Reviews van deze auteur

veroordelen is even makkelijk als dom

Review over Second Love

Ik lees hier veel kritiek van mensen die een partner zijn kwijtgeraakt nadat die een datingsite heeft bezocht. Ik kan me de pijn goed voorstellen. Het is dan makkelijk om alle schuld in de schoenen te schuiven van de site en iedereen die zich hier inschrijft weg te zetten voor van alles en nog wat.

Beter is het je af te vragen of je partner nog wel bij je was geweest als er geen sites waren geweest. Ik ben er namelijk van overtuigd dat mensen nooit gaan scheiden als ze echt gelukkig zijn. Veel mensen zeggen hier dat je dan moet praten, hulp zoeken, etc. Maar hebben jullie dat gedaan?

Wellicht waren jullie ervan overtuigd dat je partner gelukkig was maar ik denk dat iemand dan echt niet bij je weggaat. Misschien had je partner wel bepaalde behoeften waarover hij of zij met jou klaarblijk niet durfde te praten. Misschien speelde er andere dingen.

Ik ken mijn vrouw 25 jaar en hou van haar. Ik heb een paar vriendinnen gehad die graag met mij verder wilden maar ik heb haar nooit verlaten. Mijn huwelijk heeft sterke punten maar sexueel is het al jaren niets meer. Er spelen wel meer dingen maar die zeg ik hier niet. Als ik geen seks buiten de deur zou hebben dan was ik echt gek geworden. Veroordeel dus niet zomaar iedereen. Oh ja, ik heb daar in het verleden best wel over gepraat maar bij haar slaat dat om in angst, angst dat ik bij haar wegga. Daarom zeg ik het niet meer, al ben ik ervan overtuigd dat ze het van binnen wel weet. Mijn vrouw is heel gelukkig met me, dat zegt ze vaak en ik met haar. Maar als het aan sommigen ligt hier zou scheiden de enige optie zijn. Nee dus, niet voor mij.

Veroordeel anderen dus niet, oordelen mag, veroordelen is voor de dommen.

Zelf ben ik overigens al jaren geen lid meer van sites als secondLove. Er zal veel fake zijn en veel ook niet. Bewezen is wel dat de verhouding actieve mannen/ actieve vrouwen op z'n minst 1 op 10 is. Ik heb 2 vrouwen leren kennen op een andere manier en ben gelukkig met ze.

Sterke punten
geen mening meer, te lang geleden voor mij.

Zwakke punten
verhouding actieve mannen/vrouwen is zoek zoals op elke sexsite.

klantvriendelijkheid

Review over Lexa

Beste mensen, ik ben nooit lid geweest van Lexa maar als ik zo de reacties lees dan word ik niet vrolijk. Ik heb wel een paar keer een reactie terug gezien van Lexa zelf en dat is dan wel weer te waarderen. Neemt niet weg dat Lexa heel wat zal moeten veranderen als ze serieus genomen willen worden.rnrnIk ben er erg van geschrokken.rnrnWelke site is nog wel betrouwbaar?rnrnIk wens iedereen een gelukkig 2012.

Sterke punten
onbekend

Zwakke punten
geen idee

Fake? niet te zeggen. Kans op succes? Niet meer dan 2 % schat ik in.

Review over Second Love

Je zult mij niet horen zeggen dat deze site fake is. Maar als je stelt dat de verhouding mannen/vrouwen 2,5/1 is dan klopt dat echt niet. Hoe anders is het uit te leggen dat zo'n beetje elke vrouw 150 berichten op een dag krijgt tegenover heel veel mannen helemaal niets?

Ik laat me niet uit over de manier van schrijven van mannen maar begrijp dan niet dat mannen veel reacties krijgen als gratis lid terwijl dat helemaal over is zodra ze betaald hebben. Zelf ben ik ook ooit een maand lid geweest en deel deze ervaring van anderen.

Dan was ik ook absoluut niet op zoek naar zoveel mogelijk neukgenot maar juist op zoek naar een fijne langdurige relatie waarbin we beiden de fijne aanvulling op onze relatie thuis zouden vinden. Mijn reacties waren allen zeker uitgebreid en ik had de profielen waarop ik reageerde heel goed gelezen. Helaas geen enkele reactie terug mogen ontvangen. Dan klopt er toch iets niet.

Ik hou het maar op de verhouding man/vrouw die extreem scheef ligt. Dat is nu wel heel duidelijk geworden en een ervaring die door velen wordt gedeeld. Daarnaast zou het me ook zeker niet verbazen als de vrouwen die er wel lid zijn dit voornamelijk doen uit spanning en om te zien of ze nog een beetje aantrekkelijk zijn voor het andere geslacht. Dit alles zonder echt te willen daten. Ik veroordeel het niet maar denk wel dat het zo is.

Het feit dat vrouwen gratis lid kunnen worden zegt natuurlijk ook wel iets. Als de verhouding mannen/vrouwen ongeveer even groot was geweest dan hadden ook de vrouwen wel degelijk moeten betalen.

Kort gezegd: 1) voor het geld is de kans op succes minimaal. 2) Als geen betalend lid krijg je veel reacties, zodra je hebt betaald is dat over. Dat is mijn ervaring en ik schrijf toch netjes nederlands dacht ik zo. Mijn teksten waren uitgebreid en zeker niet sexistisch. Dat is op z'n zachtst gezegd toch verdacht te noemen.

Sterke punten
Weet ik niet.

Zwakke punten
De kans op succes is nihil, ook voor mannen die zich netjes voorstellen.

reacties:

Review: anders dan vroeger

Het is een algemeen bekend verschijnsel dat je overstelpt wordt met reactie's waarop je alleen kunt reageren als betalend lid. Betaal je, dan is het opeens verdacht stil. Dat speelt op veruit de meeste sites. Ik ben een positief ingesteld mens maar dit kan geen toeval zijn en m.i. alleen ingesteld om mensen, voornamelijk mannen, over te halen betalend lid te worden.

