Deze datingsite bestaat niet meer!

1

Reviews en Ervaringen over Parship
Hoogopgeleiden Dating

Parship

Parship.nl is een leuke website voor singles die op zoek zijn naar een serieuze, stabiele relatie. De website is netjes, duidelijk en verzorgd. PARSHIP is lid van Thuiswinkel waarborg.

Het is een veilige website die al sinds 2003 actief is in Nederland. Het aantal singles dat een partner vind is hier zeer hoog.
Lees verder »

Bezoek Parship

2

Reviews en Ervaringen over EliteDating
Hoogopgeleiden Dating

EliteDating

EliteDating richt zich op hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Word gematched met andere singles op basis van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest en jouw persoonlijke voorkeuren en ontvang elke dag tot wel 7 passende partnervoorstellen. EliteDating gebruikt overigens...
Lees verder »

Bezoek EliteDating

3

Reviews en Ervaringen over RelatiePlanet
Algemene Datingsites

RelatiePlanet

Relatieplanet is met meer dan 6.000 inschrijvingen per week marktleider in de Benelux. Een zeer actieve datingcommunity waar singles op zoek zijn naar een serieuze relatie, vriendschap of date. Aanmelden is GRATIS. Duizenden mensen hebben al een partner gevonden. Relatieplanet is anoniem,...
Lees verder »

Bezoek RelatiePlanet

4

Reviews en Ervaringen over OnbeperktDaten
Erotische Contacten

OnbeperktDaten

Onbeperktdaten.nl zegt het al. Het is niet dat het geld op onze rug groeit, en we willen ook iets leuks kunnen doen met de dates die we ontmoeten. Zouden we niet allemaal een datingsite willen waar we onbeperkt berichten kunnen sturen en kunnen daten? Daarom is er nu OnbeperktDaten.nl! Dé nieuwe...
Lees verder »

Bezoek OnbeperktDaten

5

Reviews en Ervaringen over Pepper
Algemene Datingsites

Pepper

De eerste datingsite gebouwd met de hulp van singles. Daarom is Pepper de enige datingsite die je laat zien zoals je echt bent en je helpt om makkelijker in contact te komen met anderen.

Met het Pepper profiel creëer je een veelzeggende profielpagina. Upload foto's en video’s van jezelf en je interesses van je computer, Facebook of Google.
Lees verder »

Bezoek Pepper

6

Reviews en Ervaringen over Love.nl
Algemene Datingsites

Love.nl

Love.nl dating en chat community

Bij Love.nl kun je per interesse je eigen identiteit opgeven, zodat jij zelf bepaalt wat je met wie deelt maar je wel mensen kunt leren kennen die jouw passies...
Lees verder »

Bezoek Love.nl

7

Reviews en Ervaringen over TinderOnline
Erotische Contacten

TinderOnline

Live flirts, online mail chatting, MSN chat en elke dag nieuwe advertenties bij...
Lees verder »

Bezoek TinderOnline

8

Reviews en Ervaringen over Victoria Milan
Vreemdgaan Dating

Victoria Milan

Victoria Milan, Europa's grootste en meest discrete datingsite voor wie al een relatie heeft...
Voel je je gevangen in een saaie of liefdeloze relatie? Mis je de magie van passie, opwinding en intimiteit? Victoria Milan geeft je liefdesleven weer 'n oppepper! Je leeft tenslotte maar één keer!...
Lees verder »

Bezoek Victoria Milan

9

Reviews en Ervaringen over Qupid
Algemene Datingsites

Qupid

Qupid.nl Dating voor singles op zoek naar een serieuze relatie, date of vriendschap

Qupid Dating. Kom in contact met duizenden singles en alleenstaanden op zoek naar een relatie, vriendschap of date. Gratis...
Lees verder »

Bezoek Qupid

Doe de test: Welke Datingsite past bij mij?

Ja, betalen houdt niet-serieuze daters buiten de deur.
Nee, ik betaal al voor genoeg dingen in 't leven.

Reviews
Meer reviews
SecretFlirt.dating

SecretFlirt.dating - Toch maar wel gedaan

0

Review:
Eigenlijk schrijf ik nooit reviews maar voor deze ene keer dan toch maar wel. Een review is namelijk erg persoonlijk (dat hoort het te zijn in elk geval) en is daardoor weer vaak niet erg objectief te noemen en kan dus misleidend zijn. Voorbeeld wat ik meemaakte; ondanks een review dat de hete lucht functie van een Siemens inbouw combi-oven heel veel herrie maakte heb ik 'm toch gekocht. Maar de oven bleek veel en veel stiller dan onze oude oven. Blijkt later dat die reviewer nooit een hete lucht oven heeft gehad, hij had geen enkel idee of vergelijk. Dat was dus een review die misleidend kan worden genoemd en dat ook zonder dat de reviewer dat zelf bedoelde.
Oke...over SF nu.
De site is goed ontworpen en ziet er netjes en eigentijds uit. Ik heb direct een topmember (=betaald) abbo genomen (dus..sorry.. ik weet niets van het gratis membership af). Reageren op dames met een leuk berichtje leverde reacties terug op. Iets meer dan de helft reageerde, de andere helft las wel maar deed daar niets mee. Eenmaal in contact ben je snel veel aan het typen en aan het mailen. Daar moet je tijd voor hebben. maar dat kan wel heel leuk zijn. Gaat uiteindelijk om een klik en het duurt even voor je daar uit bent. Afspreken gaat ook gewoon...maar daar moet je gewoon niet zo op uit zijn. Als je leuk mailt/ chat contact hebt dan komt dat vanzelf. En dat gebeurde mij dan ook. Op dit moment heb ik contact met 2 leuke dames. Mijn SF account heb ik dan ook beëindigd

Sterke punten:
De minst slechte site uit zijn genre. Misschien zelfs wel goed te noemen

Zwakke punten:
De mobile site heeft niet alle functies van de normale site (die ik op mijn iPad of Macbook wel heb aangeboden krijg van SF). Ik mis op de mobile site de "Quick response" functie om snel iemand een voorgekauwd bericht te kunnen sturen. Ook kan ik in de mobile chat geen foto's versturen ..dat kan alleen op de desktop site. Niet handig

IQ beveelt SecretFlirt.dating aan bij vrienden/bekenden

Victoria Milan

Victoria Milan - FAKE site maar Gouden tip : mannen schrijf je in a

3

Review:
Eerst ingeschreven, dan veel berichtjes gekregen, dan betalend gemaakt. En wat blijkt : geen enkele dame ? waarvan ik een bericht gekregen had, reageert op een bericht van mij. Heb een test gedaan : Met een andere e-mail adres ingeschreven, NIET BETALEND, geen foto's, onaantrekkelijk profiel, nauwelijks online, en wat blijkt direct hoop berichtjes, en knipoogjes. 3 Maand later nog eens hetzelfde gedaan met een ander e-mail adres, en wat blijkt , terug dezelfde hoop berichtjes, enz .... van dames !!!. en op mijn betalend profiel, 1 bericht, site is voor 75 % FAKE.

Dus mannen : SCHRIJF JE IN ALS DAMES DAN IS HET GRATIS EN IS DE SITE NAAR DE KLOTE

Sterke punten:
voor de mannen geen

Zwakke punten:
Lang wachten op reactie
Fake-dames

Be2

Be2 - drama

0

Review:
selectiecriteria werken domweg niet, riekt naar oplichterij

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles

kees beveelt Be2 NIET aan bij vrienden/bekenden

35plusvrouwen

35plusvrouwen - Geldklopperij

0

Review:
Niks date krijg je hier vast. Voora geld uit je zakken jagen

Oempaloemp beveelt 35plusvrouwen NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper

Pepper - Profiel geblokkeerd en verwijderdt vanwege een aan

8

Review:
Deze site tegengekomen via een vriendin. Ze was zelf maar kort lid geweest (wat misschien genoeg zegt).

Vond het een leuke opzet, profiel gemaakt. Vragen beantwoord. Zag een aantal leuke matches dus lid geworden.

Kreeg leuke reacties, likes en complimenten op mijn profiel. Op een avond wou ik chatten met iemand, kreeg een melding dat mijn profiel geblokkeerd was.

De klantenservice via de live chat gevraagd. Ze hadden een aantal klachten gehad over mijn profiel. Over 2 dagen met ze gesproken, maar ze wouden niet de inhoud de klachten weergeven, vanwege privacy.

Dus, ik krijg positieve reacties en negatieve reacties op mijn profiel. Lijkt mij gebalanceerd. Je kan niet iedereen tevreden stellen, toch? Sterker nog, als het niet bevalt, date mij dan niet.

Werd geen kans gegeven om het profiel aan te passen (of uberhaupt te weten wat ik geschreven had dat verkeerd zou zijn). Ik heb geen mensen beledigt, dat ik weet, gewoon vrijheid van meningsuiting. Schijn een lief iemand te zijn, dus ik snap het werkelijk waar niet. Blijkbaar voelde sommige mensen zich beledigt, en doen ze het zo maar. In plaats van mij even te schrijven of zo.

Mijn profiel werd verwijderd, kreeg wel een gedeelte van het geld terug stort.

Vager dan vaag. Meerdere nare reacties van vrouwen als je ze vertelt dat je geen klik voelt. Dus, misschien gewoon wraak actie van sommige vrouwen.

Ik vond het op zich een leuke site, maar na dit. Het is echt voor mij een van de slechtste ervaringen die ik heb gehad via een dating site.

Niet voor herhaling vatbaar. En als ik alle slechte reviews lees ben ik niet de enige.

Werd mij verweten dat ik niet serieus zou daten. Nou, sorry hoor. Hoe zout kun je het hebben. Ik ben op zoek naar een relatie, en krijg de hele tijd sex verzoeken van vrouwen omdat ik model ben.

Ja, zo laat dus. Vermijdt deze site. Er zijn betere. Dit is bagger. Overwoog sowieso al opzeggen want voelde me onveilig op de site. Dus, eigenlijk kwam het goed uit.

Waarom voel ik alsof ik iets verkeerds heb gedaan? Hoepel toch op met je bagger site

Van harte afbevolen!

Sterke punten:
Mood board
Vragen zijn grappig
Persoonlijkheidstest
Live Chat

Zwakke punten:
Foto wordt niet gecontroleerd op echtheid
Veel vage figuren
Grappige vragen invullen met grappige antwoorden kan leiden tot het verwijderen van je profiel (al die vrouwen wil toch humor?) Sarcasme is blijkbaar niet aan mensen besteedt.
SLECHTE klantenservice
Onveilig gevoel op de site
Geen eerlijke kans om jezelf te verdedigen

Model beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

50Liefde

50Liefde - ten onrechte verlenging lidmaatschap

0

Review:
1 maand proef zoals tel. afgesproken en gelijk betaald (19.99). Op tijd weer opgezegd 48 uur voordat de nieuwe maand inging (d.m.v. speciale link tot 2x toe ingetikt te hebben) Daarna werd er tot 2x toe ten onrechte 29,99?? van mijn bankrekening afgeschreven. Gelijk gestoneerd en geblokkeerd. Nu dreigen ze met incassoburo. ZE KRIJGEN VAN MIJ GEEN CENT!!

Ga niet in zee met deze oplichters!!!!

van der wa beveelt 50Liefde NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper

Pepper - Meest IRRITANTE datingsite OOIT.

0

Review:
Ik heb dit gedoe nog geen maand gebruikt en ik kom tot de conclusie dat het gewoon NIET werkt, ik heb net opgezegd en mijn reden tot opzegging staat hieronder

"WAARDELOOS, dit werkt niet, al die ACHTERLIJKE voorgekookte vragen en geen enkele mogelijkheid om een NORMAAL bericht te sturen of je moet direct gaan chatten, een postbus waar niets van klopt en waarin je niet kan zien wat inkomend of uitgaand is zodat je alle berichten moet aanklikken om te zien of je nog berichten hebt ontvangen, 0,0 reactie, matches waar niets van klopt, gewoon TENENKROMMEND irritant allemaal, zonde van die 60 Euro."

Via de chat komen er dus ook berichten binnen maar het werkt bij mij voor geen meter, het idee van een plaatjeswand lijkt leuk maar geen hond die er op reageert, in de afgelopen maand heb ik maar een reactie gehad en ik had het idee dat Pepper daar zelf achter zat want de match met deze dame was 0,0.

Alles wat je aan Pepper betaald is weggegooid geld.

Sterke punten:
GEEN

Zwakke punten:
ALLES

Dirk beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden