld voor actieve mensen vanaf 45+ tot 65 jaar , die een man, vrouw en/of levenspartner door overlijden hebben verloren en samen of individueel hun vrienden- en/of kennissengroep willen uitbreiden. Wel dient u te beschikken over Email. Ontmoetingsgroep Melle is een dynamische vriendenkring op lokatie door heel Nederland. Deelnemers kunnen nieuw geluk vinden binnen of buiten de groep.
Lees verder »

Bezoek Ontmoetingsgroep Melle

12

Reviews en Ervaringen over Razio

Razio

Razio is een chatsite waar je zonder registratie kunt chatten. Razio is helemaal gratis en kent haast geen beperkingen. U heeft tevens de mogelijkheid om een profiel aan te maken. Naast de chat beschikt Razio over een overzicht met aanbiedingen die dagelijks veranderen.
Lees verder »

Bezoek Razio

13

Reviews en Ervaringen over SamenWatDoen

SamenWatDoen

Samen Wat Doen hoopt mensen te helpen bij het leggen van sociale contacten. Het verlagen van de drempel is hierbij belangrijk, immers via de PC blijf je in eerste instantie relatief anoniem, omdat je zélf bepaalt met wie en wanneer je een contact aangaat, voordat je de persoon in kwestie ontmoet. Uitgangspunt is dus om mensen bij elkaar te brengen op basis van interesse.
Lees verder »

Bezoek SamenWatDoen

14

Reviews en Ervaringen over VindElkaar

VindElkaar

Vindelkaar is een online dating website waarop dagelijks nieuwe aanmeldingen worden gedaan door singles, mannen en vrouwen, die op zoek zijn naar een maatje. Sinds de oprichting van onze succesvolle website zijn al vele succesverhalen aan ons terug gestuurd.
Lees verder »

Bezoek VindElkaar

15

Reviews en Ervaringen over VriendenExpress.nl

VriendenExpress.nl

VriendenExpress is een website waar toekomstige vrienden elkaar op een makkelijke en simpele wijze kunnen vinden. Je hoeft niet per se single te zijn om mee te kunnen doen aan activiteiten en ook een maximale leeftijdsgrens is niet van toepassing bij VriendenExpress.
Lees verder »

Bezoek VriendenExpress.nl