Reviews van deze auteur

Happn (werkt wel of niet?

Review over Happn

Heeft iemand ervaring met happn? Los van het feit dat het net als vele apps duur is.

Mij valt het op dat veel vrouwen erop staan op een foto met een glas drank in hun hand of groepsfoto's of plaatsen modelshootfoto erop ipv foto's van hoe ze er in het dagelijks leven nou echt uitzien.

Sterke punten
Concept is leuk bedacht maar dat is dan ook het enige.

Zwakke punten
Teveel om op te noemen.

Vrouwen kijken en lezen alleen maar wat

Review over Lexa

Nou vol goede hoop had ik mij op lexa ingeschreven in de hoop een leuke vrouw te vinden maar al snel viel het mij al op dat veel vrouwen niet eens moeite doen om een beetje fatsoenlijk profiel aan te maken dan alleen maar oppervlakkig foto's erop te gooien(ga dan op tinder zou ik zeggen). Verder als je vrouwen een bericht stuurt(op een nette/vriendelijke wijze) wordt daar simpelweg gewoon nooit op gereageerd.. wel zie ik dat ze worden gelezen maar daar blijft het vervolgens bij.

Snappen jullie dit nog? Ik zie er volgens velen buiten internet om best leuk uit maar zijn de vrouwen online dan echt zo mega oppervlakkig en kritisch in hun eisen dat je er als man als een supermodel moet uitzien?

De wijze hoe vrouwen met online dating te werk gaan werkt langzamerhand erg demotiverend!! Ik denk dat veel andere mannen dit zelfde ervaren?

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Vrouwen zijn niet in staat om een fatsoenlijk gesprek te voeren.

reacties:

Review: niet te serieus nemen

Tsja die dames tegenwoordig staan op foto's met hun lipjes getuit, borsten vooruit en vaak met wijnglazen met vriendinnen op diverse apps.

Ze kicken gewoon om die aandacht en dan zichzelf afvragen waarom zoveel mannen hen enkel als een stuk vlees beschouwen. Die dames doen het er zelf om.. dan zeg ik maar tegen die dames niet klagen dan jullie lokken het zelf allemaal uit met die ordinaire fotoshoots.

Dus dames als je een serieuze relatie wil ga dan niet jezelf zo open bloot op de foto's vertonen met een volle inkijk etc. want dan lok je het zelf uit.

Review: Happn (werkt wel of niet?

De afgelopen week offline een aantal leuke contacten met dames gemaakt(gewoon social zonder direct bijbedoelingen) in real life zonder de app daarvoor nodig te hebben en dat beviel prima van 2 kanten. Ik raad mannen aan al die datingapps links te laten liggen. Grotendeels zitten daar alleen maar dames op die het hoog in de bol hebben zitten door alle aandacht die men daarop krijgt, geloof mij dat is echt verspilde tijd en energie.

Review: Vrouwen kijken en lezen alleen maar wat

Klopt helemaal wat flevo en Dirk schrijven. Ze willen van alles maar als puntje bij paaltje komt klopt er geen bal van die profielomschrijvingen van ze.

Ik wil daarbij nog wel opmerken dat er best wel wat normale dames(maar zijn er niet erg veel) zijn maar vaak zijn het de meest goeduitziende dames die nogal erg kritisch(tot het onrealistische toe) zich arrogant opstellen door een grote mond op te zetten als je ze iets fatsoenlijks vraagt of je krijgt er totaal geen hoogte van doordat men zich ongelooflijk wispelturig opstelt.

En dan vinden ze het gek dat ze maar geen leuke man kunnen vinden.

Review: Vrouwen kijken en lezen alleen maar wat

Ja ik stop ook met al dat online dating geneuzel van die vrouwen. Ze zijn online de tijd en energie niet eens waard om daar nog energie in te stoppen. Het wekt alleen maar ergernis op.. been there done with that.

Review: De zoveelste puin" app

Klopt inderdaad, grotendeel van de dames voelen zich helemaal geweldig door de hoeveelheid aandacht die ze krijgen, vervolgens gaan ze selecteren op wie het mooist is qua looks, dames die dat ontkennen liegen dat ze barsten want zo werkt het gewoon maar dit allemaal is ook allemaal in de hand gewerkt door al die zogenaamde real life programma's op tv.. het perfecte plaatje wat niet eens echt is maar wel als eis wordt gesteld omdat ze daar werkelijk in geloven.

Echt veel vriendelijke dames met vindt je niet veel meer.. op online dating althans niet tenzij je er als een mooie knappe god uitziet dan kan het allemaal wel.

Review: Profiel als vrouw

Sterke review van je MGTOW m.b.t. Tinder en vrouwen, je slaat de spijker op z'n kop!! Ik heb het ook even dag uitgetest met een profielfoto van een zeer knappe man, je staat dan echt verstelt hoeveel vrouwen er dan opeens reageren en dan zal ik maar even zwijgen wat ze als bericht sturen(ze nemen dan opeens wel initiatief) dus je kan eigenlijk wel zeggen dat vrouwen feitelijk best hypocriet zijn in hun profielen en altijd maar beweren dat ze niet nadrukkelijk naar iemands looks kijken(yeah right!) wat dat betreft zijn veel vrouwen die online actief zijn zeer sluw en geslepen.

In coronatijd is het trouwens vrijwel zinloos om een datingapp op te gaan, want ja daar zit nu ook nog eens veel meer troep op die het enkel als tijdverdrijf tijdens coronatijd gebruiken waar je totaal niets mee kan dus niet de moeite waard om daar nog al teveel tijd en energie aan te verspillen.

Review: Profiel als vrouw

Oneens Michael, het zijn feiten die zijn onderzocht. Jij spreekt vanuit ervaring vanuit mensen die jij kent dat is heel wat anders en gemakkelijker en logisch om te zeggen dat jij wat hierboven staat niet herkent. Waarschijnlijk heb jij vaak het geluk mee gehad waardoor jij het niet herkent want anders zou je hier wel anders over denken.

Review: Profiel als vrouw

@Michael, maak maar eens een profiel aan met een foto van een hele knappe vent en kijk dit een dag of 2 aan dan zal je zien wat er binnenstroomd qua hoe vrouwen acteren.

Review: Profiel als vrouw

Dat jij er misschien wel knap uitziet zegt voldoende dat jij niet eens wat er speelt(je hebt werkelijk geen idee) bij de 'gewone standaard' man voor wie het echt een crime is om fatsoenlijk contact te vinden met een vrouw. Conclusie voor knappe mannen is het makkelijk praten door te zeggen dat vrouwen niet voor het uiterlijk gaan waar geen donder van klopt want verklaar jij dan maar eens hoe het kan dat grotendeel van vrouwen die online zitten 9 vd 10 keer de knapste er tussenuit haalt. Je kan dit niet ontkennen. Een mooi opgezette profielbio maakt niks uit, vrouwen kijken daar amper naar(een klein gedeelte doet dat wel).

Review: Profiel als vrouw

Tinder draait het enkel om geld binnenscheppen voor de rest geven ze geen donder om hun gebruikers, dat blijkt ook uit het feit dat er zoveel mensen zijn verwijdert(vaak ook ten onrechte) en ze daarop ook totaal geen inhoudelijke feedback op geven. Kortom Tinder belazerd de boel gewoon.. niets meer niets minder.

Review: Profiel als vrouw

@michael, je bent niet echt realistisch. Iedereen die nuchter nadenkt weet dat de kans op een echte match waar iets serieus uitkomt net zo klein is als de kans op de hoofdprijs uit de loterij. Wat jij beweert is dat het zeer gemakkelijk en het vaak voorkomt dat er iets serieus uit voort komt dat is onzin. Grotendeels van al die matches op tinder houden kort stand want dat zijn enkel losse contacten niets meer niets minder. Een profielbio heeft op tinder weinig tot geen zin omdat daar tich vrijwel weinig naar wordt gekeken omdat het er een grote vleeskeuring is niets meer niets minder want iemand die er minder goed uitziet maar wel een goede profielbio heeft worden gewoon weggeswiped dat is de realiteit.

Op serieuze datingsites zoals lexa of RP bijvoorbeeld heeft een profielbio meer zin omdat daar meer serieuze mensen zitten echter is het daar wel een nadeel dat het verdienmodel van die datingsites erg sluw en erg duur is als je kijkt naar de kosten tegenover wat je ervoor terug krijgt qua mogelijkheden.

Review: Profiel als vrouw

Barbara of hoe je dan ook echt mag heten, op basis van wat wordt jij heel kieskeurig dan?

Want jij weet als vele andere vrouwen met veel aandacht dondersgoed dat er genoeg veel oprechte mannen(die er gemiddeld uitzien dus niet superknap zoals vele dames zich wensen) op tinder staan met een prima bio maar dat jullie deze toch links laten liggen.

Ik ben benieuwd naar je reactie net als velen hier.

Review: Profiel als vrouw

Het is nu wel duidelijk dat jij niet tegen de feiten kunt die meermaals door vele mensen zijn onderzocht.. reviews op het internet liegen er niet om. Jij spreekt enkel van positieve dingen die jij hebt ervaren en je verdiept je totaal niet in de ander daarbij durf jij je totaal niet uit te spreken over de negatieve zijde van Tinder hoe mensen daar acteren. Een goede vriendin van mij zegt zelf al dat vrouwen op internet heel sluw en geslepen zijn als het gaat om internetdaten.. geven soms geen moer om mannen die goede bedoelingen hebben maar er niet knap uitzien die gewoon als vuil worden behandelt of keihard worden genegeerd maar vervolgens wel die welbekende mooiboys de aandacht schenken ongeacht hoe ze zich opstellen. Die houding van sommige vrouwen praat jij toevallig ook goed?

Review: Profiel als vrouw

@michael bovenstaande reactie doelde ik op jou want je act echt als een 'player' die alleen maar alles goed probeert te praten qua gedrag van vrouwen.

Review: Profiel als vrouw

Mijn reacties gaat puur om de houding van vrouwen op Tinder, ze klagen in hun profiel maar moeilijk een leuke man te kunnen vinden terwijl die er zat zijn echter vegen ze die weg ondat ze er dan niet knap genoeg uitzien. Mannen doen dit idem dito laat ik daarin duidelijk zijn.

Review: Profiel als vrouw

Ik wacht nog op de reactie van @Barbara op de vraag die ik haar stelde.

Review: Profiel als vrouw

@Barbara, even terugscrollen naar: Datum: 14 februari 2021 - 11:32

Review: Profiel als vrouw

Wees eens objectief ipv te slijmen bij Barbara.

Review: Profiel als vrouw

@Barbara, je geeft niet inhoudelijk antwoord op waarom je mannen wegswiped die er niet knap maar ook zeker niet lelijk uitzien die een prima bio hebben.

Wat betreft openingszinnen, je moest eens weten hoe vrouwen als openingszin gebruiken maar daar hoor ik je niet over dus mannen zijn niet de enige die dat doen.

Review: Profiel als vrouw

Zal mij niet verbazen als Michael en Barbara elkaar gewoon kennen of dat het één en dezelfde persoon is als ik zo kijk naar hoe ze elkaar indekken..

Review: Profiel als vrouw

@Barbara ik zou zo'n zelfingenomen vrouw(zoals jij je hier voordoet) als jou niet eens willen daten. Hell no! Succes verder.

Review: Profiel als vrouw

Succes ermee @Barbara je verraad jezelf al hoe oppervlakkig jij bent inntegenstelling tot je heel de tijd beweerd. Ik stop verder met deze discussie. Hou de eer aan mezelf. Fijne avond allemaal. 👍

Review: Profiel als vrouw

Die 👍 moest overigens een duim omhoog zijn maar emoticons pakt deze commumitysite niet.