Review: Is voor Sjors Kloenie en Bret Pit

Ik vind de site niet verkeerd maar de dames die erop zitten wel. Ik had nadat ik me had aangemeld binnen een uur 9 reacties maar uiteindelijk wilden er maar 3 ,minder dan de helft dus, met me daten. Die 3 bleken trouwens wel alledrie top te zijn en met hen ga ik ook regelmatig om. Ze zijn net als ik polyamoreurs wat inhoudt dat ze net als ik graag 1 of meerdere partners hebben. Je leeft maar 1 keer tenslotte. BIj ons gaat alles ook open en eerlijk want liegen is alleen voor mensen die bang zijn om oets te verliezen.

Ik heb dus mooie contacten eraan overgehouden maar er zijn te weinig polyamoreuze vrouwen.

Review: Fake? niet te zeggen. Kans op succes? Niet meer dan 2 % schat ik in.

Beste mensen, bedankt voor jullie reacties. Mick, het is alweer een hele tijd geleden dat ik een maandje lid was. Ik weet het niet meer. Ik ben sinds kort lid van Polyamoriematch.nl en die site bevalt me goed. Er zitten eerlijke mensen op die allemaal uit zijn op een relatie of date. Fakers ben ik in ieder geval niet tegen gekomen.

Net als op elke site is ook hier de verhouding man/vrouw scheef, al valt het in vergelijking met andere sites enorm mee. Kijk je bij de recensies op deze site dan is het ook opmerkelijk dat er veel vrouwen op hebben gereageerd. Mijn ervaring is dat deze mensen open-minded zijn en laten we eerlijk zijn, gehuwde/samenwonende vrouwen staan daar niet zomaar op. De site is opgezet door Ageeth Veenemans en deze vrouw is verschillende malen op de TV geweest om polyamorie uit te leggen. Laten we eerlijk zijn, een vriend(in) naast je huwelijk geeft energie. Het is in veel gevallen wel een lange weg om dat samen met je partner te bereiken maar als dat lukt dan maakt het je relatie wel veel sterker. Er is geen mens die de ideale partner is maar we staan geen ander toe omdat we bang zijn, bang om verlaten te worden. Mensen laten zich in hun doe en laten leiden door angst of liefde. Heel menselijk hoor.

Lieve Olacola, je weet waar je me nu kunt vinden.

Ik wens jullie allen heel veel succes in de liefde. Geniet van de leven voordat het leven van jou geniet.

Review: Fake? niet te zeggen. Kans op succes? Niet meer dan 2 % schat ik in.

Hetiszo, duidelijker kun je niet zijn. Alleen als je een godvergeten knappe vent bent heb je een kans en zelfs in dat geval denk ik dat het nog heel hard werken is voor een date.

Review: PAM bijzonder en fijn!

Nee M. Bakker, ik vermoed, als ik de recensies lees over andere sites, ook vaak dat er mensen tussen zitten die een band hebben met die site. Als er 100 zwaar negatieve reacties komen en dan opeens 2 zeer positieve èn je ziet die mensen vaker positief reageren, dan heb ik die gedachten ook. Ik ben zelf een maand lid geweest van PAM en de recensies die hier gegeven zijn zijn absoluut echt. Voor mij tot op heden dé beste site van allemaal. Echt, ik werk absoluut niet voor PAM. DIe is van Ageeth Veenemans. Google haar naam eens en je zult haar leren kennen. Ze is vaak op televisie geweest. Dat doe je niet als je de boel gaat belazeren, al zie je met een piepklein beetje mensenkennis ook dan wel dat ze alles echt meent.

Opvallend is dat heel vrouwen hier een recensie geven. Vergelijk dat eens met andere sites, vooral sexsites, waar het nagenoeg alleen mannen zijn.

Review: Oplichting door nep verzoeken

Beste C, dan blijft wel de vraag open staan waarom Patrick bij zijn gratis lidmaatschap wel veel reacties ontving terwijl dit over was nadat hij had betaald. Heb je daar ook een verklaring voor?

Review: Bedrog en oplichting. Ook veel nep reviews door beheerder hierzo.

Je zult mij niet horen zeggen dat deze site fake is. Maar als je stelt dat de verhouding mannen/vrouwen 2,5/1 is dan klopt dat echt niet. Hoe anders is het uit te leggen dat zo'n beetje elke vrouw 150 berichten op een dag krijgt tegenover heel veel mannen helemaal niets? Ik laat me niet uit over de manier van schrijven van mannen maar begrijp dan niet dat mannen veel reacties krijgen als gratis lid terwijl dat helemaal over is zodra ze betaald hebben. Zelf ben ik ook ooit een maand lid geweest en deel deze ervaring van anderen. Dan was ik ook absoluut niet op zoek naar zoveel mogelijk neukgenot maar juist op zoek naar een fijne langdurige relatie waarbin we beiden de fijne aanvulling op onze relatie thuis zouden vinden. Mijn reacties waren allen zeker uitgebreid en ik had de profielen waarop ik reageerde heel goed gelezen. Helaas geen enkele reactie terug mogen ontvangen. Dan klopt er toch iets niet. Ik hou het maar op de verhouding man/vrouw die extreem scheef ligt. Daarnaast zou het me ook zeker niet verbazen als de vrouwen die er wel lid zijn dit voornamelijk doen uit spanning en om te zien of ze nog een beetje aantrekkelijk zijn voor het andere geslacht. Ik veroordeel het niet maar denk wel dat het zo is. We weten allemaal hoe vrouwen zijn en daar is niets mis mee maar kan (mede) wel wat verklaren.