Reviews van deze auteur

Dit concept faalt hard

Review over Paiq

Uniek concept maar de uitwerking hiervan is slecht. Paiq heeft bewust gekozen om obstakels op te werpen voor de communicatie tussen leden onderling, dat onnodig inefficiënt en vertragend is.

Juist een datingsite moet voorzien in de meest toegankelijke communicatiemiddelen zodat mensen snel en makkelijk met elkaar in contact kunnen komen. Persoonlijke informatie en foto's zichtbaar maken en een zoekfunctie zodat leden elkaar kunnen vinden zijn essentiële vereisten voor een datingsite.

Paiq biedt dit niet en faalt op elk mogelijk vlak.

Sterke punten
Geen.

Zwakke punten
Quizen met standaard vragen zonder enige creativiteit van vrouwen die duidelijk op zoek zijn naar mannen met geld die voor hun kinderen gaan zorgen.

Eerst meer dan 10 minuten moeten chatten met vrouwen om vervolgens dan pas te zien dat we qua uiterlijk niet elkaars smaak zijn. Deze 10 minuten had je beter kunnen gebruiken om gericht naar je ideale partner op zoek te gaan.

Het ontbreken van een zoekfunctie of overzicht op deze website. Je moet als een hond op je bot wachten. Dit houdt in dat je anno 2020 een hele dag moet wachten op een match waarvan je totaal niet weet wie het is qua bezigheden, opleidingsniveau of uiterlijk.

De voorgestelde vrouwen zijn gemiddeld 5 jaar ouder dan ik ben en wonen meestal op 200 km afstand. Het ledenbestand lijkt aan de krappe kant te zijn.

reacties: