Reviews van deze auteur

Afspraak.nl nep deel 2

Review over Afspraak.nl

Ik heb alles uit zitten zoeken. En uit geplozen. Hier zit een bedrijf achter met nep profielen. Wat houd dat in waar jullie vandaan komen daar iemand zit. Die gaat op je gevoel af. Dan moet je crades kopen onthout koopje bij een site craddes dan weetje dat je niet goed zit. Ik geef tips geven die voor naam en locatie gelijk controleren. Dan zie je dat je word bedonderd

Sterke punten
Nee

Zwakke punten
Ordinare

Afspraak.nl nep

Review over Afspraak.nl

Afspraak.nl is erg nep de profielen zijn niet te zijn wie zij eingelijk horen en blijken te zijn. Op die dating site word je voor gelogen. Ik waar schuw mannen en vrouwen wil je daten doe dat niet hier. Maar bij een afspraken berau. Waar. Waar alles goed is.. wil je afspreken dan word je tekens gezecht je hoort goed. Ik had mijn profiel vast ik verwijderd en weer op gestart dan herkennen de profielen en de mensen die daar achter zitten jou niet meer. Een voor beeld ik had iemand zij dat zij dieren arts assistente was ik had haar voor naam ik zoeken. Niets te zien geen foto niks. Dat geeft aan dat die site geen vertrouwen waard is. P.s. de foto,s zijn erg ranzig.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Ik vind het daar ordinare bedoeling. Ranzinge fotos niks aan .

reacties:

Review: Nepsite bij uitstek

Ik had laast nog een mail gestuurt. Naar de organisatie en vertelt. Geen reactie terug zeg maar . Dat zegt al genoeg zo . Hoe nep dat is daar.