Reviews van deze auteur

Typische oplichters + oplossing voor facturen

Review over BeNaughty

Hoogstwaarschijnlijk heb je je ooit in een zwak moment ingeschreven voor een ”proefabonnement” bij een datingsite van het bedrijf ”Together networks”, waar onder andere Benaughty onder valt (ook bekend van gibmirsex en andere), Of sta je op het punt te doen. Waarschuwing. DENK LOGISCH NA, EN DOE HET NIET.

Zelfs al heb je het proefabonnement bij ze binnen een dag gecancelled op (gemakshalve) SITE 1, dan beweert benaughty.com dat met het betalen van de kosten van het proefabonnement (die je overigens niet terug gaat krijgen als je dat abonnement cancelled, omdat je t via paypal naar het buitenland heb overgemaakt), je toestemming geeft om ingeschreven te worden voor een proefabonnement bij SITE 2 (idioot, ik trapte er ook in)).

Deze praktijken zijn hartstikke illegaal natuurlijk in Nederland, maar juridisch vallen die sites onder de engelse cyberwet, en verschuilen ze zich achter het feit dat mensen door het bomen het bos niet meer zien. Overigens is het nog steeds niet helemaal pluis, wanneer je de voorwaarden van de services gaat lezen. Ga dus niet met sites die onder de benaughty groep vallen in zee, en maak nooit geld over via paypal of creditcard, dit krijg je 100% niet terug.

voor mensen die toch al een abonnement hebben afgesloten en nu ongewenste facturen krijgen van hun ingehuurde incassobureau, Novalnet AG, lees de review op Klacht.nl

Sterke punten
De Sexting is impressive, zeker als je rekening houdt met het feit dat 90% bots zijn, en 10% daadwerkelijke gebruikers (met fake profielen natuurlijk), die als enige doel hebben om je nog meer abonnementen aan te smeren buiten de sites om.

Zwakke punten
Callcenters in India
Abonnementen relatief lastig te annuleren.
Fake profielen
Hoge kosten per maand, die automatisch verlengd worden tot jij zelf het abonnement annuleert.
Verborgen Abonnementen voor sites waar je nooit ja op hebt gezegd.
onrealistische afstanden.
Geeft je gewoon een heel slecht gevoel dat je zo stom bent geweest dat je hierin bent getrapt

reacties: