Reviews van deze auteur

Klopt geen zak van

Review over Sexjobs.nl

Als hobby fotograaf wilde ik eens wat anders proberen: foto's en films van stellen en dames. Voor de duidelijke order: ook mannen geprobeerd, maar mijn God wat waren die agressief.
In mijn ad duidelijk gezegd dat dit hobby en geen verdienste is en nog meer qua veiligheid e.d.

Nog geen 10 minuten na het plaatsen een e-mail: Afgekeurd vanwege verkeerde rubriek. Oke, kan gebeuren. ZET ER DAN BIJ WELKE RUBRIEK DAN WEL! 7 dagen later was mijn ad goedgekeurd en op pagina 18 geplaatst... wut?

Paar weken later: Totaal geen reactie. Ow, wel reactie, maar van die dames die willen dat je je aanmeldt op een andere site.. Uhu, ben misschien niet goed, maar wel lekker!

Weer een paar weken later; hitte golf en veel mensen buiten. Ik zat toevallig (!?) op sexjobs en zag in de rubriek 'buitensex' een advertentie staan over iemand die foto's en filmpjes wil maken van mensen die buiten dingen willen doen. Ow, das een goeie! Dus ik daar ook zo'n ad gezet. 10 minuten later: Afgekeurd vanwege verkeerde rubriek. Waarom hij dat wel en ik die van mij niet?
Ik naar mijn vrouw (ja, ze weet mijn hobby). Zij een account aangemaakt en een soort gelijke ad gemaakt, in dezelfde rubriek. 2 minuten later: Goed gekeurd.

Ergo: Als je als man een ad wilt plaatsen: Doe het niet. Hoe onschuldig dan ook. Of doe je voor als vrouw, dan heb je meer kans.
Ow ja, de fake e-mailaccount van mijn vrouw zat een uur later vol met dickpics, schunnige opmerkingen, en weet ik veel. Ze is voor veel in, maar de dingen die opgedrongen werden in die berichten! Wow. Zelfs opmerkingen van: "Kom maar lekker buiten spelen, dan verkracht ik je lekker en kun je dat lekker filmen". Zo blij dat dit een fake email was.

Zwakke punten
Te veel om op te noemen. Graag opdoeken deze site.

Gewoon niet doen

Review over Sexjobs.nl

Ik gebruik deze website al een tijdje en het levert niets op. Ik heb zelfs eens betaald om mijn advertentie (geen gekke dingen ofzo) omhoog te krijgen. Betaling is gelukt, maar ik stond nog altijd op pagina 30, 3 dagen later zelfs op 89. Contact gezocht met Sexjobs; geen reactie.
Ik adverteer hier en daar en let goed op dat ik me aan de regels houd. Een enkele keer kreeg ik een mailtje van een "stel" (waarin duidelijk alleen de man aan het woord was en er nooit gesproken werd over 'ons' of werd zei nooit genoemd) met de mededeling dat ik in de verkeerde categorie geplaatst had. Ik had mijn excuses aangeboden en mijn advertentie (terecht) verwijderd. Daarna kreeg ik mailtjes dat ik zielig was en zeker een vette vrouw op de bank had zitten en op deze manier aan mijn trekke wilde komen. Ook na nieuwe advertenties kreeg van ik diverse "stellen" rare mailtjes. Sexjobs.nl gaf hier geen gehoor aan en ik had mijn e-mail en account verwijderd.
Na een paar maanden met een nieuw account geprobeerd. Nieuw e-mailadres, nieuw locatie (want ik was verhuist en dus nieuw IP adres). Binnen 10 minuten kreeg ik de melding dat mijn account was afgekeurd omdat ik al een account had bij hen. Mijn gehele nieuwe account was totaal anders dan de oude, die niet meer zou bestaan. Dus... hoe weten ze dit? Ik heb ze een normale, nette mail gestuurd (zelfs u gebruikt), maar 6 maanden later en meerdere mailtjes verder geen reactie gekregen.

Nee, je kunt mij niet vertellen dat legitiem is en ik wil mensen zeker adviseren om hier zo ver mogelijk vandaan te blijven. Naar bordeel is goedkoper en beter.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Geen reacties van 'bedrijf' zelf
Egocentrische mensen en pesterijen
Fake accounts
Betaling mislukt en geen reactie van Sexjobs na e-mail
Keuren accounts af zonder enige reden

reacties: