Reviews van deze auteur

Wie kan me tips geven

Review over BeNaughty

Had een abbo gepakt en nu wille ze men geld pikken. Men account is verwijderd van benaughty. Maar nu kreeg ik eerst een bedrag via novalnet ag om te betalen van 13.86 en dat moest gisteren betaald zijn. Nu krijg ik vandaag bzeicht dat ik 19.86 moet betalen omdat ik telaat ben. Bank heef die rekeningnr geblokkeeed. Maar wat kan ik eraan doen??? HULP!!

help !!

Review over BeNaughty

wie kan me helpen?
heb een account gemaakt op deze site en een proef abbonement genomen voor 14 dage.. met bankkaart betaald? hoe geraak ik hier vanaf?? ik zie geen afschrift.. en kan men abbo niet opzeggen? wil men account ook verwijderen..

reacties:

Review: Wie kan me tips geven

Ok hartelijk dank voor je reactie. Dat ga ik zeker doen dan. Merci! Mvg wess

Review: Fake!!!!

Dus je wil zeggen, die oplichters gebruiken noval ag om ons geld te pikken? Hoe kan ik ervoor zorgen dat dit stopt? Hun rekeningnr is geblokkeerd door mijn bank. Ik moest een bedrag betalen maar nu eisen ze meer omdat ik niet betaald heb..

Review: Fake!!!!

Ok merci. Heel de bedankt voor je reactie en uutleg. Ik zal dan ook maar eens een boze mail sturen haha. Thanx mvg wess

Review: Het is nep

welk is het mail-adres om ze te sturen? thanks hoe doe ik dit allemaal?

Review: Het is nep

Heb naar die mail gestuurd. Heb een mail gekregen waarin staat dat ze het onderzoeken en binne 24u iets laten weten, had jij dit ook?

Review: Het is nep

Ok en dat zou moeten helpen dan? Is dat bij u gelukt?

Review: Het is nep

Heb een mail gekregen dat men abbo is gestopt, alleen kreeg ik nu die duitse mail dat ik nog 13.86 moet betalen. Wat moet ik hiermee nu nog doen? Merci!

Review: Het is nep

Hetzelfde aan de hand gehad. Ook die mail gekregen dat men account zou verwijderd zijn, hopelijk. Later nog een mail gehad dat ik die 13 euro moest betalen binne 20 dagen of ze stuurde het naar incasso..men bank heef die nr van novalnet ag geblokkeerd. Gelukkig was ik optijd.