Reviews van deze auteur

Bizar veel 'alleenstaande' moeders van tussen de 25-36 jaar

Review over Badoo

Ik lees vaak reacties van hoe mannen op datingsites zich gedragen maar op Badoo staan schrikbarend veel alleenstaande moeders(veel van tussen de 25-36 jaar).. tot daaraan toe maar de wijze waarop zij zich vertonen geeft toch wel te denken.. vaak foto's half ontbloot.. borst vooruit met volle inkijk en dat moet dan een voorbeeld hebben voor hun kinderen en om over dames die gewoon zonder dat partner het weet op badoo staan maar even te zwijgen.


Sommige dames.. tenminste als ze überhaubt wel echt zijn hebben blijkbaar niet het besef dat heel de wereld dat kan zien.. om maar in het midden te laten wat men ermee kan doen.


Ik schaam mij serieus soms voor het gedrag van m'n eigen volk. Bah.. wat een ordinaire personen zijn er toch!

Sterke punten
Goede opzet qua design

Zwakke punten
Kost geld en teveel fakers en vrouwen die zich misdragen of aandacht zoeken.

reacties:

Review: Bizar veel 'alleenstaande' moeders van tussen de 25-36 jaar

Veel ervan zijn wel geverifieërd maar soms vraag ik mij af hoe betrouwbaar dat is. Toen ik het zag heb ik mij in no time maar weer afgemeld van die rotzooi.

Review: Bizar veel 'alleenstaande' moeders van tussen de 25-36 jaar

Klopt Dirk, men zegt vaak gratis maar dat is juist het addertje onder het gras zoals op vele dergelijke datingapps/sites of hoe je het wil noemen. Aanmelden is gratis ja maar de rest kost je een flinke duit. Vaak betalen mannen ook nog eens flink meer dan vrouwen.

In elk vrouwen zijn op datingsites niet serieus te nemen.. vroeger waren de hollandse vrouwen nog qua niveau en fatsoen nog normaal maar tegenwoordig zitten er veel verwende nesten op die zich de koningin wanen.. ik denk dat het een generatiedingetje is.. opgegroeit met veel drang naar perfectie en in het plaatje moeten passen. De term het oog wil ook wat wordt daarbij wel heel onrealistisch erg hoog gelegd bij de dames.