Reviews van deze auteur

Carmen_e

Review over LangsWippen.nl

Ik was net vrijgezel een paar jaar geleden en dacht aan datingsites voor snelle seks ik wou destijds geen relatie. Ik herinner mij niet hoe maar heb langswippen.nl gevonden en paar dagen later heb ik een bericht gekregen van iemand met de naam CARMEN_E die beweerde nieuw te zijn op de site en wegwijs wou. Sindsdien praat ik met haar al twee jaar, heb meer dan 20 foto's bij, het was net als een echte relatie. Maar zij heeft 5 dates afgezegd/geannuleerd door verschillende redenen: mijn moeder is ziek, mijn oma is overleden...
Natuurlijk, ik vertrouwde haar niet, maar zij heeft me foto's van haar werk gestuurd... Zij heeft gepost wat ik maar vroeg. Nou daarom, kwam zij heel betrouwbaar over. Ik heb die foto's op "reverse image" gecheckt en die waren nergens op sociaal media te vinden.
Maar zij komt niet opdagen als we afspreken. Voor de laatste keer vandaag 25-12-20 afgesproken, zij kwam niet.
Ik wil die foto's online zetten en die persoon in het echt vinden! Kan er iemand helpen? Ik heb twee jaar in deze site verspilt en ga dit beëindigen op mijn manier. Ik wil en zal die persoon vinden.

Sterke punten
Er zijn geen sterke punten

Zwakke punten
Oplichterij

reacties:

Review: Carmen_e

Bedankt voor uw reactie.
Ik vraag me af, waarom zou iemand zes of zeven uur per dag gedurende twee jaar met jou chatten? Bedoel hebben die vrouwen geen leven of werken ze niet...?
En ik vraag me af, als de profielen nep zijn en de foto's gestolen van het internet, hoe kan je dan de vrouw op de foto vinden?
En is het verstandig om langswippen bij de politie te melden?
Alvast bedankt!

Review: Carmen_e

Eerst en vooral bedankt voor uw tijd en reacties!

Ja, ik merk nu inderdaad dat ze een chatoperator was.
Nou, mijn vraag is of ze als chatoperators hun eigen foto's gebruiken? Ik denk zelf van niet.
Ik heb eens haar IP-adres gevonden maar dat heb ik helaas kwijt. Ik wil iemand vinden die langswippen hackt en wat is nu het exacte adres van langswippen?
Waar kan ik de stichter van langswippen vinden?

Alvast bedankt voor uw hulp!

Review: Carmen_e

Het adres is verkeerd. De stichter van de site is niet bekend, noch zijn naam noch zijn gezicht.
Ik heb ondertussen veel over chatoperators gelezen. Het is verschrikkelijk wat die chatoperators doen! Dit is zo onmenselijk! Wat soort persoon speelt met iemand zijn gevoelens voor een paar centjes?
Ik ben kapot, letterlijk. En als ik zelfmoord zou plegen, wie is dan verantwoordelijk en wat heeft mij tot zelfdoding geleid?
Zij of misschien het is een hij wie weet, heeft mij niet alleen tijd en geld maar misschien ook mijn leven gekost en dat is onomkeerbaar... Voor wat in godsnaam? Een paar centjes?

Review: Carmen_e

Bedankt nogmaals voor uw reactie.
Ik zoek geen seks, het begon als een spel twee jaar geleden omdat ik me gewoon verveelde. Ik had nooit eerder seks of relatie gezocht via internet en datingsites mede omdat ik wist dat die niet betrouwbaar zijn.
Maar het feit dat ik verliefd ben op een chatoperator is een bittere pil om te slikken. Wat mij betreft was ik een relatie voor twee jaren, ik heb alles voor die persoon of personen waarmee ik praatte gedaan. Ik heb andere meisjes afgewezen omdat ik trouw wou blijven zo echt was het voor mij.
En nu ineens de waarheid is in het licht gekomen maar ik heb geen houvast. Ik kan die persoon niet vragen, waarom? Ik kan de waarheid ook aan mijn familie of vrienden niet vertellen...
Bovendien, Ondanks alles wat ze hebben gedaan, ik voel mij schuldig en ze niet. Die persoon stuurt mij nogsteeds berichten en vraagt voor verklaring...

Review: Carmen_e

Ik ben denkbaar van u voor uw hulp, ik meen het echt.

Ik zal nooit meer online daten of lol maken.

Ik vraag me af, praatte ik al die tijd met één chatoperator of meerdere?

Heel erg bedankt!

Review: Carmen_e

Ik heb de echte vrouw gevonden, de dame van wie haar foto's misbruik werd door langswippen, zij is van Finland. Ik heb haar facebook en Instagram gevonden na heel veel zoekwerk.
Dus ja, nu heb ik met uw hulp 100% bewezen dat langswippen volledig nep is. Ze zijn zo zielige mensen!
Waarom zou ik geen lol maken vroeg u, zij heeft mijn hart gebroken. I was verliefd. Je voelt je zo dom, kwetsbaar, minderwaardig en heel erg boos.
Ik studeer psychologie en in mijn studie heb ik geleerd wat je in deze situatie doet, maar ik heb mijn wil kwijt. Ik wil alles beëindigen. Ik kan de pijn niet aan.

Review: Carmen_e

Ik heb een klacht ingediend bij ACM. We zullen zien wat ze doen. Ik verwacht niet veel want het internet is blijkbaar vol met klachten over langswippen en niemand doet iets aan.
Ondertussen die profiel van Carmen_e heeft geen foto geen foto meer. Maar ik heb screenshot van die account.
Ik ga morgen nog eens bellen en vragen hoe ik mijn bewijzen kan aan ACM leveren.
Blijkbaar de eigenaar van langswippen is nergens te vinden want eerder hebben mensen geprobeerd om hem te spreken maar ze vonden hem niet. De adressen kloppen ook niet...
Bedankt voor jullie reacties!

Review: Carmen_e

Ik heb gelezen dat langswippen is verhuisd van de adressen die ze op hun website aangeven. Het zou inderdaad nuttig zijn als de eigenaars van die adressen een aangifte doen bij de kamer van koophandel.

Er zijn enorm veel datingsites op het internet en van wat ik heb gelezen bleek dat er 80% van de mannen echt zijn en alleen 10% van de vrouwen. De rest zijn allemaal neppe profielen. Wat wil ook zeggen dat er gigantisch veel mensen zijn die als chatoperators werken. Ik vraag me af, waar is de menselijkheid, empathie, zelfwaarde, respect en in het geheel moraal van die mensen?
Ik vraag af ,wat is het geslacht van de meeste chatoperators? Ik vermoed de meeste zijn vrouwen want voor een man zal het moeilijk zijn om zich als een vrouw te doen, zo ben ik van mening.

En ze hebben ondertussen mijn profiel verwijderd van hun site.

Review: Carmen_e

Oke bedankt.
Die vrouwen moeten toch ook iets voelen bv als ze voor twee jaar dagelijks met iemand chatten, niet? Lijkt me heel bizar als het niet het geval zou zijn.

Review: Carmen_e

Bedankt Michael,
Ik weet dat ik met de dame op het profiel niet heb gechat, de dame op het profiel woont in Finland.
Ik had altijd mijn vermoeden dat daar iets niet klopte daarom vroeg ik meestal dingen die zij/hij eerder had gezegd. En het antwoord was altijd juist...
Ik heb zelfs bewijs dat het niet echt was, ondertussen is dat profiel met de naam Carmen_e al verwijderd van de site. Het klinkt heel naïef maar ik kan het niet geloven dat het niet echt was, ik meende alles wat ik tegen dat profiel zei...