Reviews van deze auteur

Volkomen nep

Review over ChatNu

Een minuut na het inschrijven had ik al een bericht van iemand die in dezelfde plaats zou wonen. Prachtige foto bij het profiel die ik nog niet eens geplaatst had. Die prachtige foto nagetrokken en die bleek gejat van een Amerikaanse dating site. Mijn credits waren na het sturen van 1 bericht op en heb meteen afstand van die site genomen. Binnen 1 uur waren er nog twee figuren die mijn profiel prachtig vonden en dat was de druppel. Account verwijderd.

Sterke punten
Er zijn geen sterke punten.

Zwakke punten
Het is zo overduidelijk nep dat het iedereen met een IQ van +50 meteen op moet vallen.

Het is gratis maar waardeloos

Review over DatePlaats

Sinds een jaar sta ik ingeschreven. Reacties die ik zelf verstuur blijven onbeantwoord. (zijn er niet veel) Ik wordt overspoeld met reacties van dames die mijn dochter kunnen zijn dat ze het liefst zo snel mogelijk bij me komen. Na een paar berichten heen en weer blijkt dat ze geld nodig hebben. Tevens blijkt dat ze niet in Nederland zitten zoals op profiel vermeld. De meeste van deze fakers werken via dezelfde server met IP 209.85.220.41. Sinds 2012 zijn er over dit adres meer dan 400 klachten ivm fraude gekomen. De datingsite doet niets met deze mededeling. Tevens zijn alle foto's van trouwlustige dames van internet gehaald en als je wilt webcammen is per ongeluk hun camera stuk.

Sterke punten
Het is gratis.

Zwakke punten
Het zijn uitsluitend oplichters die reageren.
De websitehouder verwijderd veel fakers maar ondanks herhaald bericht blijft fakersserver IP 209.85.220.41 in het bestand.

reacties: