Deze datingsite bestaat niet meer!

1

Reviews en Ervaringen over Parship
Hoogopgeleiden Dating

Parship

Parship.nl is een leuke website voor singles die op zoek zijn naar een serieuze, stabiele relatie. De website is netjes, duidelijk en verzorgd. PARSHIP is lid van Thuiswinkel waarborg.

Het is een veilige website die al sinds 2003 actief is in Nederland. Het aantal singles dat een partner vind is hier zeer hoog.
Lees verder »

Bezoek Parship

2

Reviews en Ervaringen over EliteDating
Hoogopgeleiden Dating

EliteDating

EliteDating richt zich op hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Word gematched met andere singles op basis van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest en jouw persoonlijke voorkeuren en ontvang elke dag tot wel 7 passende partnervoorstellen. EliteDating gebruikt overigens...
Lees verder »

Bezoek EliteDating

3

Reviews en Ervaringen over RelatiePlanet
Algemene Datingsites

RelatiePlanet

Relatieplanet is met meer dan 6.000 inschrijvingen per week marktleider in de Benelux. Een zeer actieve datingcommunity waar singles op zoek zijn naar een serieuze relatie, vriendschap of date. Aanmelden is GRATIS. Duizenden mensen hebben al een partner gevonden. Relatieplanet is anoniem,...
Lees verder »

Bezoek RelatiePlanet

4

Reviews en Ervaringen over OnbeperktDaten
Erotische Contacten

OnbeperktDaten

Onbeperktdaten.nl zegt het al. Het is niet dat het geld op onze rug groeit, en we willen ook iets leuks kunnen doen met de dates die we ontmoeten. Zouden we niet allemaal een datingsite willen waar we onbeperkt berichten kunnen sturen en kunnen daten? Daarom is er nu OnbeperktDaten.nl! Dé nieuwe...
Lees verder »

Bezoek OnbeperktDaten

5

Reviews en Ervaringen over TinderOnline
Erotische Contacten

TinderOnline

Live flirts, online mail chatting, MSN chat en elke dag nieuwe advertenties bij...
Lees verder »

Bezoek TinderOnline

6

Reviews en Ervaringen over Pepper
Algemene Datingsites

Pepper

De eerste datingsite gebouwd met de hulp van singles. Daarom is Pepper de enige datingsite die je laat zien zoals je echt bent en je helpt om makkelijker in contact te komen met anderen.

Met het Pepper profiel creëer je een veelzeggende profielpagina. Upload foto's en video’s van jezelf en je interesses van je computer, Facebook of Google.
Lees verder »

Bezoek Pepper

7

Reviews en Ervaringen over Filipino Cupid
Buitenlandse Bruiden

Filipino Cupid

Waarom kiezen voor FilipinoCupid.com?

FilipinoCupid.com is een vooraanstaande Filipijnse datingwebsite die duizenden Filipijnse singles aan hun ware liefde helpt. Word nu gratis lid, zodat u kunt browsen door onze Filipijnse personals om de vrouw van uw dromen te vinden! Voor vriendschap, dating...
Lees verder »

Bezoek Filipino Cupid

8

Reviews en Ervaringen over Victoria Milan
Vreemdgaan Dating

Victoria Milan

Victoria Milan, Europa's grootste en meest discrete datingsite voor wie al een relatie heeft...
Voel je je gevangen in een saaie of liefdeloze relatie? Mis je de magie van passie, opwinding en intimiteit? Victoria Milan geeft je liefdesleven weer 'n oppepper! Je leeft tenslotte maar één keer!...
Lees verder »

Bezoek Victoria Milan

9

Reviews en Ervaringen over Lexa
Algemene Datingsites

Lexa

Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

Lexa is een van de snelstgroeiende dating-sites van...
Lees verder »

Bezoek Lexa

Acties & Nieuws

Doe de test: Welke Datingsite past bij mij?

Ja, betalen houdt niet-serieuze daters buiten de deur.
Nee, ik betaal al voor genoeg dingen in 't leven.

