Moslim Dating

Moslim dating richt zich op singles uit de islamitische gemeenschap. Moslims zijn niet altijd op hun plek op algemene datingsites, omdat zij specifiek op zoek zijn naar contacten met andere moslims. Websites gericht op moslim dating spelen hier handig op in.
Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Muslima

Muslima

Muslima.com is een dating en personals site for Moslims om deze een Islamitische partner te helpen vinden voor vriendschap, romantiek of huwelijk. Je kan onze site gebruiken om Moslim singles te vinden, Moslim dames te vinden voor huwelijk, chat te gebruiken, of Moslim vrienden of penvriendente maken.

Muslima is een van de grootste Islamitische datingsites met single Moslim vrouwen en mannen van over de hele wereld.
Lees verder »

Bezoek Muslima

2

Reviews en Ervaringen over IslamDating

IslamDating

IslamDating is een van de Top Dating Service providers. Duizenden succesvol gematchte koppels over de gehele wereld zijn het bewijs en miljoenen nieuwe ondervinden ieder jaar de voordelen van het gebruik van IslamDating!
Lees verder »

Bezoek IslamDating

3

Reviews en Ervaringen over Mektab

Mektab

Mektab.com - Moslim huwelijk op Mektab.com

Mektab.com gemeenshap
Lees verder »

Bezoek Mektab

4

Reviews en Ervaringen over MoslimDate.nl

MoslimDate.nl

Een verrassend, nieuwe moslimsite.

MoslimDate.nl is een site opgezet door moslims voor moslims. Hier kunt u op uw gemak veilig en discreet zoeken naar uw ideale partner. Bij ons kunt u zelfs chatten met cam.

Schrijf u snel gratis in en geniet van de voordelen van moslim Date. Want je leven is er toch om met iemand te delen!
Lees verder »

Bezoek MoslimDate.nl

5

Reviews en Ervaringen over Nia2Match

Nia2Match

Nia2Match is er voor alle moslims - ongeacht de etnische achtergrond - die voor zichzelf besloten hebben om in het huwelijk te treden.
Lees verder »

Bezoek Nia2Match

6

Reviews en Ervaringen over Asikiss

Asikiss

Asikiss - 1e datingwebsite voor de Turkse gemeenschap
Lees verder »

Bezoek Asikiss

7

Reviews en Ervaringen over Nikkah For You

Nikkah For You

Nikkah for you is an international Muslim matching site for all singles around the globe, with a personal approach for Muslims in the Netherlands.

We are providing you with a platform to find your life partner and want to touch the hearts of millions, because all you need is Nikkah for you!
Lees verder »

Bezoek Nikkah For You

8

Reviews en Ervaringen over Zawaj.eu

Zawaj.eu

Zawaj.eu is een online islamitisch huwelijkswebsite van hoge kwaliteit. Wij richten ons op vrijgezelle moslims die op zoek zijn naar een moslim partner. Dit is een serieuze website voor serieuze moslims met het huwelijk als uiteindelijke doel. Gelieve alleen aan te melden als u alleenstaand bent en je doel is een partner vinden om mee te trouwen.
Lees verder »

Bezoek Zawaj.eu

9

Reviews en Ervaringen over Marokkaanse Liefde

Marokkaanse Liefde

Marokkaanseliefde.nl biedt u de mogelijkheid om gratis online te daten om zo uw geschikte/ware Marokkaanse partner te vinden.

Marokkaanse Liefde is in december 2009 opgericht en onze doelstelling is dat de site in de loop van 2010 volledig naar behoren zal functioneren.
Lees verder »

Bezoek Marokkaanse Liefde

10

Reviews en Ervaringen over Moslimas.nl

Moslimas.nl

Welkom op moslimas.nl, de site die daten onder islamitische singles een stuk eenvoudiger maakt. Op de grote reguliere dating sites als Lexa en Relatieplanet zijn weinig single moslims en moslima’s te vinden, en zij die er lid zijn zijn vaak niet al te serieus. Veel Turkse of Marokkaanse vrouwen en mannen zijn daar dan ook niet; die zitten bij Muslima
Lees verder »

Bezoek Moslimas.nl

Moslim Dating artikelen