Reviews van deze auteur

Niet serieus

Review over SerieusFlirten

Ik denk dat iedereen dezelfde ervaringen heeft. In het begin wil de dame graag afspreken en van alles met je doen, maar na verloop van tijd heeft men geen tijd voor een afspraak. Je krijgt dan door dat het verhaal steeds wijzigt. Een man of vrouw schrijft de verhalen vanuit een bureau of thuis maar weet niet wat er eerder precies is gezegd. Zo heb ik iemand gehad, die wel op 8 verschillende plaatsen woonde. Op een dag was ze op vakantie in Tsjechië. Om negen uur was ze nog inde tent, maar ze zou naar huis rijden. 's middag om drie uur antwoordde ze weer. Ze was inmiddels thuis. Flauwekul allemaal. Het is, voor zover ik het heb meegemaakt, allemaal flauwekul. Het is geldklopperij.

Sterke punten
Je vliegt er makkelijk in. Je denkt dat het een eerlijke site is: een serieuze site. Nee dus.

Zwakke punten
Blijkbaar hebben velen geen enkel probleem om anderen op een oneerlijke manier geld uit de zak te kloppen. Het schuurt tegen criminaliteit aan.

reacties:

Review: Niet serieus

Blijkbaar weet jer er veel van. Misschien zelf gewerkt voor de site. Als men het eerlijk en serieus wil doen, moet men ook aangeven wie hier serieus is. Nu denkt men dat iedereen nep is. Dit ten nadele van de mensen die wel anderen willen ontmoeten.