Reviews
Meer reviews
OnbeperktDaten

OnbeperktDaten - Oplichterssite

1

Review:
Ik was ook zo goedgelovig dat ik inging op een aanbieding van 7,95 euro. Ik kwam er later achter dat ik niet 7,95 geriskeerd had aan oplichters maar een jaarabonnement van 12 maanden was aangesmeerd zonder dat dit duidelijk op de website was vermeld.
Ik heb direct de volgende dag nadat ik al veel twijfels had gekregen over de echtheid van de site diverse acties uitgezet.
Ik had 25 contactverzoeken van vrouwen, 17 aangeschreven, vele waren online maar er kwam geen enkele reactie meer terug,
Ik heb twee acties uitgezet. de eerste is direct het contactformulier van de website ingevuld en met name daarin expliciet vermeld dat ik gebruik wilde maken van de bedenktijd/afkoelingsperiode van 14 dagen conform de nederlandse wetgeving.
Mijn tweede actie was direct Mempay (info@mempay.com) inschakelen met het verzoek om de automatische incasso op te heffen.

S'avonds kreeg ik wonder boven wonder een bevestigingsmail van de organisatie achter onbeperktdaten.nl dat mijn abonnement per direct was stopgezet en mijn profiel werd verwijderd.

Ik hoop hiermee andere te kunnen helpen.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Allemaal fakeprofielen die op tientallen websites ook te googlen zijn
Oplichting door onduidelijke voorwaarden bijhet aangaan van een aanbieding.
Geen heldere en duidelijke contactmogelijkheden.

Piet beveelt OnbeperktDaten NIET aan bij vrienden/bekenden

LoveMatch

LoveMatch - lovematch de slechtste site ooit

0

Review:
Love match is een en al oplichting de dames spreken allemaal de zelfde tekst en op het laatst zeggen ze een date af met de zelfde smoes .
Deze site moesten verboden worden ik hoop dat niemand deze site nog gaat bezoeken zonde van je geld.

Ik vind dat de overheid deze schandalige praktijken moest afstraffen.

Zal zeker een brief schrijven naar oplichters het programma dat oplichtings praktijken aan het licht steld.

Sterke punten:
Mooie foto,s

Zwakke punten:
Verkeerde antwoorden het eindigd altijd het zelfde

peter oost beveelt LoveMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet

RelatiePlanet - dramatisch

1

Review:
niet op aanmelden, relatieplanet zorgt dat je financieel ten gronde gaat, ze schrijven zonder dat je het zelf weet automatisch geld van je rekening, deze bedragen zijn hoger dan je zelf in de gaten hebt

Sterke punten:
niks

Zwakke punten:
alles

henk beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

Xspeuren

Xspeuren - 100% fake

1

Review:
Al struinend op deze site gestuit en voor de grap een profiel ingevuld, alleen wat plate tekst zonder foto, je weet maar nooit toch?!
Wil nu toch even mijn bevindingen met jullie delen.
Heb nu paar weken later, zonder zelf ook maar een berichtje te versturen inmiddels al meer dan 3000 (!!!!!) berichtjes gehad. Van net meerderjarig tot behoorlijk gepensioneerd, van lilliputter tot meervoudig lichamelijk gehandicapt, van superknap tot volledig afzichtelijk, ze willen allemaal sex in alle variaties. Bij vrijwel ieder bericht een meestal duidelijk herkenbare foto (die je regelmatig in meerdere profielen tegenkomt). Ontzettend veel foto's met tattoeages, piercings en desingerborsten (zal het netjes houden). Merendeel van de foto's is niet uit nederland afkomstig (ben specialist in woningaanpassingen en weet dus hoe woningen hier gebouwt zijn) vaak duidelijk herkenbaar aan amerikaanse stopcontacten of deuren met sloten die je alleen maar in amerika of zuid-europese hotels tegenkomt etc etc. Soms foto's waar het logo van de oorspronkelijke site nog op staat en 9 van de 10 foto's zijn in spiegelbeeld.
Van alle 3000+ berichten was er letterlijk niet 1 die refereerde aan de tekst in mijn profiel. Wel heel erg veel qua vorm gelijke berichtjes die kennelijk allemaal vanaf een telefoon met een aangevreten vrucht als logo afkomstig zijn (dit geld overigens ook voor de foto's). In een kwart van de gevallen word je aangeschreven met hey buurman (en dan kijk je in het profiel en wonen ze aan de andere kant van het land), 10% heeft al een hotelkamer gereserveerd, 5% heeft acute hulp nodig (want je schrijft via een site als dit volstrekt willekeurig onbekende mannen aan om je spontaan te komen helpen???) en het taalgebruik is in 9 van de 10 gevallen dramatisch

Zet geen dingen in je profiel die de moderator tegenstaan want je profiel wordt gewoonweg aangepast, vaak worden er gewoonweg hele zinnen verwijderd of er wordt (in slecht nederlands) iets anders neergezet.

Kortom: de hele site bestaat voor zover ik heb kunnen distileren uit fake-profielen die bijna allemaal ook op andere sites van deze groep terug te vinden zijn. Alles met 1 doel, zorgen dat jij je zuurverdiende euros uitgeeft aan iets wat tot niets leidt.

Vergeet in nog wat te melden? Vast wel want ik bedenk nu alweer een paar dingen. Wil je verrast worden met foto's van mooie (en lelijke) vrouwen die verder weinig om het (hun) lijf hebben dan moet je je zeker inschrijven.
Maar reageer vooral niet, dat kost je alleen maar geld en het levert je echt geen date op. Dan kan je beter met een bord op een gemiddeld uitgaansplein gaan staan met daarop: ik ben op zoek naar een sexdate. Ik vermoed dat je dan sneller resultaat hebt.

Sterke punten:
soms prachtige foto's van heerlijke dames in de meest geile poses

OnbeperktDaten

OnbeperktDaten - Onbeperkt fake

4

Review:
Kan wel onbeperkt zijn, maar wat heb je aan onbeperkt met fake profielen communiceren?

Zwakke punten:
Fake

nachtwaker beveelt OnbeperktDaten NIET aan bij vrienden/bekenden

Sexadvertentiemarkt

Sexadvertentiemarkt - Dikke scam zoals al die sites

0

Review:
Deze site is een walgelijke scam zoals al die seks advertenties sites. Mannen trap er toch niet in. Er is tegenwoordig Tinder en Happn en weet ik veel wat allemaal dus waarom 1.40 EUR betalen voor elk bericht dat je wil versturen of beantwoorden? Anyway, wij zijn als koppel al lange tijd op zoek naar een leuke slimme bi-meid voor oprechte vriendschap met benefits en zodoende trapte ik via een melding op Facebook er toch in om even een kijkje te nemen. Echt dikke fake. Dat deze oplichting nog toegestaan wordt... De eerste hint is dat je al meteen onwerkelijk veel berichtjes van gewillige vrouwen krijgt terwijl ik nog niet eens een foto heb geupload. Vervolgens blijkt uit de berichtjes dat ze je profieltekstje van drie regels niet eens gelezen hebben. Want daar staat duidelijk dat ik samenwoon met biseksuele vriendin dus dan is het wel heel erg raar dat je me een berichtje stuurt waarin je afsluit dat je hoopt dat ik geen relatie heb. Vervolgens heb ik een aantal fotootjes gegoogled: fake. Alle foto's die je als bijlage meegestuurd krijgt zijn ook allemaal close-ups met nietszeggende achtergrond; nergens "iets" typisch Nederlands op de achtergrond.
Uiteraard wordt elk antwoord met emailadres en verzoek tot rechtstreeks mailcontact compleet genegeerd.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Dure scam vol nepprofielen.

nachtwaker beveelt Sexadvertentiemarkt NIET aan bij vrienden/bekenden

OnbeperktDaten

OnbeperktDaten - 100% FAKE FAKE FAKE

0

Review:
All the profiles are FAKE.
I tried a couple of dozen profiles, desperately looking for a good news, but without exception, all the pictures hit 100s of results in google images.

100% FAKE.

Sterke punten:
GEEN

Zwakke punten:
ALL FAKE !!!!

tabch beveelt OnbeperktDaten NIET aan bij vrienden/bekenden