Reviews van deze auteur

Dikke nep

Review over SamenChatten

Slecht, nep en he wordt aan het lijntje gehouden. Kut site dus

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Alles

Dikker nep

Review over OngebondenSeks

Leuk contact gehad met ene Imgra uit Apeldoorn. van alles besproken, en verder...aan het lijntje gehouden om maar credits te kopen. In 3 dagen 300 € kwijt de schoften bah ik walg hier van

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Alles oplichterij

Slecht

Review over ZoekEnChat

Deze site is veel te duur, en je kan niets afspreken of doorgeven om elkaar te ontmoeten zoals tijd..waar..e.mail adres gewoon je huis adres of tel nummer want alles wordt afgeschermd met sterretjes dus je kan helemaal niets en vind ik jammer en slecht.
Op deze manier wordt je gewoon aan het lijntje gehouden en kost alleen maar weer veel te dure credits. Voor je het weet ben je zomaar heel veel geld kwijt
Slechte site dus

Sterke punten
Weinig

Zwakke punten
Gewoon slecht

Nep zooi

Review over Dating 2000

Jammer dating2000.nl maar zo werken wij niet dacht ik, ik had wat commentaar op de adverteerders en profielen daar omdat je gewoon van niemand een antwoord krijgt.
na mijn commentaar wilde ik weer opnieuw inloggen maar helaas... zonder opgaaf van welke reden dan ook alles geblokkeerd..waarom toch???
Of kunnen ze daar niet tegen een gegeven als..respect voor de adverteerders maar heb ook respect voor de reageerders!!!!! en daar mankeert het wle aan.
Maar goed ik ben weg daar en ze zien mij dus ook never meer terug daar. Het is gewoon allemaal fake en nep.

Sterke punten
Leuke site om mee te babbelen met wie dan ook
en ja het is gratis allemaal.

Zwakke punten
alleen maar zwakke punten, of ze blokkeren je gewoon als je teveel commentaar hebt...schande
Fake profielen maar ja die vind je overal op al die datingsite's wel dus hier ook.

allemaal dikke nep

Review over Soulmate2u

Allemaal dikke nep en oplichterij hier op deze site, ze zijn uit op je geld en meer niet. Ik denk dat de dames die je aanschrijft en een tegen bericht van ontvangt geinstrueerd zijn om vooral geen mail adressen te geven want zij krijgen die wel gratis van de site om en zolang ze jou maar aan de praat houden. heb contact gehad met 3 dames en allemaal het zelfde, maar ben ondertussen wel 300 € kwijt aan deze site
Trap er niet in het allemaal dikke nep en fraude, oplichting en Fake.
En deze 300 € die ik nu kwijt ben nog steeds geen date laat staan een afspraak voor een date...dus allemaal scammers daar en fake.

Sterke punten
geen, allemaal oplichterij

Zwakke punten
geld klopperij, aso duur en niet eerlijk

reacties:

Review: Oplichting

Ik, man en weduwnaar ben ook ff wezen kijken op deze site, en ja hoor 140 € armer en geen enkel contact of een ander adres van de NEP DAMES puur bedrog en oplichting zoals zoveel van dit soort site's. en ja zelfs op marktplaats .nl leke contacten maar je wordt door verwezen naar je raad het al...de betaal dating site's
allemaal bedrog en oplichting, denk dat ik maar lekker alleen blijf kost het ook niets...

Review: Oplichting

Om dan ook nog maar een voorbeeld te geven...ik kom zelf uit Zwolle en kreeg contact via deze site van en met een vrouw uit een omliggend dorp van Zwolle, ik zal het dorp X noemen. contact met haar en het klikte, maar na de zoveelste credit aankoop niets..geen adres geen mail geen tel nikkes nakkes nada. maar het toeval wil dat ik in het dorp X al 25 jaar een broer met zijn fam heb wonen en ja ik vraag hem en mijn schoonzusje en mijn nichtjes...kennen jullie deze vrouw? ze heeft een eigen zaak en werkt daar ook 7 dagen per week..en wat denk je...ze hebben gevraagd..na gevraagd en ja hoor niemand heeft ooit van haar of van haar zaak gehoord, dus ik voelde mij weer zwaar belazerd door deze site...ik had geen credits meer en heb ze ook niet meer besteld en je raad het al ook nooit meer iets gehoord van deze dame. Wat bezielt deze oplichters toch en deze vrouwen/mannen ook om zo de kost te verdienen of te vergaren..schande is het...oplichting en geld klopperij...ik stop er maar mee want ik kook van woede om dit soort praktijken van flirtbericht.nl en ze zijn niet de enigste hoor al die betaal site zijn het zelfde...DUS NOOIT INTRAPPEN HEREN EN DAMES HET IS PURE OPLICHTING.